Primavara este un anotimp magic mai ales atunci cand il intampini in prezenta unui bebelus. Vremea incepe sa se incalzeasca, florile incep sa infloreasca si toti cei din jurul tau sunt numai zambet. Cand vremea devine mai calda inseamna ca poti sa-ti scoti puiul la plimbare ca sa se bucure de aer proaspat si de lumina soarelui atat de necesara.

Cu toate acestea, vremea de primavara poate fi destul de imprevizibila - acum e cald, peste 5 minute se raceste. De aceea, este important sa-ti imbraci bebelusul cu haine potrivite, care sa-i permite sa ramana confortabil chiar si atunci cand temperaturile sunt in permanenta schimbare.

Pentru a face acest lucru, am compilat aici mai multe sfaturi ce te pot ajuta sa-ti imbraci nou-nascutul cat mai bine in lunile de primavara, atunci cand iesi cu el la plimbare.

 

Straturi, straturi si iar straturi

Un lucru important de care trebui sa tii cont este ca temperaturile pot fluctua puternic pe parcursul zilei. Diminetile de primavara tind sa fie racoroase si cu vanticel, in timp ce dupa amiezile pot deveni instant foarte calde.

Pentru a evita imbracarea excesiva sau insuficienta a nou-nascutului, stratificarea adecvata este esentiala. Incepe sa gandesti tinuta cu un body subtire care se lipeste bine si comod de pielea delicata a bebelusului.

Apoi, adauga o pereche de pantaloni pentru bebelusi, o camasa cu maneci lungi si poate chiar un combinezon gros, daca vremea este rece, apropiata de februarie. Apoi, pe masura ce temperaturile se incalzesc, poti renunta usor usor la cate un strat pentru ca micutul sa se simta bine - nici sa-i fie frig, dar nici sa transpire.

 

Pastreaza alaturi de tine accesoriile vestimentare pentru bebe

Cand temperatura scade atat de tare incat devine inconfortabila, este esential sa acoperi bebelusul din cap pana in picioare. De aceea, iti recomandam sa ai aproape o pereche de manusi confortabile pentru protectia mainilor (daca nu ai o pereche de manusi adecvate, pentru bebelusii mici poti folosi chiar si o pereche de sosete curate pentru acoperirea si incalzirea mainilor). In picioare, alege o pereche de papuci sau botosei caldurosi pentru bebelusi.

Botosei Bebelusi Nanan Tato 0 luni+ 1945

Ah... si nu uita sa acoperi capul bebelusului. Daca vremea este rece, alege o caciulita mai groasa pentru cel mic. Daca e cald, poti opta pentru o caciulita mai subtire sau o sapca.

Caciula Tricotata Gri Bumbac Bebelusi Condor 50500.010

De asemenea, ar trebui sa ai la indemana o patura. O paturica de bebe este versatila si poate avea utilizari variate. Primavara, o paturica poate fi folosita pentru a acoperi scaunul auto al micutului tau, iar aceasta este o alternativa mult mai buna decat sa-l imbraci pe nou nascut in haine voluminoase atunci cand mergeti cu masina.

Paturica bebelusi fetite bumbac Nanan E21416MC

O paturica de bebe poate fi de asemenea folosita ca plus de caldura si protectie in timpul plimbarilor in aer liber. Pur si simplu, inveleste bebelusul cu paturica daca este frig sau ia-o de pe el daca temperaturile incep sa creasca.

 

Este important sa acorzi atentie temperaturilor

Bebelusii se pot supraincalzi rapid atunci cand temperatura de afara creste, asa ca ar trebui sa ramai cu un ochi pe modul in care temperaturile se modifica.

De exemplu, daca vezi ca micutul tau este fierbinte la atingere sau ca incepe sa transpire, inseamna ca ii este prea cald. La fel, daca se imbujoreaza la fata s-ar putea sa-i fie cald.

Cel mai bine este sa imbraci bebelusul cu un strat in plus decat ceea ce porti tu pentru a te simti confortabil.

Prin urmare, daca tu porti un tricou, atunci bebelusul ar trebui sa aiba un tricou si un pulover lejer. Cand va intoarceti de la plimbare, nu uita sa dai jos straturile de haine, in functie de cum este nevoie (chiar daca asta inseamna sa-l trezesti pe cel mic).

 

Piciorusele lui ar trebui sa fie calde

Body-urile pentru bebe sunt articole vestimentare esentiale in garderoba nou nascutului, insa nu toate pot sa acopere picioarele mici ale bebelusului. Ce poti face?

Salopeta & Fes Bumbac Rosu & Bleumarin 301580

Sa folosesti o pereche de pantaloni din bumbac organic cu soseta sau un body intreg, cu sosetuta. Pentru a obtine o tinuta plina de caldura si stil, imbraca-l pe cel mic cu o pereche de pantaloni uni pe un body cu design jucaus (ceva vesel). Desigur, poti sa-l incalti si cu o pereche suplimentara de sosete.

 

Colectia de haine pentru primavara pentru bebelusi

Unul din cele mai bune lucruri despre primavara este ca revin in tendinte culorile stralucitoare si modelele vesele. De la pasteluri frumoase pana la imprimeuri florale si motive de gradina, primavara este un moment minunat pentru ca proaspetii parinti sa aleaga tinute elegante, sic pentru micutul lor.

Daca esti gata sa incepi cumparaturile de primavara pentru cel mic, te asteptam la noi in magazin sa descoperi multe oferte speciale.