Ce inseamna ,,Reveal party” sau ,,Gender Reveal Party”?

,,Reveal party” sau ,,Gender Reveal Party” este o petrecere in cadrul careia se  dezvaluie genul bebelusului. Aceasta se organizeaza in timpul sarcinii si este plina de o incarcatura emotionala, deoarece, chiar atunci alaturi de viitorii părinți, familie și prieteni se face cunoscut sexul copilului.

cadouri reveal party frumoase

Desi este un concept aparent nou, au inceput si in Romania sa apara astfel de petreceri, viitorii parinti exprimandu-si dorinta de a organiza ceva deosebit pentru copilasul lor inca nenascut, aflandu-i astfel sexul, intr-un cadru cu totul special alaturi de toti cei dragi ai lor. 

Asadar, mai ramane o singura intrebare: Ce cadou este potrivit pentru viitorii parinti la o astfel de petrecere? Pentru a te ajuta, am pregatit mai jos 7 idei de cadouri pentru mamici si tatici la ,,Reveal Party”:


TOP 7 Cadouri Reveal Party, pentru mamici si tatici

cadouri parinti reveal party

1. Comoda Fetite & Baietei cu 4 Sertare 


Pentru ca sexul bebelusului inca este necunoscut, cel mai bine este sa faci cadouri care sa se potriveasca perfect atat fetitelor cat si baieteilor. Astfel, cu aceasta comoda pentru hainutele sau accesoriile copilasului mergi direct la sigur. Este un cadou potrivit, incapator si foarte util, asa ca viitorii parinti vor fi cu siguranta incantati de el.

comoda bebelusi tato


2. Carusel Pentru Patut Bebelusi 

Suntem siguri ca ai vazut in foarte multe reclame televizate un asemenea carusel pentru bebelusi ce il va tine pe cel mic ocupat, ii va starni curiozitatea si il va linisti inainte de somn, asa ca acum ai ocazia sa il faci cadou la petrecerea de ,,Reveal Party” la care ai fost invitat.  Ce alta jucarie ar putea fi mai potrivita decat aceasta?

carusel cadou reveal party

3. Balansoar si scaun pentru bebelusi si copii cu sunete si vibratii


Un balansoar pentru bebelusi este esential si nu poate lipsi din casa viitorilor parinti, deoarece este extrem de util si eficient. Balansoarul este confectionat dintr-un material non-alergic, moale si delicat, si include si trei jucarii vesele de plush, astfel ca bebelusul va avea confort si va fi relaxat de fiecare data cand mami si tati au nevoie de o pauza.

balansoar bebe


4. Husa Bumbac Masuta Infasat Bebelusi


O husa pentru masuta de infasat este intotdeauna binevenita si nu poti sa spui niciodata ca ai prea multe. Husa poate fi utilizata pentru orice saltea de infasat standard, este realizata din materiale ce sunt placute la atingere pentru a creea tot confortul de care are nevoie bebelusul, iar materialul textil de 100% bumbac lasa pielea celui mic sa respire. Aceasta husa este de asemenea foarte rezistenta si durabila, deoarece are si o combinatie de poliester care permite o buna protectie pentru saltea.

 cadou husa de infasat

5. Zornaitoare Plus Pentru Copii


Pentru ca stii si tu ca cei mici adora jucariile care fac diverse zgomote si scot anumite sunete, nu putea lipsi din aceasta lista, zornaitoarea pentru bebelusi care va fi cu siguranta indragita de micutul care o va primi. Ursuletul zornaitor este fabricat in Italia in conformitate cu normele europene, asa ca este o jucarie sigura si gata sa fie iubita de bebelusul care se va naste in curand. 

cadou zornaitoare bebe

6. Prosop Bebelusi Bumbac Cu Capison Cu Ursulet

Prosopelul pentru bebelusi cu capison este si el un element ce nu poate lipsi de pe lista cu cadourile pentru ,,Reveal Party”, deoarece este esential pentru viitorii parinti, dar si pentru cel mic. Prosopul protejeaza pielea sensibila a bebelusului si il fereste pe cel mic de frig imediat dupa ce baia este gata. Usor de curatat si cu o capacitate mare de absorbtie a apei, prosopul pentru bebelusi cu capison este un cadou deosebit si util de care se vor bucura atat viitorii parinti cat si cel mic.

 prosop capison bebe cadou

7. Lampa De Veghe Ursulet Pentru Bebelusi


Acest cadou are o dubla utilitate, deoarece ziua este o jucarie de plus foarte moale si placuta la atingere, iar seara devine o lampa ce vegheaza bebelusul in timpul somnului, fiind ideal pentru camera copilului. Aceasta lampa este un cadou dragalas, util si extrem de potrivit daca esti invitat la o petrecere de tipul ,,Reveal Party”, asa ca trece-l imediat pe lista!

cadou lampa veghe bebelusi


Asadar, petrecerile pentru copii, si mai nou, pentru bebelusi, sunt din ce in ce mai frecvente si la noi in tara, astfel ca tot mai multi viitori parinti aleg sa afle sexul copilului lor intr-un cadru special, unic si interesant, fiind inconjurati de familie si prieteni. Asa ca, daca esti invitat/a la o astfel de petrecere, stii deja ca cele mai bune cadouri le gasesti numai pe Camerabebelusului.ro. Daca ai nevoie de ajutor, suntem intotdeauna aici pentru tine. Poti sa ne suni si vom fi bucurosi sa te ajutam sa gasesti cadoul perfect pentru evenimentul la care urmeaza sa mergi. 

Spor la cumparaturi!