Atunci cand vine timpul amenajarii camerei celui mic si poate spatiul nu este unul foarte mare sau pur si simplu parintii isi doresc un mobilier practic, cei mai multi dintre ei apeleaza cu incredere la un patut de bebe cu sertare. Mai multe caracteristici fac avantajos acest tip de pat pentru bebelusi, el fiind atat atractiv din punct de vedere estetic, cat si functional. Mai ales parintii practici prefera un astfel de modele.

patut cu spatiu depozitare

Aleg sa cumpere un patut de bebelus cu sertare ce este si un mobilier foarte dragut pentru camera, dar care pune la dispozitie si mai mult spatiu de depozitare. Sa descoperim mai multe despre acest patut de bebe cu sertare!

 patut bebe cu sertare

O optiune practica pentru parintii ce doresc mai mult spatiu

Cand cel mic vine pe lume, o dorinta este aceea de a ii cumpara multe hainute si jucarii. Nu mai spunem ca mereu este nevoie de lucrusoarele lui personale, precum: pampers, servetele umede, pudra, body-uri, lenjerii, pernute si altele.

Ei bine, odata cu acestea vine si nevoia de spatiu, iar parintii simt ca trebuie sa mai cumpere inca un dulapior sau rafturi. Insa, o solutie practica este un patut de bebe cu sertare. Ele pot fi folosite pentru a depozita lucrurile elementare, precum cele mentionate ca fiind personale. Sertarele sunt ideale pentru a pune hainute, body-uri, jucarii, lenjerii de pat si pachetele de pampers.

 patut cu spatiu depozitare

Totodata, o optiune ideala pentru aceia ce nu depind de spatiu

Dintr-o alta perspectiva, discutam si despre parintii care au pentru bebe o camera mai mica, iar spatiul nu le permite sa poata cumpara un dulapior in plus. Si pentru ei patutul cu sertare este o optiune benefica. Ca in cazul mentionat anterior, in ele pot fi depozitate si organizate o multime de lucrusoare. Daca parintii doresc sa aiba la indemana hainutele, vor pune aici doar haine (de iarna sau cu 1 - 2 marimi mai mare daca le-au primit asa). Desigur, pot fi folosite si pentru: lenjerii, jucarii etc.

 patuturi cu sertare pentru bebe

Care sunt cele mai reprezentative avantaje?

In afara de spatiul suplimentar, mai exista si alte avantaje ale unui patut cu sertare.

 

  • Acest tip de mobilier este realizat, incat sa fie cat mai estetic pentru camera bebelusului. Nu in zadar am mentionat la inceput ca un patut cu sertare imbina utilul cu placutul. Acum ca am aflat despre partea practica a lui, parintii ar trebui sa aiba in vedere ca este si foarte gingas si dragut pentru decor. Realizate in nuante pale, se incadreaza perfect in designul unei camere de bebe. Nu va exista spatiul acela liber sub pat, unde s-ar putea strecura chiar si bebelusul care incepe sa mearga de-a busilea si sa faca ghidusii.
  • Sunt compacte si rezistente in timp, tocmai pentru ca au aceste sertare in plus. Mesterii au in vedere o stabilitate mai mare, pentru ca patutul sa poata sustine sertarele. Rigide si calitative, sunt realizate din materiale fine, puternice si estetice.

patut cu depozitare

  • Nu permit lucrurilor sa se piarda sub patut. De cate ori jucariile se ratacesc pe sub pat? De foarte multe ori! Cel mic plange pentru ca masinuta nu mai este si de unul singur ajunge pe sub pat in cautarea ei. Un patut cu sertare nu permite jucariilor sa se piarda astfel.

patut cu sertar pentru lenjerie

  • Si pentru ca spatiul este cel mai valoros, mai spunem inca o data ca sertarele sunt exact acel surplus ascuns (nu e la vedere si nu ocupa amprenta separata) de care o camera de bebe are nevoie.

 patut cu sertare pentru copii

Pentru ce model pot opta parintii?

Parintii pot alege dintr-o gama larga de patuturi cu sertare. Cele care predomina sunt patuturile cu sertar albe, simple. Acestea sunt si cele mai apreciate, tocmai pentru ca multi parinti acum opteaza pentru simplitate.

De altfel, parintii pot alege dintre patuturi cu diferite figurine, desene si animatii. Desigur, exista si modele pentru baieti, cat si pentru fetite. Toate patuturile din magazinul nostru online se remarca printr-o estetica frumoasa, prin calitate, rezistenta si stabilitate. Recomandam astfel de modele pentru parintii ce doresc sa beneficieze de toate avantajele mentionate mai sus.

patut cu sertare pentru bebelus

Concluzie

Acum ca am lamurit de ce un patut cu sertare este o alegere buna, dragi parinti, nu ramane de facut decat sa alegeti ce este mai potrivit pentru camera bebelusului si sa va bucurati de un nou inceput. Va dorim inspiratie, iar daca aveti nevoie de ajutor, stiti ca suntem aici gata pentru a va raspunde la orice intrebare legata de modul in care pregatiti camera bebelusului.