Toamna asta poți avea parte de una dintre cele mai mari oportunități ale anului - testare de produse, prezentarea de inovații, cunoașterea a zeci de specialiști din domeniu și obținerea de produse noi, inedite, la prețuri speciale, doar la Baby Boom Expo 2023.

 baby boom camerabebelusului

Târgul BabyBoom se desfășoară în perioada 19-22 octombrie în mod fizic în incinta Romexpo, Standul NR:E12, Pavilion Central-Inel Stânga, locul unde echipa AnneBebe și camerabebelusului.ro te așteaptă să te întâmpine cu tot ce e mai bun pentru micuțul tău. Expoziția de lansări și produse de la cele mai mari branduri internaționale este acompaniată de seminarii și cursuri la care vei afla o mulțime de informații interesante, trucuri și sfaturi, pe care le vei putea pune în practică astfel încât să-i oferi copilului tău o dezvoltare armonioasă și sănătoasă. Dar asta nu e tot!

 

Baby Boom Expo & Camerabebelusului - o multime de reduceri speciale la branduri de top

Dacă erai în căutarea unor noi produse pentru a-ți întâmpina venirea copilului pe lume așa cum se cuvine sau pentru a-i face creșterea mult mai plăcută, aceasta este șansa ta. Drept parteneri ai evenimentului Baby Boom 2023, Camerabebelusului și AnneBebe au pregătit pentru tine o mulțime de informații prețioase, dar nu lipsesc toate produsele tale favorite la cele mai mici prețuri de pe piață și din an.

În avanpremieră la început de toamnă vei putea profita de discounturi semnificative la produsele prezente la Târgul Baby Boom și vei putea achiziționa hăinuțe, produse pentru îngrijire și igienă, accesorii pentru camera bebelușului și pentru transport, precum și gadgeturi, la un preț redus.

 

Accesul la eveniment se face pe baza unei invitații, iar dacă vii în vizită cu copiii tăi, aceștia beneficiază de acces gratuit, precum și de un loc de joacă amenajat special și animatori care vor contribui la realizarea unei atmosfere incendiare. Astfel te vei putea bucura de eveniment fără niciun fel de griji.

 

Descoperă cele mai mari reduceri din an și online, pe camerabebelusului.ro!

Nu poți ajunge fizic la târg? Nu-ți fă griji! AnneBebe are în continuare o mulțime de surprize fabuloase cu ocazia Baby Boom 2023 de care poți beneficia din confortul casei tale, doar răsfoind produsele și brandurile atractive și adăugând în coș favoritele. Iată câteva dintre ele.

 

Erbesi

Colecția Erbesi prezentă la eveniment, atât online cât și offline, va cuprinde o mulțime de produse destinate unui somn liniștit, în deplină siguranță. Vorbim despre pătuțuri ergonomice și confortabile, din materiale de calitate și cu finisaje non-toxice, de lenjerii de pat, păturici și multe alte accesorii esențiale.

Vezi ofertele Erbesi AICI

Nanan

Patut bebe Co-sleeping Nanan Tato din lemn fag

Prin intermediul Nanan, copiii vor descoperi confortul absolut în materie de hăinuțe clasice sau tricotate, din bumbac organic și alte materiale prețioase, prietenoase cu pielea lor și care sunt gata să satisfacă cele mai ample exigențe. Vor exista și lenjerii, dar și accesorii frumoase care vor aduce multă bucurie în viața bebelușilor.

Vezi ofertele Nanan AICI

Azzura Design

Dacă ți-ai propus să amenajezi camera copilului, Baby Boom Expo este cea mai potrivită ocazie pentru a vă bucura de piese de mobilier și articole decorative cu care aceasta va deveni un tărâm de poveste. Ele te vor ajuta să dai naștere unui decor impresionant, inspirat din marele prezentări de design interior, fără a fi necesar să apelezi la un profesionist.

Vezi ofertele Azzura AICI

Andy&Helen

Andy&Helen este despre ușurința cu care tinerele și proaspetele mămici pot trece peste prima perioadă din viața acestora alături de bebeluși. Cunoașterea nevoilor micuțului, conectarea și tot ceea ce înseamnă alimentație, igienă și multe alte activități uzuale, vor fi într-adevăr o provocare. Dar cu produsele potrivite poți simplifica aceste ritualuri, iar Andy&Helen au pregătit numeroase accesorii pentru alăptat, pentru îngrijire și hrănire, totul la distanță de doar un click și bineînțeles, la prețuri avantajoase.

Vezi ofertele Andy&Helen

BabyOno

Inel dentitie din silicon si lemn

BabyOno impresionează prin linia lor vastă de accesorii de igienă, la care se adaugă și cele pentru hrănire, accesorii pentru dentiție, accesorii pentru pat, jucării și multe altele. La Târgul Baby Boom, online și offline, vor fi prezente numeroase produse din noua colecție și te vei putea bucura de ele fără compromisuri.

Vezi ofertele BabyOno AICI

Așadar, Baby Boom Expo 2023 este evenimentul toamnei dedicat actualilor părinți și celor care se vor bucura de acest statut în viitorul apropiat având în centru creșterea sigură și armonioasă a copiilor de toate vârstele. Indiferent că alegi să participi fizic sau online, surprizele nu vor ezita să-și facă apariția astfel încât să te bucuri de o experiență de neuitat.