Venirea pe lume a bebelusului tau este unul din cele mai fericite momente ale vietii tale, dar inainte ca acel moment sa vina, simti uneori ca toate pregatirile te coplesesc. Sunt foarte multe aspecte de care trebuie sa tii cont si foarte multe variante pe care trebuie sa le iei in calcul. Patutul bebelusului tau este un element al camerei la care va trebui sa te gandesti mult pentru a te asigura ca ai facut alegerea cea mai buna.


O alegere grijulie pentru puiul tau 


Patutul bebelusului este locul in care acesta va dormi, se va juca si in care il vei putea privi ore intregi. Locul care trebuie sa ii ofere confortul si siguranta de care are parte in bratele mamei si sa il ajute sa aiba un somn cat mai linistit. 


In zilele noastre exista foarte multe modele de patuturi, cat mai practice, elegante si sigure. Este foarte greu sa alegi unul care sa intalneasca toate aspectele enumerate. Insa, un model foarte apreciat de mamici este patutul cu laterala culisanta care intalneste atat aspectele de care are nevoie bebelusul, cat si cele de care are nevoie mamica sa.

patut bebe cu laterala culisanta

Tu de ce ai alege patutul cu laterala culisanta? 


Mai ales in cazul in care tocmai ai nascut, sau vei naste, prin operatia de cezariana, patutul cu laterala culisanta vine in ajutorul tau deoarece, stim cat de greu este sa iti ridici copilasul in primele zile dupa nastere. Datorita acestor laterale iti va fi mult mai usor sa iti iei copilul din patut atunci cand acesta se trezeste din somnul sau, sau vrea sa se joace.


Daca si tu iti doresti un astfel de patut, noi avem o gama larga de modele care bifeaza toate criteriile si sigur vei gasi ceva care sa fie pe placul tau. Patuturile noastre sunt din lemn masiv, de fag, vopsite cu vopsea pe baza de apa care ramana non-toxica pentru copii, in timp. Materialul dur si stabil nu va reprezenta un pericol in timpul somnului pentru bebelusul tau intrucat marginile acestuia sunt rotunjite pentru a pastra siguranta si pentru ca tu sa stai fara griji. 


Care sunt avantajele unui astfel de patut?

patut bebe laterala culisanta

  • Iti va fi mult mai usor sa iti ridici bebelusul atunci cand acesta s-a odihnit si este timpul sa faca miscare.
  • Cand bebelusul tau va creste si va incepe sa se dea singur jos din patut, o laterala inalta, nedetasabila va reprezenta un pericol pentru el, intrucat incercand sa se catere pe aceasta se poate intampla un incident neplacut. In schimb, cu o laterala culisanta copilasul tau se va putea da jos din patut fara nici o problema. 
  • Combina siguranta cu inovatia si simplitatea rezultand un produs perfect atat pentru mamici, cat si pentru copilasii lor. 
patuturi cu laterala culisanta

 

Dupa cum spuneam, patutul copilului este unul dintre cele mai importante elementele ale camerei in care bebelusul tau va sta. In patut va petrece, mai ales in primele saptamani de viata, cea mai mare parte din timp, acesta fiind locul sau de odihna, dar si de joaca. Indiferent de cat de multe variante de patuturi exista, trebuie sa te asiguri ca bifeaza anumite aspecte in functie de nevoile tale, dar si ale puiului tau. Iar daca ai avut grija la aceste aspecte, cu siguranta nu vei da gres.

patuturi de bebe cu laterala culisanta

Gama noastra de produse este una variata in care fiecare parinte isi va gasi exact ceea ce cauta pentru bebelusul sau. Patuturile noastre imbina perfect siguranta cu simplitatea si ofera puiului tau tot ceea ce are nevoie pentru un somn linistit si un loc in care sa se simta confortabil si protejat, un loc care sa imite aproape perfect confortul din bratele mamei.