Suntem siguri ca, atunci cand te uiti in jur prin fiecare coltisor al camerei micutului tau si vezi ca nu mai ai asa de multe de aranjat sau de achizitionat, te cuprinde un sentiment unic ca, in curand, iti vei putea tine minunea in brate. Sau te gandesti cand va face primii pasi de-a busilea sau cand si care va fi primul sau cuvant pe care il va rosti. Nu-i asa?

Ei bine, uitandu-te mai atent prin incapere, iti dai seama ca lipseste ceva! Patutul copilasului, desigur! Daca inca nu ai ales un patut pentru bebelusul tau, nu iti face griji, intotdeauna exista varianta online, pentru ca totul sa fie pregatit cu lux de amanunte pana la venirea sa pe lume.

patut lemn alb

Iar daca nu te-ai hotarat inca ce model de patut sa alegi iti recomandam cu drag un patut din lemn! Iata mai jos 5 motive pentru care merita sa te opresti la acest tip de patut. 


Bebe va fi mereu in siguranta si ferit de lovituri intr-un patut din lemn

Poate ca te gandesti ca nu i s-ar putea intampla niciun rau micutului tau daca ar dormi intr-un pat pentru adulti sau chiar in bratele tale, nu-i asa? Ei bine, din pacate nu este adevarat. Cel mic poate sa ramana fara aer, se poate lovi si poate chiar sa cada, daca patutul sau nu este unul special  si realizat cu respectarea masurilor de siguranta in domeniu. Cel mai bun model in acest sens este patutul realizat in totalitate din lemn de fag, deoarece acesta este foarte durabil in timp si rezistent.

patut lemn cu ursulet

Un patut lemn este mult mai usor de asamblat decat ai fi crezut!

Chiar daca poate ti se pare o mare bataie de cap sa asamblezi un patut, indiferent de materialul din care este acesta confectionat, sa stii ca nu este chiar atat de greu! Timpul trece foarte repede, mai ales cand abia astepti sa iti vezi mica minune cat de linistita doarme in culcusul pe care chiar tu l-ai construit. Un patut din lemn este usor de montat si oricum de acest lucru se poate ocupa chiar tatal copilului tau. Cel mai probabil si el isi doreste sa participe la pregatirile necesare pentru venirea bebelusului. 

 

Aceasta alegere pentru patut lemn iti va permite sa dormi cu jumatatea ta

Este adevarat ca, atunci cand apare un copil in viata ta, nu mai petreci asa de mult timp cu partenerul tau, iar zilele si noptile devin interminabil de lungi, deoarece iti concentrezi toata dragostea si energia pe mica ta minune. Totusi, atunci cand cel mic va avea propriul sau patut din lemn in care sa doarma linistit pe parcursul notii, te vei putea bucura si tu de putina intimitate cu partenerul tau, stiind ca bebelusul este in perfecta siguranta. Lucrul acesta nu ar fi posibil daca bebe ar dori cu voi sau intr-un pat improvizat. 

patut lemn cu baldachin

Un patut lemn va completa perfect camera bebelusului tau

Daca esti pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru camera micutului tau, vei putea observa cu usurinta ca lipseste ceva din peisaj, nu-i asa? Ei bine, nicio camera nu este completa fara un pat, cu atat mai putin incaperea unde vas ta micutul tau. Asa ca i-ati telefonul si cauta cele mai frumoase patuturi din lemn pentru bebelusi, astfel incat sa se potriveasca cu design-ul pe care l-ai ales in camera prichindelului tau.


Raportul dintre calitate si pret este exceptional cand cumperi un patut din lemn

Chiar daca patutul din lemn are un cost mai ridicat decat cel care este confectionat din plastic sau din alte aliaje, duritatea in timp a acestuia, siguranta pe care o ofera, dar si design-ul elegant care completeaza perfect intreaga camera a bebelusului tau, merita din plin.

Tocmai de aceea, raportul dintre calitate si pret la aceste patuturi din lemn este exceptional si, suntem siguri ca dupa ce o sa achizitionezi un astfel de patut, o sa te convingi singur de toate beneficiile si avantajele pe care le are.

patut lemn maro

Acest patut din lemn va fi acolo pentru mult timp, are un design mult mai atractiv si mai frumos, dar il va tine si pe cel mic departe de pericole, mai ales in primii sai ani de viata cand este atat de micut si de fragil. Si ce ti-ai putea dori mai mult, decat ca minunea ta sa fie sanatoasa, fericita, si lipsita de griji? Nimic nu este mai frumos decat asta!

In plus, daca deja ai studiat conceptul Montessori si iti doresti piese de mobilier din lemn natural cat mai aproape de recomandarile filosofiei Montessori, clar un patut din lemn este o alegere perfecta. 

patut pentru bebe cu roti

In final iti mai spunem doar ca te invitam in sectiunea de magazin ca sa-ti alegi patutul preferat. O sa descoperi o multime de modele de patuturi din lemn: medii, patuturi ovale, standard, modele deluxe, cu sertare pentru depozitare, cu roti, cu sistem de iluminare, modele de patuturi pentru co-sleeping, cu laterala detasabila si reglabile pe inaltime. Avem ce e mai bun pentru tine si copilul tau. Hai sa te convingi! Preturi speciale!