Politica de returnare

Buton Retur Comanda
 
formular retur camerabebelusuluii
 
Politica de returnare - CameraBebelusului.ro
 
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta: Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre dumneavoastra.

Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Articolul 16, punctul e).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile.
Din motive de igiena, SC ARTCONFEX SRL nu accepta retururi de lenjerie, jambiere, dessuri, sosete, saltele, babynesturi, protectii de pat, bodyuri, seturi de maternitate si in general orice fel de produse care pot afecta igiena personala.

Produsele Personalizate cu Texte sau Ilustratii ( ex: Produsele de botez care se personalizeaza cu numele copilului / data evenimentului) la cererea clientului nu se pot returna / schimba / inlocui.
Pentru produsele personalizate de Craciun, făcute pe măsura sau după modelul ales de client, produsele de sezon (seturi Crăciun, Rochite craciun, costumase tematice craciun, body-uri craciun, salopete cu/de mos craciun, salopete cu brazi/reni etc) NU se accepta returul / schimbul dupa data de 19.12.2023.
Pentru produsele livrate cu tag-ul de siguranta/sigiliul montat la livrare, care se returneaza cu sigiliul/tagul de siguranta detasat/rupt de catre client, Nu se accepta Retur/schimb, iar dupa inspectie produsele vor fi livrate catre client pe cheltuiala acestuia la un cost suplimentar de 45lei (tur-retur).
Produsele de Mobilier pentru bebelusi care au fost desigilate, montate, au ambalajul original deteriorat nu se pot returna.
Produsele realizate la comanda sau aduse in baza unei comenzi speciale pentru clienti (produsele cu status PreComanda) sau personalizate dupa specificatiile clientului nu se pot returna conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10, litera c) Contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
Informații pentru consumatori Persoanele fizice au dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Persoanele juridice nu pot returna produsele comandate. Perioada de retragere pentru persoanele fizice expiră după 14 zile începând de la ziua încheierii contractului (de la ziua la care intraţi dvs. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)sau - de la ziua la care intraţi dvs. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dvs., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă şi livrate separat) sau - de la ziua la care intraţi dvs. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dvs., în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese (în cazul unui contract privind livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau părţi)sau - de la ziua la care intraţi, dvs. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dvs., în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată)
Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poşta sau e-mail sau completarea formularului google atasat acestei pagini (apasa butonul click here). În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere alăturat; folosirea lui nu este însă obligatorie. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail/sms/telefonic, confirmarea de primire a cererii de retragere.
Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea cu cel putin 12 ore înainte de expirarea perioadei de retragere. Dacă vă retrageţi comanda, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la Dvs., exceptamand costurile livrarii (tur-retur).
In situatia in care alegeti retragerea din contract si solicitati returnarea produselor, aceste lucru se poate realiza in 2 feluri: 
Prin curierul nostru - cost retur produse de la 20 RON (cu TVA), aici valoarea transportului poate varia in functie de greutatea produsului sau locatia Dvs.*pentru fiecare kg suplimentar sau/si km suplimentar fata de reteaua de baza a curierului si peste 2kg colet de baza(inclus in cei 20 RON-cu TVA), se va factura suma de 1leu/kg sau/si 1 leu/km (preturi cu TVA) Pentru mobiler si accesoriile voluminoase ambalate in cutii mai mari de 30 x 40 x 30 cm in situatia returului taxa de transport pentru retur va fi minim 50 lei si se va tine cont de greutatea volumetrica calculata.
Predare la magazin Unirea Shopping Center - Etaj 1 Pacare Supraterana - Magazin CameraBebelusului - cost 0 lei sau in oricare alt magazin Annebebe.
Cheltuielile de Tur - Returnare vor fi suportate de Dvs. si se va emite o factura de transport de retur, care va fi scazuta din valoarea produselor achizitionate.
*Diferenta dintre Valoarea produselor achizitionate si valoarea transportului de retur va fi creditata in contul Dvs. in termen de 2-14 zile de la receptionarea si verificarea integritatii produselor.
Daca produsul returnat de Dvs. a fost purtat / utilizat si prezinte urme de utilizare sau Nu a fost reambalat corespunzator si in urma transportului a suferit degradari, se va intocmi un proces verbal de receptie si constatare si se va emite o factura pentru decontarea reparatiei sau inlocuirii partilor degradate/defecte.
*Diferenta dintre Valoarea produselor achizitionate, valoarea transportului de retur si valoarea facturii pentru reparatie/inlocuire defecte, va fi creditata in contul Dvs. in termen de 2-14 zile de la receptionarea, verificarea si emiterea procesului verbal privind integritatatea produselor.
Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
insuficiente produse! Doar [max] disponibile