Mobilier, Lenjerii, Carusele, Jucarii, Cadouri Bebelusi

Vizitati-ne si vom contribui la realizarea viselor frumose!

Seturi Mobilier Bebe, Lenjerii Bumbac Organic, Papusi Silicon, Cadouri Bebelusi

AnneBebe - CameraBebelusului este un loc frumos decorat care atrage atentia si starneste inspiratie celor care ii trec pragul. 

Mobilier, Lenjerii, Carusele, Jucarii, Cadouri Bebelusi sunt lucrurile care definesc magazinul si showroomul CameraBebelusului.ro din Unirea Shopping Center - etaj 3.

Fie ca urmeaza sa vina pe lume bebelusul, fie ca esti in cautarea unui cadou pentru copii, in CameraBebelusului gasesti cele mai calitative produse, testate si aduse din Italia, Spania, Franta, Germania si Amercia.

Pentru proaspetele mamici avem idei de amenajare de arhitecuta pentru camera bebelusului, rame foto cu amprenta, seturi  de scos copilul din maternitate, mobilier importat din Italia - Erbesi, Accesorii pentru camera copilului de la Nanan -  ursuletii Puccio si Tato, biberoane, sterilizatoare, lenjerii din bumbac organic, body si salopete 100% organice, seturi protectie pat pe toate lateralele, cosuri pentru jucarii, carusele si balansoare pentru bebelus, gentute pentru carucioare si multe multe surprize si gadgeturi !

Pentru tatici, patuturi din lemn de fag, comodele cu baita + masa de infasat incorporate, jucariile termice pentru colici si papusile reborn si de silicon sunt cele mai apreciate lucruri cand trec pragul magazinului nostru !

Vizitati-ne si vom contribui la realizarea viselor frumose !

Avem solutii pentru amenajarea oricarei tip de camere, pentru bugete diverse, de la 790lei la 12.000lei.

Avem pachete si idei de cadouri pentru nou nascuti incepand cu 49lei si pana la 1489lei.

Te asteptam in Magazin Unirea Shopping Center - Etaj 3, pe email comenzi@camerabebelusului.ro sau la telefon 0726.005.500 (+Whatsapp) zilnic intre 10:00 - 22:00 !

Lisa John

Fashion Design

Jane Doe

Director

Cartherin Forres

Marketing Director