Cele mai frumoase si practice Idei cadouri mamica gravida

   Sarcina poate crea mult disconfort pentru o femeie si asta se intampla din cauza schimbarilor majore care au intervenit in corpul ei. Sosirea unui nou membru al familiei este un eveniment unic si fericit, insa pana la acel moment, nimeni nu a anulat simptomele deranjante:) .

Astfel, in aceasta perioada graviduta are nevoie de mai multa intelegere si sustinere decat ti-ai putea imagina. Cum poti sa i le oferi? Prin atentie la detalii si la nevoile ei.

Asa suntem noi oamenii - obisnuiti sa ne manifestam dragostea și grija prin daruire.

Mai jos, noi am adunat zece idei de cadouri care ii vor fi de mare folos viitoarei mamici .

 

  1. Perna Maxi pentru alăptat

Perna Maxi pentru alăptat

Pernele pentru alaptat ofera confort considerabil inca din timpul sarcinii. Ele asigura o pozitie sanatoasa, astfel evitandu-se afectiunile in zonele gatului si spatelui. Dimensiunile MAXI fac aceasta perna sa devina multifunctionala si pentru bebelus, care la randul sau se va bucura de o zona sigura, confortabila.

Materialele din care este confectionata permit circulatia aerului si promit rezistenta, calitate, iar spalarea este foarte usoara la 40 grade.

Suntem siguri ca mamica va fi incantata de alegerea facuta.

 

  1. Geanta maternitate

Geanta este cel mai clasic spatiu de depozitare portabil. La achizitionarea acesteia este bine sa tii cont si de viitor, mai exact se faptul ca necesitatea ei se va face simtita mult timp de acum incolo, nu doar la plecarea - iesirea din maternitate.

Astfel, perfect ar sa salectezi un model care sa faca fata plimbarilor cu carutul.

Magazinul nostru a conceput mai multe modele din diverse materiale, cu scopul de a satisface cerintele mamicilor: genti din piele ecologica, fas, termoizolante si cu accesorii utile, acestea fiind compacte, organizatoare.

Acest cadou este unul practic si la un buget accesibil.

 

  1. Reductor patut

Daca nu ai copii, dar intentionezi sa bucuri o graviduta cu un cadou exceptional, atunci s-ar putea nici sa nu stii exact ce inseamna un reductor de patut si care este rolul lui.

Un reductor ofera confort si siguranta pentru bebelus (in primele luni din viata, atunci cand nu sta in fundulet), simtindu-se ca in bratele mamei. Acesta este portabil, aspect practic pentru iesirile in natura sau la evenimente. Deasemenea se poate personaliza numele, prenumele sau data nasterii.

Materialele sunt de calitate precum si salteluta din care este confectionat.

 Pentru reductoare patut si Babynest, click AICI

  1. Cos tip landou de transportat bebelusi

Cosul de transportare a bebelusului este foarte util la drum, atunci cand are nevoie sa doarma intr-un confort asemenea patutului de acasa.

Cosurile noastre sunt confectionate din bumbac,avand doua manere si o greutate usoara.

 cos landou

  1. Rame si albume foto

Stocul de amintiri este atat de emotionant si important pentru faptul ca te intoarce in timp, te face sa retraiesti cele mai frumoase momente din viata ta, chiar daca acest lucru se intampla doar cat se rasfoiesc pozele.

Evident ca fotografiile intrunesc acel stoc, iar cel mai sigur loc de pastrare este o rama sau un album foto.

Albumul este pentru "arhiva" larga, iar ramele sunt cele de decor pentru in casa, in care se regasesc cele mai deosebite capturi.

In categoria acestea, noi avem diverse culori, design-uri, dimensiuni si personalizari pentru fetite, baietei.

Graviduta va fi incantata sa primeasca un astfel de cadou, luand in calcul faptul ca urmeaza sa fac mii de poze (mamele stiu de ce si cum e :) ).

 

  1. Lămpi de veghe

In ultimul trimestru, femeile insarcinate nu prea reusesc sa doarma noaptea, fie din cauza durerilor sau disconfortului fizic, fie bebe face "arte martiale" in burtica :) , fie exista o stare de nerabdare si emotie.

Indiferent de cauza, necesitatea unei lumini calde in noapte se simte inca dinaintea aparitiei benelusului.

Totul incepe cu lampa de veghe "pentru ca ma trezesc des sa beau apa, sa ma duc la baie etc", apoi urmeaza "bebe se trezeste des, bebe vrea lapte, bebe are pempersul plin.." . Astfel, acest accesoriu devine indispensabil (nu se recomanda aprinderea becului, astfel se tulbura somnul, linistea si afecteaza ochisorii) pentru o mamica.

Pe site-ul nostru regasiti diverse modele: veioza, lustra, lampi cu animale, jucarii de plus cu lampi, lampa Nanan .

 

  1. Wrap/Marsupiu/Port bebe

Marsupiile sunt foarte practice si confortabile pentru spatiile mai putin accesibile carucioarelor/ tricicletelor.

Atunci cand iti doresti sa fugi pana la magazinul din cartier sau cand iesi in spatii foarte aglomerate este mult mai rapid și usor sa apelezi la un port bebe, economisesti timp, iar spatele nu va suferi afectiuni ca si in cazul impinsului unui carut pe borduri, ridicatul pe scari etc (de regula, mamele cunosc toate gropile, scarile si trotuarele inguste din oras).

Wrap Bumbac Organic Bebelusi

Inainte ca sa achizitionezi un astfel de cadou pentru graviduta, iti recomandam sa porti o discutie cu ea si sa afli ce asteptari are (poti face acest lucru si fara ca sa isi dea seama de surpriza).

 

  1. Perna Multifunctionala Termica

Perna și guler 2 in 1 serveste ca o relaxare adevarata atat pentru mama cat si pentru bebelus, calmand durerile musculare, colicii.

Aceasta are impregnat in ea uleiuri esentiale, fiind confectionata si contine doar materiale naturale.

guler-termic-pentru-copii-si-adulti_ab6d09bb-a352-4b99-a3ff-32cb68b06ad5

In plus, produsul poate fi dezinfectat cu usurinta, prin incalzirea la microunde, conform instructionilor de pe eticheta.

Cu siguranta, viitoarea mamica nu banuieste de acest articol surprinzator, uimeste-o placut.

 

  1. Kit amprenta Baby

Cele mai mici picioruse si manute din viata oricarei mamici, au o durata de doar cateva luni, apoi cresc rapid si te trezesti ca ai un copil adult.

kit amprenta baby

Pentru a pastra acea atingere nevinovata de nou nascut, va recomandam kitul care muleaza amprenta si o sa va bucure mult timp de acum incolo.

Kitul se afla intr-o rama ceea ce inseamna ca isi va avea locul in design- ul interior al casei.

 

  1. Comoda

Comoda sau dulap, indiferent de model, va fi un spatiu mega util pentru multitudinea de lucruri care vor da buzna peste graviduta. Chiar daca familia o fi conceput o camera cu mobilier dotat, astfel hainutele isi vor gasi locul, insa la pachet vor veni si diverse produse de ingrijire, pampersi, accesorii.

Intereseaza-te daca au o comoda pentru depozitarea tuturor detaliilor de crestere a copilului.

    Dragii nostri clienti, acesta a fost topul celor zece cadouri recomandate gravidutelor si speram din tot sufletul ca recomadarile noastre v-au fost de folos si v-au luminat in privinta neclaritatilor pe care le-ati avut, inainte de accesarea acestui articol.

Sa va traiasca micutii si va asteptam in vizita oricand, atat online cat si offline !