Ce recomanda parintii in materie de patuturi pentru bebelusi? In toate cazurile siguranta si confortul de care au parte bebelusii lor sunt puse pe primul loc, insa mai sunt si alte aspecte de care trebuie sa tinem cont. Precum materialul patutului, cat de practic este acesta sau detaliile de design adaugate. 

 

Pachetele de 3 piese

promotie patut bebelusi cu saltea

Pachetele in care sunt incluse patutul, salteaua si setul textil sunt o alegere preferata de parinti in 2023. Este mult mai usor sa cumperi un pachet de acest gen, asigurandu-te ca piesele se completeaza foarte bine, iar design-ul este unul potrivit pentru camera in care le vei amplasa. Aceste pachete sunt preferate de parinti nu numai pentru stilul unic si eleganta redata, cat si pentru confortul extraordinar de care va avea parte bebelusul tau in timpul somnului, dar si in timpul de joaca.


Patuturi din lemn 

patuturi din lemn

Datorita faptului ca sunt foarte stabile si sigure, patuturile din lemn constituie o varianta preferata a parintilor atunci cand vine vorba de ce fel de patut sa le cumpere bebelusului lor. Totodata, patuturile noastre sunt fabricate din lemn masiv de fag, apoi vopsite cu ajutorul unei vopsele pe baza de apa, care nu este toxica pentru copii, in timp. Design-ul pe care il constituie elementele din lemn ale acestui patut il scot in evidenta si ii adauga un detaliu unic, patutul devenind mai elegant. De asemenea, cand vine vorba de siguranta copilului, nu ne lasam mai prejos. Indiferent de duritatea lemnului, lateralele acestui patut sunt rotunjite, astfel vei sta fara griji.

 

Patuturi balansoar

kit balansoar pentru patuturi

Acest tip de patut este excelent pentru parintii ce vor sa se asigure in permanenta ca bebelusul lor are un somn linistit si isi doresc sa fie alaturi de el in timp ce acesta se odihneste. Patutul permite ca parintele sa isi ajute copilul sa adoarma, prin leganare si sa fie in permanenta langa el. Poate fi usor amplasat langa patul tau in asa fel incat copilul tau sa doarma alaturi de tine, in siguranta deplina, fara sa existe riscul de a se intampla orice mic incident. Sistemul de leganare este menit pentru a linisti bebelusul si pentru a ii oferi un somn cat mai profund. 


Recomandarile parintilor in 2023 tin cont atat de cat de practic este produsul, siguranta si confortul oferit, cat si de eleganta si micile elemente care adauga un plus de stralucire. Indiferent de care sunt preferintele tale atunci cand trebuie sa alegi pentru bebelusul tau un patut, asigura-te ca produsul ales ii va oferi tot ce are nevoie.


Daca esti pe punctul de a deveni mamica, pe site-ul nostru iti punem la dispozitie nenumarate produse care te vor ajuta sa iti cresti frumos bebelusul, iar patuturile sunt un element foarte important deoarece contribuie atat la odihna copilului tau, cat si la odihna ta. Trebuie sa fii atenta inainte sa iei o decizie si sa consulti fiecare parere care iti este prezentata pentru a ajunge la cel mai bun rezultat. 


Iar rezultatul cel mai bun este o camera in care bebelusul tau sa se simta sigur, sa isi poata satisface nevoile de miscare, sa se joace, sa exploreze si o camera in care confortul si sentimentul de “acasa” este resimtit intru totul atat de copilul tau, cat si de tine.