Politica de returnare - CameraBebelusului.ro

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta: Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre dumneavoastra.

 • Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Articolul 16, punctul e).
  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile.
 • Produsele Personalizate cu Texte sau Ilustratii ( ex: Produsele de botez care se personalizeaza cu numele copilului / data evenimentului) la cererea clientului nu se pot returna / schimba / inlocui. 

Produsele realizate la comanda, personalizate dupa specificatiile clientului nu se pot returna conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10, litera c) --contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; 

 

 In situatia in care alegeti retragerea din contract si solicitati returnarea produselor, aceste lucru se poate realiza in 2 feluri:

 •  Trimiterea prin curierul dvs. pe care va trebui sa-l achitati integral la ridicarea produsului. Dvs veti realiza tot procesul de retur - Reambalarea produsului, contactarea firmei de curierat pentru a va ridica coletul si a-l livra la adresa noastra - Catre S.C.ARTCONFEX.S.R.L, Piata Unirii, nr. 1Unirea Shopping Center, Etaj 3, sector 3, Bucuresti
 •  Predare personala la magazin Unirea Shopping Center - Etaj 3 - Magazin CameraBebelusului - cost 0 lei .
 
Cheltuielile de Tur - Returnare vor fi suportate de Dvs. si se va emite o factura de transport de retur, care va fi scazuta din valoarea produselor achizitionate.
*Diferenta dintre Valoarea produselor achizitionate si valoarea transportului de retur va fi creditata in contul Dvs. in termen de maxim 14 zile de la receptionarea si verificarea integritatii produselor.
Daca produsul returnat de Dvs. a fost purtat/utilizat si prezinte urme de utilizare sau Nu a fost reambalat corespunzator si in urma transportului a suferit degradari, se va intocmi un proces verbal de receptie si constatare si se va emite o factura pentru decontarea reparatiei sau inlocuirii partilor degradate/defecte.
*Diferenta dintre Valoarea produselor achizitionate, valoarea transportului de retur si valoarea facturii pentru reparatie/inlocuire defecte,  va fi creditata in contul Dvs. in termen de maxim 14 zile de la receptionarea, verificarea si emiterea procesului verbal privind integritatatea produselor.

Pentru returul produselor achizitionate care indeplinesc conditiile legii prezentate mai sus, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa office@annebebe.ro in care sa completati datele mentionate mai jos.

 • Către S.C.ARTCONFEX.S.R.L, Piata Unirii, nr. 1, Unirea Shopping Center, Etaj 3, sector 3, Bucuresti:
 • Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*) / prestarea următoarelor servicii (*)
 • Comandate la data (*) / primite la data (*)
 • Numar comanda
 • Numele consumatorului (consumatorilor)
 • Adresa consumatorului (consumatorilor)
 • Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
 • Data

(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

Formularul de retur poate fi descarcat Aici.

Ulterior, vom trimite curierul pentru a ridica coletul de la dvs. Acesta se va expedia catre S.C.ARTCONFEX.S.R.L, Piata Unirii, nr. 1Unirea Shopping Center, Etaj 3, sector 3, Bucuresti