Un copil este o mare bucurie si o adevarata binecuvantare pentru viitorii parinti, iar cautarea unui cadou pentru acestia poate fi o adevarata provocare. De la hainute si rame foto de diferite forme si culori, si pana la diverse accesorii pentru bebelusi, suntem impanziti de o varietate de astfel de surprize care sa fie un ajutor si o incantare pentru viitorii parinti, dar si pentru cei mici.

Cadouri frumoase pentru viitorii parinti

Totusi, care sunt cu adevarat cele mai ingenioase si unice cadouri pentru bebelusi? De unde stim daca facem alegerea corecta atunci cand vine vorba de a oferi un cadou pentru viitoare mamici si tatici? Ca sa fii sigur ca ai ales asa cum trebuie, ti-am pregatit mai jos 7 idei dragalase si unice de cadouri pentru viitorii parinti, daruri cu care nu vei da gres:

1. Set Disney prima suvita & primul dintisor

Set Disney prima suvita & primul dintisor

Cu siguranta atunci cand prima suvita de par este taiata si atunci cand cade primul dintisor al bebelusului sunt momente de neuitat pentru parinti, de aceea acest set cu personaje Disney extrem de indragite este cadoul ideal pentru a pastra toata viata aceste amintiri minunate ale celor mici.

 

Citeste si NOILE CADOURI PENTRU MAMICI SI TATICI LA ,,REVEAL PARTY”

2. Figurina mama & copilul cu semiluna

figurina cadou viitoare mamici

Toata lumea stie ca cea mai puternica legatura care exista este cea intre mama si copilul ei, de aceea aceasta figurina cu inscriptia ,,love you to the moon and back”, va fi cu siguranta apreciata atat de viitoarea mamica, precum si de bebelusul care va pastra aceasta figurina si isi va aminti de ea odata cu trecerea timpului.

3. Rama foto bebelusi Juliana 12 imagini

rama foto bebe

Aceasta rama foto pentru bebe nu este una oarecare, deoarece, pe langa poza principala, cea din mijloc, rama mai contine si alte 12 locuri mici pentru fotografii de jur imprejur. Astfel, fiecare moment important al primului an al bebelusului va putea fi imortalizat si pastrat ca amintire pentru multa vreme spre bucuria parintilor si a celui mic.

 

Citeste si CE TREBUIE SA STII DESPRE ALIMENTATIE IN PERIOADA LACTATIEI?

4. Jucarie plus atasament Papusa Poppy

papusa jucarie de plus cadou viitoare mamici

Daca viitorii parinti asteapta o fetita, atunci aceasta jucarie de plus va fi cu siguranta o incantare pentru cea mica. Pufoasa, colorata si perfecta pentru ea, jucaria sigur nu va fi lasata din mana nicio secunda si o va insoti pe cea mica in marea aventura a vietii ei.

5. Jucarie Sunatoare Plus Lama Pentru Bebelusi

jucarie sunatoare cadou viitoare mamici

Aceasta este o jucarie care faciliteaza prinderea, dar si muscatura bebelusului, si care il va tine cu siguranta ocupat si interesat de ea, cat timp parintii au alta ocupatie. Cu un design dragalas si interactiv ce intruchipeaza o lama, aceasta jucarie va fi cu siguranta zornaitoarea preferata a celui mic, iar parintii vor fi si ei la fel de incantati si multumiti de un asemenea cadou.

6. Bratara Aur 14K Bebelusi Ursulet

Bratara-Ursulet_-Aur-galben-14K-2_a011a909-c370-4c5f-941a-5d82e68915a3

Daca vrei sa ii impresionezi pe viitorii parinti cu un cadou deosebit pentru bebelusul lor, atunci trebuie neaparat sa le oferi aceasta bratara de aur in forma de ursulet. Cu un aer cochet si interesant, acest accesoriu va completa perfect tinuta micutului indiferent de ocazie.

7. Album foto bebelusi botez

album foto bebelusi cadou viitoare mamici

Desigur, nu putea lipsi din aceasta lista si albumul cu pozele de la botezul bebelusului. Asa ca iata cum cele mai importante amintiri si momente de la primul eveniment major din viata celui mic vor fi pastrate intr-un album incapator cu design unic care contine si un ursulet argintat. Acesta va fi cu siguranta cadoul perfect atat pentru parinti cat si pentru prichindelul lor, pentru ca vor putea retrai toate acele sentimente inaltatoare de fiecare data cand vor deschide albumul.

Asadar, daca vrei sa gasesti cadoul perfect pentru viitoare mamici si tatici, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi sectiunea magazinului http://Camerabebelusului.ro si sa alegi din varietatea de produse pe cele care te incanta si care crezi ca se vor potrivi cel mai bine atat pentru viitorii parinti pe care vrei sa-i surprinzi, cat si pentru micutii acestora.