Patut cu roti pentru bebelus - Merita sa-l alegi?

Cu suspin, lacrimi de bucurie in gene si speranta, cu mainile mangaind burtica in timp ce stai linistita pe canapea, te gandesti la momentul in care iti vei aduce copilul pe lume si acasa. Cum ai putea sa te pregatesti mai bine pentru acea clipa? Intelegi ca in tine s-a activat deja sentimentul de mama si clar vrei ce e mai bun pentru copilul tau. Si pentru ca patutul este piesa centrala din camera bebelusului, azi am ales sa vorbim despre un model modern, cu o caracteristica importanta: rotile. Nu toate patuturile au roti. Ar trebui sa alegi unul cu roti sau fara si in ce masura te-ar ajuta de fapt acest lucru? Hai sa descoperim impreuna pentru ca tu si iubitul tau sa luati cea mai buna decizie pentru copilul vostru. 


Patut bebe cu roti - care sunt beneficiile sale de fapt?

In primul rand, un patut pentru bebelusi care are roti va putea fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul, mai ales daca spatiul din camera respectiva este destul de micut si patutul ar putea bloca accesul la unele lucruri de care poate ca ai nevoie neaparat in acel moment.

In al doilea rand, nu trebuie sa iti faci griji ca patutul nu va putea sta intr-o pozitie anume sau ca se va putea misca singur dintr-o parte in alta, deoarece, doua dintre rotile patutului dispun de un sistem de franare care ajuta la o fixare extrem de sigura.

Apoi, poti pua in calcul chiar faptul ca ai putea folosi acest patut cu roti pentru a-ti legana usor piticul inainte sa adoarma, pentru a va distra atunci cand va creste, pentru a-l muta cu usurinta de la tine din camera in camera lui si invers. In cazul unui patut co-sleeping, ai putea sa-l impingi usor de langa patul tau atunci cand bebelusul este la tine in brate (in baby leagan sau cu o alta persoana) sau faceti curat.


Patut bebe cu roti - care sunt cele mai vandute variante?


1.     Pat bebe Co-sleeping Contact Light cu salteluta inclusa

patut bebe cu roti si lumini

De exemplu, acest patut pentru co-sleeping nu doar ca are roti incorporate, dar are si toate muchiile rotunjite, astfel incat micutul tau sa nu se raneasca si sa nu existe intamplari nefericite. De asemenea, vopseaua care a fost folosita pentru a decora acest patut este non-toxica si este certificata de Uniunea Europeana, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji in aceasta privinta. Cat despre kit-ul de lumini care vine la pachet cu acest model de patut de bebelus, stim cu siguranta ca cel mic il va adora. Va fi un element in plus pentru a crea cadrul perfect pentru un somn neintrerupt si odihnitor. 

 

2.     Patut co-sleeping Ninna Alb

patut bebe cu roti pentru cosleeping

Acest model de patut pentru bebelusi care se afla in topul celor mai vandute, isi merita locul din plin acolo, deoarece picioarele sale se pot ajusta in functie de 5 inaltimi diferite. De asemenea, acest patut este confectionat dintr-un lemn de fag care este foarte rezistent si care asigura o foarte buna stabilitate si o indelunga folosinta.

Si inca un lucru pe care ar trebui sa il stii despre acest patut este faptul ca vine cu o salteluta inclusa, ceea ce iti va usura tie munca de a mai face o comanda separata. Te va scapa de o grija in plus pentru ca stii clar ca salteaua se potriveste 100% cu patutul.


3.     Patut bebe Co-sleeping Nanan Tato

patut bebe cu roti Tato

Patutul acesta este extrem de cautat si de dorit de parinti, deoarece are un model foarte frumos si care va completa perfect camera oricarui bebelus, iar siguranta si confortul sunt cuvintele care il descriu cel mai bine.

Important este de mentionat si faptul ca, somiera pentru saltea de care dispune acest patut este foarte solida si reglabila, pentru a se putea potrivi perfect oricarui model de pat matrimonial. In acest fel, micutul tau va fi mereu langa tine si il vei putea supraveghea toata noaptea pentru a te asigura ca totul este in regula si ca esti acolo cand are nevoie de tine. Lucrul acesta este atat de important in primele 6 luni ale bebelusului tau, atat pentru tine, cat si pentru el. 


Acum ca ai vazut care sunt beneficiile achizitionarii unui astfel de patut cu roti pentru bebelusi si 3 dintre cele mai cautate modele din ultima perioada, nu mai trebuie decat sa il alegi pe cel preferat. Ia aceasta decizie impreuna cu partenerul tau si chiar lasa-l pe el sa se ocupe de amenajarea camerei copilului, mai ales daca stii ca este priceput. In final, ghidati-va alegerea in functie de ceea ce simtiti. Deja instinctul de parinti licare in sufletele voastre. 

Iar pentru ca totul sa fie perfect, sa primesti acasa patutul ideal pentru bebelusul tau, la timp, gata de asamblat, rezistent si frumos, te invitam in sectiunea de magazin sa plasezi o comanda. Suntem aici pentru orice intrebari ai mai putea avea. 


Cu bine!