Emotii, emotii si iar emotii

 

La ora actuala, pregatirea camerei bebelusului poate reprezenta o provocare pentru parinti. Incarcati cu emotie, cu mii de ganduri si intrebari, asteptati venirea pe lume a puiului vostru. Veti trece printr-un carusel de stari, de trairi intense, de momente pe care le vei pastra intiparite mult timp in minte. Veti avea cea mai grea meserie, dar si cea mai frumoasa, meserie de parinte, unde nimeni nu te poate invata exact ce si cum sa faci, unde nu va fi un trannng.

 

Carui suflet veti da viata? Unui baietel sau unei fetite?

 

Sexul bebelusului vostru va va influenta si in amenajarea camerei pentru micul inger ce va aparea in viata voastra. Daca i-ati aflat deja sexul, deja va sablonati in minte cum ar arata camera puiului. Baietel sau fetita, copilul vostru va fi mandru de parintii lui si de tot ceea ce ii oferiti: de la resursele necesare unei vieti si pana la amenajarea camerei, va ganditi atent la ceea ce ii oferiti. Aveti aranjate toate lucrurile care trebuiau a fi facute, lasand pe un ultim plan, camera bebelusului.

 cos rachita

Oare ce culoare sa le dam peretilor? Dar parchetul ce culoare sa fie?

 

Acestea sunt intrebari care ruleza si ruleaza in mintea voastra. In cele ce urmeaza, va vom ajuta cu cateva idei pentru amenajarea camereii bebelusului.

Intotdeauna am considerat albul o culoare potrivita pentrru orice incapere. Desi pare o nuanta lipsita de viata, puteti adauga un plus de culoare camerei prin lucrurile de care bebelusul are nevoie si nu numai.

 

Obiecte indispensabile din camera bebelusului

 

Fara dar si poate, stii care ar fi lucrurile fara de care bebelusul nu ar putea locui intr-o incapere. Aici veti gasi un model de cos in care cel mic se va odihni, fiind potrivit pana la aproximativ 6 luni sau pana cand bebelusul va sta in sezut. Pe site regasiti modele de cosuri care va vor surprinde prin unicitatea lor, dar si prin multituudinea de modele din care puteti alege. Nu doar cosuri veti gasi, dar si patuturi landou, atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Daca nu sunteti fan al rozului si albastrului, va puteti orienta catre o culoare neutra, alb sau bej. Un avantaj il veti avea daca veti lua un patut cu roti, in felul acesta il puteti muta dupa bunul plac, fara prea mare efort.

 patut landou

Ce mai este bine sa adaugati in afara de patut?

 

Pe langa patut, un obiect util v-ar fi un dulap cu sertare, cabinet cum il veti vedea pe site. Cabinetul va putea servi drept dressing-ul bebelusului, dar si pentru asezarea obiectelor de igiena(gel de dus, ulei, betisoare de urechi etc). Un model 2 in 1 il reprezinta acesta, unde puteti si infasa bebelusul. De asemenea, veti gasi si mese separat pentru infasat.

 

Nani, nani, puiule

 

 Pentru o stare de bine a bebelusului, recomandam un carusel muzical, unde ursuletii se vor invarti pe un ritm muzical, astfel atentia bebelusului va fi captata, iar el se va linisti daca are o perioada mai agitata. Si pentru carusel veti descoperi mai multe modele din care puteti alege. Personal, noi adoram ursuletii si obiectele decorative din camera bebelusului, cu siguranta nu suntem singurii. Este greu sa nu iti placa toate aceste lucruri minunate care infrumuseteaza orice incapere a bebelusului. Daca tot suntem la tematica ursuletii, pe site sunt si ursuleti muzicali, care nu fac parte dintr-un carusel.

 

Citeste si CARE ESTE DIFERENTA DINTRE BABYNESTURI SI PROTECTII LATERALE?

E gata?

 

Putem spune ca ati ales cele mai importante lucruri pentru venirea acasa a bebelusului. Ati acoperit in mare parte cele necesare, mai aveti de ales si alte accesorii si decoratiuni pe care le considerati a fi utile in camera bebelusului. Indiferent de ceea ce ati alege, bebelusul vostru va fi mai mult decat incantat. Garantam!

 

Citeste si 7 LUCRURI DE CARE CHIAR AI NEVOIE SA ADUCI UN NOU-NASCUT ACASA