Stii deja: patutul este principala piesa de mobilier in camera bebelusului. Este cel care te emotioneaza la culme atunci cand bebe inca se afla in burtica ta, dar tu ai inceput sa-i amenajezi camera. Pentru ca urmeaza sa primesti in viata ta un musafir special, este de inteles ca vrei sa te pregatesti cat de bine poti.

Nasterea unui copil este un eveniment unic, iar daca in curand te vei intalni cu fetita sau baietelul tau, iti intelegem pe deplin emotiile. Sigur ca iti doresti ce este mai bun pentru acest copil pe care il porti in pantece 9 luni si care urmeaza sa-ti binecuvinteze casnicia si viata. De aceea, merita sa-l intampini regal cu un patut bebe elegant, de lux, ca pentru un print sau o printesa.

 

Iata doua din cele mai frumoase si rafinate patuturi pentru copii

 

  1. Patut bebelusi tapitat Luxury Prestige Laterala Capitionata Nanan 26601

Patut bebelusi tapitat Luxury Prestige Laterala Capitionata Nanan 26601

Acesta este un patut de lux, care emana prestigiu si rafinament. Este tapitat si prins cu butoni in lateral, un detaliu care ne trimite cu gandul la camerele regesti ale printilor si printeselor de altadata. Patutul se poate transforma intr-un pat pentru juniori, iar mai apoi intr-o canapea sofisticata.

Prin urmare, nu vei cumpara doar patutul bebelusului pe care il vei folosi doar cativa ani, ci o piesa de mobilier dubrabila, care va lua noi functii pe masura ce copilul creste.

Patut bebelusi tapitat Luxury Prestige Laterala Capitionata Nanan 26601

Este prevazut cu un sertar generos si o laterala culisabila, care se poate detasa, pentru ca patutul sa se modifice intr-o canapea primitoare. Fabricat din lemn de fag de cea mai buna calitate, acest patut are un finisaj fara cusur, fiind tratat cu o vopsea speciala pe baza de apa fara toxine.

Patut bebelusi tapitat Luxury Prestige Laterala Capitionata Nanan 26601

Dimensiunile patutului sunt de 140 x 82 x 120 cm. Laterala capitonata este cea care confera o eleganta aparte intregului patut. Si din punct de vedere al sigurantei, acesta este un patut pe care orice parinte il doreste pentru copilul sau. Modelul este fabricat din fag solid, rezistent, stabil si durabil, muchiile sale sunt rotunjite, iar structura sa este realizata in conformitate cu cele mai inalte standarde europene in domeniu.

 

  1. Patut bebelusi Cristale Rinascimento Chester tip Chesterfield Azzurra Italia

Collezione-Chester-azzurra

Daca esti in cautarea unui patut regal pentru printul sau printesa ta, acest model este potrivit. Elegant, sofisticat, distinct fata de alte patuturi pe care le gasesti pe piata, acest patut Azzura se concentreaza pe unicitate. Creste in acelasi timp cu puiul tau, pentru ca dintr-un patut clasic de bebe se poate transforma intr-un patut pentru juniori, iar apoi intr-o canapea sofisticata, prin indepartarea unei laterale.

AzzurraDesign_Catalogo_2021_low_Page_165

Patutul este fabricat din lemn de fag, de calitatea superioara si cu un finisaj foarte frumos. Este capitonat cu piele ecologica si finisat cu vopsea pe baza de apa non-toxica. Pentru siguranta celui mic, designerii au proiectat patutul cu muchii rotunjite, iar pentru mai mult confort, patutul este prevazut cu roti din plastic si cauciuc moale pentru o deplasare lina. Doua roti au sistem de franare si pot fi fixate usor in pozitia dorita.

Patutul cu dimensiunile de 71x 143 x 114cm poate fi achizitionat cu o serie de accesorii suplimentare care ii sporesc valoarea, functionalitatea si originalitatea: kit de lumini, sistem antireflux, seturi de lenjerii si laterale de protectie, baldachin.  

 AzzurraCatalogo2019hd-121

Stim ca iti doresti sa oferi copilului tau tot ceea ce este mai bun, iar daca asta inseamna sa incepi cu o camera superba si un patut adorabil, ramai la unul din acest modele deluxe. Primeste-l cu bratele deschise, intr-o camera calda si un patut extrem de frumos.

Te asteptam in magazinele noastre pentru suport achizitii, comenzi sau precomenzi.