La camerabebelusului.ro, o sa gasesti frecvent in oferta hainute din bumbac organic pentru copii si bebelusi. Se pare ca beneficiile de mediu, sociale si economice ale utilizarii bumbacului organic in locul bumbacului traditional folosit de secole sunt substantiale.

 Body Bebelusi Bumbac Organic S72624 Crem

De ce este bumbacul organic un material excelent pentru hainutele celor mici?

Bumbacul organic are o serie de caracteristici care il recomanda pentru hainutele si alte obiecte care intra in contact cu pielea celui mici (prosoape, paturici etc). Este mai moale si mai bland cu pielea delicata si ofera copilului confortul de care acesta are nevoie in timpul somnului sau atunci cand face o anumita activitate. In plus, pe masura ce se spala, bumbacul organic devine mai moale.

 

Pentru hainute din bumbac organic KitiKate CLICK AICI

bumbac-organic-annebebe-camera-bebelusului_1_ccb182a9-ac84-4024-822f-4784e6556bf1

Bumbacul clasic este obtinut si intrebuintat de obicei in combinatie cu pesticide sau substante chimice toxice, iar asta inseamna ca la final ajunge sa aiba o textura mai aspra. In schimb, bumbacul organic nu contine pesticide si nici substante chimice, asa ca al tau copil nu va inhala nimic toxic.

In hainutele din bumbac organic nu exista disconfort, asa cum apare uneori in hainutele din bumbac clasic. Exista mai putine riscuri de a dezvolta afectiuni sau iritatii in urma contactului cu pielea (de exemplu: dermatita, eczeme, alergii).

 

Pentru hainute bebe 0 - 24 luni CLICK AICI

Pentru ca fibrele nu au fost deteriorate de substante chimice in timpul productiei, calitatea bumbacului este net superioara. Prin urmare, hainele din bumbac organic vor rezista mai mult decat cele din bumbac conventional.

Geanta Maternitate Gri Bumbac Organic KityKate S5119

Apoi, despre bumbacul organic trebuie sa mai stii ca este rezistent la mucegai si ca impiedica dezvoltarea microorganismelor. Este importnat ca un bebelus sau un copil mic sa fie imbracat cu hainute fara substante chimice, pentru ca la aceasta varsta atat de frageda el poate dezvolta alergii, pentru ca pielea sa este mult mai sensibila in comparatie cu cea a unui adult. Bumbacul organic este ideal atat pentru imbracaminte, cat si pentru paturici sau lenjerii de pat pentru bebelusi. Astfel, cei mici se pot juca in voie, pot dormi confortabil, pot creste si se pot dezvolta armonios.

 Rochita vara casual Bumbac Organic S84061

Bumbacul organic este eco

Pentru ca schimbarile climatice si protectia mediului devin subiecte din ce in ce mai discutate, tot mai multe persoane si companii aleg sa foloseasca produce ecologice pentru o varietate de utilizari.

Bumbacul organic, in afara de faptul ca ofera o multime de beneficii pentru copii si bebelusi atunci cand este purtat, este de asemenea un material prietenos cu mediul inconjurator, care contribuie la crearea unui viitor mai durabil pentru copii.

Productia de bumbac conventional este un proces care necesita foarte multa apa. De fapt, este nevoie de 2700 de litri de apa pentru a produse un tricou si pentru ca cea mai mare parte a bumbacului se cultiva in zone cu lipsa de apa, acest lucru are un impact semnificativ daunator asupra surselor de apa si asupra oamenilor care depind de acea apa pentru a trai.

Cu toate acestea, productia de bumbac organic foloseste cu 92% mai putina apa decat bumbacul conventional, precum si apa de ploaie intr-un mod mai eficient. Avand in vedere ca nu se intrebuinteaza substante chimice si pesticide in timpul productiei, apa care re-ajunge in sol si in rauri este mai curata si mai sigura.

Deci, bumbacul organic este o alegere optima pentru toata lumea.

 Salopeta bebelusi Fetite Bumbac Organic S15508

Cum sa-ti cresti bebelusul in produse bio?

 - alege pentru el hainute din bumbac organic, inca din primele sale zile de viata (body-uri din bumbac organic, pantaloni, bluzite, camasute etc)

- cumpara prosoapepleduri si paturici bebe, din bumbac organic

- citeste eticheta hainutelor pe care le cumperi sau descrierea completa pe site pentru a te asigura ca sunt din bumbac organic

- pune accent pe calitate si nu pe cantitate. Mai bine cumperi mai putine hainute pentru cel mic (mai ales ca el creste repede) dar de calitate superioara, din bumbac organic, decat mai multe hainute de calitate slaba.

 Salopeta & Baveta Inimioare Bumbac Organic S41965

Pentru hainute fetite si baietei, din bumbac organic, pentru 0+ ani, rasfoieste oferta noastra de pe site. Vei gasi multe surprize si idei frumoase de hainute bebe si copii mici, fabricate din bumbac organic.