Alegerile parintilor de fetite sunt mereu diferite fata de alegerile parintilor de baieti atunci cand este vorba de cum va fi organizata camera copiilor. Spre deosebire de baieti, fetele vor merge intotdeauna pe simplitate, culori deschise care sa lumineze camera si eleganta. 

Iar patutul este foarte important, acesta fiind elementul central al camerei si locul in care, asa cum spun toate fetele, isi vor face “somnul de frumusete”. Asta inseamna ca, alegerea patului pentru camera fetitei tale va fi una grea si va trebui sa iei in calcul mai multe aspecte. 


Patuturi elegante

patuturi elegante tapitate pentru fetite

Patuturile elegante sunt cele mai intalnite in camerele de fete, acestea redau simplitate si luminozitate. Aceste patuturi sunt de obicei albe sau roz deschis, uneori cu un mic baldachin adaugat si multe papusi sau animalute de plus. Fetitele vor mereu sa se simta exact ca niste printese, atat atunci cand se joaca si chiar si atunci cand dorm. De aceea culorile patutului, cat si ale camerei in care stau trebuie sa fie cat mai luminoase si sa inspire eleganta.

De asemenea, patuturile cu baldachin nu constituie doar un element de design, ci sunt si foarte utile. Spre deosebire de patuturile standard, cele cu baldachin sunt foarte practice pentru ca atunci cand razele soarelui intra uneori “nepoftite” in camera fetitei tale sau atunci cand vremea incepe sa se incalzeasca si apar fel si fel de insecte. 

Patuturi cu desene

patut fetita cu desene ursulet

La fel ca baieteii si fetitele au desenele lor animate preferate, singura diferenta este ca in majoritatea cazurilor, desenele preferate ale fetitelor sunt cu printese. Si dupa cum spuneam, de cele mai multe ori fetele vor sa se simta exact ca printesa lor preferata, iar pentru asta este nevoie ca decoratiunile din camera lor sa fie pe masura.

Iar elementul central al camerei, patutul nu trebuie uitat, acesta trebuie sa aiba ilustratii cu printesa preferata a fetitei tale, dar totodata sa ramana simplu si elegant. Astfel, micuta ta se va simti ca intr-o poveste cu toate printesele ei preferate. 


Patuturi balansoar sau cu baldachin, roz si alb

patuturi balansoar

O alta alegere potrivita si preferata in randul parintilor de fete este patutul balansoar. Acesta, pe langa faptul ca este practic si te ajuta sa iti adormi bebelusul mai usor, creeaza si o atmosfera de poveste, bebelusul tau adormind exact ca o mica printesa din povesti. 

Patutul balansoar este un patut care se leagana cu ajutorul picioarelor sale puse intr-o forma speciala, dar care va ramane stabil si se va misa doar atunci cand vei dori sa iti adormi micutul, pentru a pastra mereu siguranta. Perfect pentru o mica fetita ce viseaza sa traiasca exact ca o printesa. 

patut bebe leagan

Parintii de fete sunt deseori pusi in dificultate atunci cand vine vorba de alegerile pentru camera copilului lor. Insa, aspectele ce trebuie intotdeauna bifate sunt siguranta si confortul, pentru ca nimic nu se compara cu un somn linistit si un loc de joaca sigur, fara cel mai mic risc de accidente. 

Este foarte important sa acordati atentie chiar si celor mai mici detalii pentru a va asigura ca alegerea pe care ati facut-o este cea mai buna. Detalii precum materialul, vopseaua, accesorii, sistemul de prindere sau de montare, salteaua, dimensiuni si multe altele. In gama noastra de produse veti gasi modele care, cu siguranta, bifeaza toate criteriile patutului perfect, trebuie doar sa treceti prin fiecare varianta si sa va decideti care este cea potrivita. 

patut bebe lemn pareri

 

Patutul in care micuta ta va dormi si se va juca, trebuie sa fie in primul rand sigur si durabil, pentru ca acesta va fi locul in care copilasul tau isi va petrece timpul vreme indelungata din momentul in care a ajuns pe lume.