Atunci cand este vorba despre bebelusul tau si despre cum sa faci sa ii fie lui bine, te gandesti la tot felul de lucruri sau de dispozitive care sa te ajute in aceasta misiune de a avea grija de el intr-un mod cat mai eficient. Tocmai de aceea, astazi am decis sa iti prezentam noua masuta de infasat care are si o cadita inclusa, totul pentru ca tu sa ai mereu la indemana ceea ce ai nevoie pentru a-i oferi micutului tau confortul, siguranta si grija de care are nevoie in orice moment.

 comoda cu cadita

Cu ajutorul acestei masute, infasatul bebelusului nu a fost nicicand mai usor!

Ce este foarte interesant si important la aceasta comoda cu masuta de infasat, este faptul ca bebelusul tau va fi mereu pozitionat in zona inimii tale, lucru ce te va ajuta foarte mult atunci cand trebuie sa il schimbi sau sa il imbraci.

 

Este doar o simpla masuta de infasat? Nu! Are si o cadita incorporata!

Pe langa faptul ca este mult mai eficienta decat o simpla masuta de infasat cu cadita, ea vine si cu un plus foarte mare: cadita incorporata. Cu ajutorul acestei idei care combina 2 elemente atat de importante atat pentru mamica, cat si pentru bebelus, infasatul si baita sunt acum si mai usoare, dar si mai confortabile decat inainte.

Foarte usor de curatat, aceasta cadita este sigura pentru bebelusul tau, deoarece, o data ce va fi dezinfectata, va asigura o igiena optima, iar bacteriile vor disparea din raza celui mic intr-o clipita. Asa ca nu va trebui sa iti faci griji in aceasta privinta, caci mediul acesta nu va retine microbi si nu exista riscuri pentru ca bebelusul tau sa intre in contact cu anumite corpuri straine care i-ar putea face rau.

 comoda cu cadita alba

Masuta de infasat cu cadita - dar oare am un loc unde sa pun si uleiurile de baita?

Pentru ca mereu speri la mai mult si la mai bine, cine a venit cu ideea aceasta de a combina o masuta de infasat si cu o cadita, s-a gandit la toate, deoarece unele dintre acestea chiar au anumite suporturi pentru ca tu sa ai la indemana uleiurile, cremele sau orice produs de care ai nevoie atunci cand il imbaiezi pe cel mic.

Datorita acestor suporturi, nu mai este nevoie sa risti sa iti lasi bebelusul nesupravegheat in timp ce cauti prin preajma lucrurile esentiale, asadar acesta este inca un mare plus pe care masuta de infasat cu cadita incorporata il are.

De asemenea, unele dintre aceste masute de infasat cu cadita au chiar si un dus pentru a-l putea clati pe micutul tau, astfel incat sa nu ramana pe pielea acestuia microparticule de produse pe care le folosesti pentru baia sa, neexistand riscul sa apara iritatii mai tarziu.

 comoda cu cadita ieftina

O multime de beneficii, intr-un singur produs!

Daca nu te-ai convins deja de cat de minunata este aceasta masuta de infasat cu cadita, atunci o sa-ti mai dam inca un motiv. Pentru multe mamici este dificil sa-si mute bebelusul din cadita sau din baie pe masuta de infasat. Daca baita are loc in alta incapere, bebe este deseori infofolit ca sa nu raceasca. Insa, atunci cand cadita este la indemana, in primele 6 luni il poti imbaia confortabil pe cel mic chiar la el in camera. In felul acesta o sa-l protejezi mai usor de frig. 

Acum, cu ajutorul acestei masute de infasat cu cadita, nu trebuie sa iti mai faci griji pentru astfel de lucruri, deoarece nu mai este nevoie sa il muti pe cel mic dintr-un loc in altul. Poti sa il imbaiezi si sa il imbraci in aceeasi camera, pastrand confortul termic fara vreun efort sau vreun stres in plus.

set mobilier complet pentru bebe

De asemenea, poti sa il tii pe cel mic pe masuta, sub privirile tale, pana cand te asiguri ca apa din cadita este destul de calda, astfel incat il poti imbaia fara grija. Nu mai exista riscul ca acesta sa astepte nesupravegheat in alta camera sau intr-un loc racoros. De asemenea, nu o sa mai cumperi un alt accesoriu pentru bebe care o sa-ti ocupe loc prin casa ori prin baie. De asta iubim solutiile multifunctionale de tip 2 in 1. 

Asadar, acum ca ai vazut cat de confortabila este aceasta masuta de infasat care are o cadita incorporata, si te-ai convins de avantajele sale, alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine, si care se pliaza pe nevoile tale si ale bebelusului tau.