Acolo unde visele bebelusilor se indeplinesc.

Acolo de unde incepe el sa simta ce inseamna "acasa".

 

tato si nanan mobilier camera bebelusului

Da, visele se indeplinesc!

Toti copiii sunt unici si asa sunt si visele lor. Pentru a le transforma in realitate, echipa stilistilor Erbesi a impletit cu maiestrie tehnica si emotia, siguranta si delicatetea pentru a crea cele mai frumoase comori pentru bebelusul tau: patutul sau, mobilierul de care isi va sprijini prima data manutele, jucariile pe care le va atinge prima data si care i se vor intipari in minte poate pentru toata viata.

 

 

Cum sa amenajezi cu bun gust camera bebelusului?

Ti-ai facut din nou testul de sarcina si este oficial: esti insarcinata! Felicitari. Aceasta este o veste minunata. Stim ca te incearca o multime de sentimente despre viata care incepe sa creasca acum in pantecele tau. Cel mai probabil esti incantata de sosirea micutului tau si entuziasmata sa incepi sa amenajezi camera in care il vei primi pentru totdeauna in viata ta.

Poate ca ai vazut deja o multime de fotografii cu amenajari camere bebelusi, cu tonuri de roz sau albastru pastel, insa ai o afinitate pentru o varianta cat mai luxoasa. Intreaga ta casa este amenajata frumos si ti-ai dori sa pastrezi aceasta linie de top pentru camera bebelusului, care va deveni cu certitudine foarte animata in urmatorii ani.

Din fericire, cu putina planificare, creativitate si determinare, este foarte posibil sa poti creea un spatiu elegant care sa completeze frumos restul casei tale.

 

Mobilierul - prima data

Inainte de a selecta culorile pentru peretii camerei bebelusului, este intelept sa alegi mobilierul pentru camera. Astfel, vei fi sigura ca totul se va completa perfect: pereti, tavan, usi, mobilier. Incepe cu o saltea confortabila si de inalta calitate pentru patut si un patut bebe deosebit, incat camera sa arate cat mai bine.

 

mobilier camera bebelusului

Poti sa sari peste alegerea unei teme

Chiar daca in ultima vreme tot mai multi parinti incearca sa gaseasca o tematica pentru camera bebelusului, poti sa treci lejer peste acest pas, daca simti acest lucru. In schimb, decorurile eclectice, pline de farmec, au o personalitate specifica si se potrivesc de minune cu zambetul si inocenta bebelusilor.

 

Distreaza-te amenajand camera bebelusului si bucura-te de aceasta perioada

Urmatoarele 9 luni vor trece mai repede decat ti-ai putea imagina. Foarte curand o sa poti sa-ti tii in brate micutul, sa-l vezi cum doarme si cum se misca in patutul sau sigur. Bucura-te de acest timp special si alege piese elegante pentru camera bebelusului - tu si bebelusul tau ar trebui sa va simtiti minunat in aceasta camera si sa petreceti cat mai mult timp impreuna.

Retine ca un patut frumos poate transforma o camera monotona intr-un paradis al copiilor, din primele zile de viata. Creeaza un spatiu special pentru bebelusul tau, un spatiu in care sa poata explora, visa si simti toata dragostea parintilor sai.

 

 babynest nana

Tato si Nanan: combinatia perfecta pentru amenajarea camerei bebelusului

Spune-i bun venit bebelusului tau, asteptandu-l intr-un loc cald, plin de dragoste, creat cu migala si iubire de catre designerii Erbesi, o marca ce se distinge prin stil unic si calitate rafinata. Decorurile noastre Nanan si Tato sunt alegerea sigur-ca-da pentru parintii care nu-si doresc decat ce e mai bun pentru copilul lor.

 

Descopera idei originale de amenajare si indrazneste sa creezi un spatiu epic pentru bebelusul tau din prima zi si din prima noapte pe care o va petrece acasa. Pentru el, "acasa" incepe cu patutul sau, cu tine, cu a sa camera.

 

Patut bebelusi Tato

 

nanan mobilier camera bebelusului

 

Patuturile din colectia Tato sunt cu adevarat deosebite. Din lemn, frumos finisate, cu bare sigure, albe, usor de vizualizat prin ele, cu detaliul ursuletilor dragalasi, aceste patuturi ii vor fascina pe bebelusi, ii vor ajuta sa se dezvolte corespunzator si sa se simta confortabili, iubiti.

Pe de alta parte, tu vei avea pacea mintii ca bebelusul tau este in siguranta in acest patut. Il vei putea observa usor, iar faptul ca patutul este prevazut cu roti, te va ajuta sa-l muti usor dintr-un colt al camerei in altul.

Lemnul din care este fabricat patutul Tato este solid, durabil si rezistent, iar designerii de la Erbesi au folosit doar vopsea speciala pe baza de apa. Patutul cuprinde o saltea ferma, confortabila pentru bebelus. Ea se poate regla in doua pozitii, pentru nou-nascuti pana la 6 luni (ridicata), iar apoi pentru exploratorii fazei 6 luni - 5 ani (joasa). Lateralele se pot indeparta, pentru a crea o sofa mica pentru copii peste 2 - 3 ani.

Iata ca patutul Tato creste in acelasi timp cu bebelusul tau, iar acest lucru este minunat. Il insoteste pana la 5 ani si se metamorfozeaza pentru a raspunde cerintelor sale din fiecare stadiu de dezvoltare.

mobilier bebe

 

Patutul aluneca pe 4 roti din plastic si cauciuc moale care protejeaza podeaua. Are inclusiv un sistem de franare, pentru stabilitate si siguranta sporita. Fiecare cm din constructia patutului Tato este atent finisat si nu lasa loc de eroare. Lemnul este fin, foarte placut la atingere. In partea inferioara se afla un sertar generos cu doua locasuri pentru depozitarea jucariilor, lenjeriilor sau alte esentiale din camera bebelusului.

 Click AICI sa vezi patuturile Tato. 

Jucarii Nanan Colectia Puccio

Impreuna cu patutul Tato iti recomandam optezi pentru jucariile Nanan. Ambele colectii sunt din aceeasi poveste frumoasa de adormit si iubit bebelusii. Atat patuturile Tato, cat si jucariile Nanan aduc in prim plan ursuletii simpatici si dulci, pe care cei mici ii vor indragi de prima data.

Poti opta pentru carusel patut, balansoar, fotoliu, cufar rachita pentru depozitare, ursulet muzical, sunatoare, lampa de veghe, lenjerie de pat, laterale protectoare, lustra, scaun de masa, organizator sau perna confortabila.

Cu Nanan si Tato este foarte usor sa creezi un decor unitar pentru bebelusul tau. Acest stil jucaus si totusi discret, vesel si totusi atat de elegant, face ca intreaga camera a bebelusului sa fie de vis.

Pentru vise placute, timp de calitate si conectare, pentru jocuri intr-un univers mic cu idei mari, alege cu incredere patuturile Tato impreuna cu jucariile Nanan.

 

camera bebelusului

 

Design profesional si decoruri de lux. Gaseste combinatia perfecta cu ajutorul colectiilor noastre minunate si detaliate, gandite special pentru bebelusi. Culorile pastelate, stilurile calde si designul dulce iti vor permite sa creezi taramul magic perfect pentru micutul tau.