Urmeaza o zi speciala cand vei merge la botezul unui copilas, ziua in care acesta se va crestina. Asa cum este traditia, ar trebui sa oferi un cadou frumos, un lucru deosebit.

Cadourile de botez sunt de obicei primele cadouri importante pe care le primeste un copil. Am pregatit mai jos o lista de inspiratie pentru cele mai frumoase cadouri de botez.

 

Cadouri frumoase pentru botez

 

1.Suport argintat pentru certificat de botez

Suport Argintat Certificat Botez CG 891

Este un cadou pretios pe care poti sa-l duci unui copilas mic in ziua botezului. Este un tub metalic, placat cu argint, cu doua capete cu filet. In interior se va pastra certificatul de botez, frumos rulat. Se potriveste pentru cadou botez atat pentru o fetita, cat si pentru un baietel. Vine insotit si de un suport frumos cu detalii deosebite. Suportul are doi ursuleti pe fiecare parte si se poate deschide usor.

 

2.Trasura argintata suvita si dintisor

Trasura Argintata Suvita si Dintisor

Un cadou de botez delicat ai amuzant pentru orice copil mic. Obiectul decorativ placat cu argint infatiseaza un calut care trage doua trasuri elegante. In prima va merge primul dintisor care va cadea, iar in a doua prima suvita de par. Aceste lucruri sunt reale comori pretioase pentru orice parinti si chiar copilul va fi incantat sa descopere, pe masura ce creste, acest obiect decorativ impresionant.

 

3.O jucarie de plus termica

jucarii termice

La prima vedere pare doar o alta jucarie de plus, dar iti garantam ca e mult mai mult. Plusurile noastre termice sunt umplute cu mei si lavanda si sunt speciale din mai multe puncte de vedere. Ele se pot incalzi in cuptorul cu microunde si apoi pot fi oferite copilului pentru a se linisti, pentru un somn mai bun, pentru desfundarea nasucului, pentru alungarea durerilor de burtica. In plus, jucariile sunt extrem de moi, simpatice, placute la atingere si foarte haioase. E usor ca o astfel de jucarie sa devina preferata unui copil. De aceea, este foarte inspirat sa oferi  un astfel de cadou de botez.

Avem o multime de plusuri termice. Poti vedea oferta si poti alege animalutul preferat de aici

 

4.Bratara de aur personalizata

Bratara aur bebe copii personalizata

Cauti un cadou mai scump, personalizat si deosebit? Iti recomandam sa te opresti la aceasta bratara din aur, cu un decupaj frumos de fetita sau baietel pe un element rotund care se prinde in jurul mainii cu un elastic delicat rosu (ajustabil). Cu aur galben de 14 K, aceasta bratara este realizata manual, cu atentie si cu un snur ajustabil din matase. Cu siguranta va fi un cadou de botez foarte apreciat.

 

5.Un album foto

Album foto bebelusi botez

Acest cadou de botez este unul practic care integreaza o multime de amintiri frumoase din ziua crestinarii. Parintii vor putea atasa in acest album cu un design deosebit toate fotografiile speciale, pentru ca bebelusul sa le poata descoperi iar si iar pe masura ce creste. Amintirile sunt cele mai pretioase si chiar daca acum salvam mii de poze virtuale in telefon, nimic nu se compara cu sentimentul unic de a deschide un album cu poze, de a-ti plimba mana peste acestea si de admira oamenii, relatiile si evenimentele infatisate.

Avem multe albume in magazinul nostru, iar tu poti vedea oferta actualizata chiar AICI

 

6.Balansoar copii in forma de ursulet

Balansoar Copii Puccio Nanan

Chiar daca mergi la un botez cu un nou nascut care inca nu sta in fundulet, este inspirat sa privesti in perspectiva. Uneori, parintii se pot trezi cu prea multe hainute, jucarii si lucrusoare pentru nou-nascuti, insa bebelusii cresc repede si acestea pot deveni rapid inutile. De aceea, iti recomandam sa oferi un cadou de botez inedit: un balansoar in forma unui ursulet foarte frumos. Copilul il va putea admira imediat ce va face primii pasi tinut de mana, pentru ca apoi incet- incet sa se incumete sa-l foloseasca pentru leganat si joaca.

 

Acesta au fost 6 idei frumoase de cadouri pentru botez. Te asteptam pe site sa comanzi un cadou frumos pe care sa-l oferi unei fetite sau unui baietel ce urmeaza sa fie crestinat.