TOP 3 dulapuri pentru bebelusi 

Atunci cand ne gandim la mobila pentru bebelusi, prima data avem in minte patutul, masuta de infasat si comoda. Cu toate acestea, atunci cand amenajezi camera bebelusului nu ar trebui sa uiti de dulapiorul pentru hainutele si lucrusoarele celui mic. Un dulap frumos va completa minunat camera bebelusului si te va ajuta sa gasesti usor ceea ce ai nevoie ca sa-l imbraci cand mergeti in parc, in vizita, la medic etc.

De asemenea, dulapul este o piesa de mobila bebelusi extrem de versatila si va putea fi folosita timp de multi ani, chiar si atunci cand bebelusul va creste. Astfel, ai putea sa-l responsabilizezi timpuriu pentru a avea grija ca lucrurile sale sa ramana in ordine si la indemana.

Iata 3 cele mai frumoase dulapuri pentru bebelusi pe care le poti achizitiona de la noi. Multe din ele fac parte din colectii complete, ceea ce inseamna ca au acelasi stil cu anumite patuturi si comode, iar asta o sa te ajute sa amenajezi camera intr-un mod unitar, daca iti doresti astfel.

 

Dulap bebelusi Bubu Alb cu fundite, Design Italian, Erbesi, Italia

 

Dulap bebelusi Bubu Alb cu fundite

Unul din cele mai frumoase si practice modele de dulapuri pentru bebelusi este acesta. Fabricat in nuanta alba, cu doua usi care se deschid lateral, dulapul are un interior generos, special creat pentru hainutele bebelusului. In partea superioara exista o bara pentru asezarea hainutelor aflate pe umeras, iar in partea inferioara exista doua polite pentru alte lucrusoare (paturi, geanta de maternitate, paturica, plapumioara etc).

Designul sau special si clasic il face sa fie o alegere deosebita pentru parintii care doresc sa amenajeza camera bebelusului intr-un stil modern, minimal si foarte elegant. Se va incadra cu usurinta in restul decorului pentru copii. Este alb si nu aglomereaza ochiul, din contra ajuta la crearea unui spatiu cald, primitor, inocent.

Este fabricat din materiale de cea mai buna calitate si sigure pentru nou-nascuti. Dimensiunile sale sunt 100x 55 x177 cm.

 

Dulap bebelusi 2 usi si sertar Dolce, Design Italian, Erbesi, Italia

 

Dulap bebelusi 2 usi si sertar Dolce

Acelasi stil alb, elegant, gandit special pentru camera copiilor. Dar, de aceasta data, dulapiorul are un design usor diferit, cu o inimioara decupata in partea superioara. Sistemul de inchidere - deschidere este foarte simplu si se face prin doua usi care se trag lateral. Dulapul acesta face parte din colectia Erbesi si functioneaza perfect impreuna cu patuturile si comodele cu masuta de infasat din acelasi material alb.

Este prevazut cu o bara pentru umerase, precum si cu un sertar rezistent si generos pe care incap mai multe hainute si accesorii de bebe. In acest mod, le vei avea usor la indemana atunci cand trebui sa te pregatesti sa pleci cu bebe in oras sau pur si simplu cand vrei sa-l schimb.

Dulap bebelusi 2 usi si sertar Dolce 2

Constructia sa solida si designul versatil fac din acest dulap o alegere pe termen lung, si atunci cand copilul va creste. Dimensiunile sale sunt 100x 55 x177 cm si merita subliniat ca este finisat cu lacuri naturale non-toxice, pentru siguranta maxima a bebelusilor. Balamalele sale sunt reglabile, iar amortizorul integrat face ca usile sa se deschide incet si lin, fara sa deranjezi somnul bebelusului tau.

 

Dulap bebelusi Nido Basic Alb, Mobilier Camera Copii Erbesi, Italia

Dulap bebelusi Nido Basic Alb, Mobilier Camera Copii Erbesi, Italia

Cu un design special si elegant, acest dulap alb pentru bebelusi este o alegere inspirata pentru camera celui mic. Imbina uimitor elementele traditionale cu unele detalii moderne. Este versatil si se va potrivi usor in decorul gandit pentru camera unui nou nascut. De altfel, dulapul face parte dintr-o colectie mai mare care include  un patut si o comoda in acelasi stil minimal.

Dulapul are doua sertare cu spatiu generos si o bara superioara pentru umerase. Polita este reglabila pe inaltime, ceea ce o sa-ti permita sa o ajustezi usor in functie de ceea ce vrei sa depozitezi pe ea. Acest dulap special proiectat si realizat pentru copii mici are o constructie sigura si solida din PAL si reprezinta o solutie exceptionala pentru organizarea hainutelor si accesoriilor. De asemenea, dulapul este finisat cu lacuri naturale pe baza de apa, fara substante chimice.

 

Comanda unul din aceste dulapuri din magazinul nostru sau vino si descopera  si alte modele frumoase.