Noua Colectie Primavara-Vara 2022 Mayoral

Primavara vine cu dorinte de a face cateva schimbari in garderoba celui mic. Te emotionezi cand iti treci mainile peste hainutele minuscule si atat de frumoase, iar cand iti vezi puiul imbracat cu ele, ti se topeste inima instant. Este un efect normal, pentru ca il iubesti, pentru ca iti tresare inima de fiecare data cand iti dai seama ca a mai crescut un pic.

Tresari, pui mana pe telefon sau pe aparatul foto cu gandul sa imortalizezi inca un moment pe care vrei sa-l prinzi in albumul de familie ca sa ai ce admira atunci cand copilul tau va fi deja mare si se va desprinde de bratele tale si poate chiar de casa ta.

 

 

Ne-am dus cu gandul departe, dar vrem sa te chemam inapoi pentru a-ti dezvalui ce surprize gasesti in noua colectie primavara- vara 2022 Mayoral pentru bebelusi. Umple-i dulapul de bucurii, imbraca-l cu stil inca din primele zile si lunite de viata. Alege hainute frumoase pentru el, dar si hainute care sa-i tina de bine si de cald, care sa-i fie confortabile si cat mai delicate cu pielea sa atat de sensibila si fina.

 

Rochite dulci pentru fetite mici

Chiar daca este inca o papusica mica, poti sa o imbraci cu hainute colorate, moi si vesele. Iti recomandam rochita rosie cu imprimeu fetita zglobie, rochita plisata nuanta somon, rochita model casual cu buline sau rochita cu trandafiri roz, din colectia Mayoral pentru aceasta perioada. 

Rochie Rosie Cu Imprimeu Fetita Mayoral 1934

Rochie Somon Plisata Fetita Mayoral 1915

Cat de minunat va arata printesa ta mica in aceasta rochie ciclamen cu broderie sparta sau in aceasta rochita confortabila cu chilotei incorporati si imprimeu cu flori. Mayoral are deja o experienta vasta in spate si nu se limiteaza la a crea hainute dragute pentru cei mici. Ceea ce propune acest brand este extrem de atragator, demn de cele mai inspirate tendinte in moda pentru copii si bebelusi.

 Rochie Casual Gri Cu Buline Fetite Mayoral 1853

Rochie Cu Trandafiri Roz Fetite Mayoral 1907

Rochie Ciclamen Bumbac Broderie Sparta Fetite Mayoral 1911

Rochie Cu Chilotei Cordon Coz & Imprimeu Floral Fetite Mayoral 1869

Camasi pentru baieti

Nu doar fetitele pot sa fie elegante si cochete in rochite confortabile si delicioase. Pentru baieti, brandul Mayoral a pregatit in colectia de primavara - vara 2022 camasi cu maneci lungi cu imprimeu floral, camasa alba cu papion bleumarin, camasi bleu cu maneci lungi. Acestea se pot purta la evenimente formale sau mai putin formale (aniversari, intruniri de familie, botezuri, duminici la bunici etc).  Cert este ca cel mic va arata "ca la 4 ace".

 Camasa Maneca Lunga Flori Bleu Baieti Mayoral 3120

Camasa Alba Cu Papion Bleumarin Baieti Mayoral 1117

Camsa Bleu Cu Maneca Lunga Baietei Mayoral 1182

Tricouri elegante, moi si confortabile

Tricourile sunt elemente vestimentare foarte versatile pentru cei mici. Parca niciodata nu ai destule, pentru ca mereu pot sa apara mici accidente la varsta bebelusilor - s-a udat, a varsat sau a dat mancare pe el, il poti schimba imediat.

Iata un tricou crem cu funda iepuras, un tricou rosu cu un domn crocodil amuzant, un model tricou galben cu funda si iepuras, tricou polo bleumarin cu pesti. Pentru fetite, merita sa vezi bolero-urile din tricot frez care se imbraca deasupra unei rochite sau bluzite mai decoltate.

 Tricou Crem Cu Funda Si Iepuras Fetite Mayoral 105

tricou

Tricou Galben Cu Funda Si Iepuras Fetite Mayoral 105

Tricou Polo Bleumarin Cu Pesti Baietei Mayoral 1106

Bolero Tricot Frez Fetite Mayoral 318
Set de salopete si costumase

Salopetele complete raman de nelipsit in dulapul celui mic, iar Mayoral are cateva modele extrem de frumoase. Vezi acest set cu doua salopete crem cu planete colorate, setul de doua salopete bej si albastru cu masinute, costumasul cu 3 piese pantaloni, bluza si fes portocaliu inchis sau setul cu 3 piese pentru fetite, cu bluza verde, pantaloni si fes cu buline

     Set 2 Salopete Crem Cu Planete Colorate Baieti Mayoral 1643

 

Set 2 Salopete Crem Cu Bej & Albastru Cu Masini Baieti Mayoral 1630

Trening 3 Piese Pantalon Gri Tricou Roz & Bluza Cu Ursi Fetite Mayoral 1860

Seturile sunt minunate si pentru a fi oferite cadou, deoarece contin doua sau trei piese vestimentare cu aceeasi nuanta sau tematica. Asa este, de exemplu, setul pentru fetite cu 3 piese cardigan, tricou si pantaloni sau setul cu pantalon gri, tricou roz si bluza cu ursuleti. Acestea sunt idei minunate daca mergi la un botez, cauti un cadou de aniversare, de Paste, pentru prietena ta cea mai buna care a nascut si nu ai vazut-o de ceva vreme etc.

 Set 3 Piese Bluza Pantaloni & Fes Portocaliu Inchis Cu Alb Mayoral 1597

 

Set 3 Piese Bluza Verde Cu Pantalon & Fes Cu Buline Fetite Mayoral 1593

Geci, hanorace, jachete si pulovere

Chiar si vara, cand iesi la plimbare cu cel mic, in parc, la padure sau la munte, este esential sa ai cu tine o hainuta mai groasa. In functie de vreme si anotimp, poti opta pentru o geaca de fas (vezi modelul acesta reversibil de la Mayoral), un hanorac tricot gri cu gluga sau o jacheta tricot cu dungi. Puloverele pentru copii de la Mayoral sunt si ele extrem de practice pentru ca sunt calduroase, usor de imbracat, lejere, ideale pentru serile petrecute in parc, pentru zilele de primavara etc.

 Geaca Fas ECOFRIENDS Reversibila Verde Mayoral 1489

 

Hanorac Tricot Gri Cu Gluga Galbena Baieti Mayoral 1356

 

Jacheta Tricot Alba Cu Dungi Bleumarin Albastre & Verzi Baietei Mayoral 1357

Iata ce colectie frumoasa de hainute pentru bebelusi propune Mayoral pentru primavara- vara 2022. E clar ca poti sa-l imbraci complet pe bebe de aici, asa ca te asteptam in magazin sa-i completezi dressingul cu cele mai frumoase si confortabile hainute.