Am intrat in luna decembrie si mai este foarte putin pana la Craciun. Ai pregatit cadourile pentru cei mici? Veti merge in vizita, in vacanta intr-un cadru organizat sau veti petrece in tihna, in familie, in jurul bradului de Craciun? Indiferent de planurile pe care le aveti pentru Craciun, cu siguranta iti doresti ca cei mici sa aiba parte de timp de calitate, sa se distreze, sa patrunda in magia sarbatorilor de iarna si sa se simta minunat in hainute noi si tematice de Craciun.

 

Hainute de Craciun

hainute copii craciun

Este distractiv sa porti haine de Craciun, iar cei mici iubesc acest lucru. De aceea, ti-am pregatit deja o colectie inedita cu hainute tematice de Craciun. Fie ca alegi sa fii un Mos Craciun inspirat si sa asezi in cadouri, sub brad aceste hainute, fie ca arzi de nerabdare sa vezi cum vor arata copiii tai cu aceste hainute de Craciun si le vei oferi mai devreme, iata cateva articole pe care ti le recomandam cu drag.

 

Hainute pentru Primul Craciun

Este primul sau Craciun? Oh, ce bucurie! Marcheaza acest moment intr-un mod original, cu hainutele noastre tematice pentru sarbatorile de iarna. Il poti imbraca pe bebe in hainute de Craciun, costume de Mos, body-uri cu tematica craciuneasca sau rochite de Craciunita. Vei putea face poze pe care apoi sa le admiri pentru foarte mult timp, iar daca veti merge in vizita sau daca veti primi musafiri, toata lumea o sa-l adore pe cel mic. Exista ceva magic atunci cand un bebe mic poarta hainute in ton cu spiritul festiv al sarbatorilor de iarna.

 

Cauti hainute bebe baiat pentru Craciun? Click AICI

Pentru costumase Craciun baietei click AICI

costum mos craciun bebe

Pentru Primul Craciun, iti recomandam salopetele si body din bumbac cu inscriptie pe piept "first Christmas", alaturi de ornamente florale craciunesti si chipul Mosului. Parintii, nasii sau bunicii pot alege sa ofere cadou celui mic un costum de Mos Craciun. Vezi in oferta noastra modelul LUX din raiat pentru baietei, care contine hainuta rosie cu blanita la maneci si guler, caciula craciuneasca si pantaloni rosii. Pentru fetite, am pregatit rochitele minunate de Craciunita. Imagineaza-ti doar cat de frumos va arata minunea ta langa brad, langa globurile de Craciun, in aceste hainute atat de frumoase. 

Tot din colectia Primul Craciun fac parte sosetele cu model macrame, paltonasele rosii pentru fetite, pantofiorii rosii si botoseii cu Mos Craciun si multe altele. 

Pentru hainute de Craciun pentru fetite click AICI
rochita pentru craciun bebe

Hainute seturi Cadou

Te gandesti sa pregatesti un cadou de Craciun practic si frumos? Trebuie sa vezi seturile noastre special gandite pentru a fi oferite in dar. Atunci cand alegi un set, stii bine ca piesele se asorteaza intre ele si nu mai este nevoie sa te gandesti daca un articol vestimentar functioneaza bine impreuna cu celalalt. Faci o singura comanda si primesti mai multe piese potrivite pentru cel mic.

set cadou bebe

 

Daca sunteti nasii unui copil, puteti gasi la noi o multime de seturi complete de hainute speciale pentru sezonul rece, pentru a le oferi cadou. De asemenea, bunicii pot oferi in dar de Mos Craciun hainute frumoase pentru copii, seturi complete cu pantaloni, geaca si caciula, salopeta si caciula cu acelasi model, set cadou pentru fetite cu fustita, bluza, dres si hanorac.

Daca mergi in vizita de Craciun si acolo exista copii, nu uita sa te pregatesti cu un cadou minunat. Comanda usor un set complet de hainute pentru baieti sau fetite iar copiii, precum si gazdele vor fi incantate de surpriza.

 

Dresuri Rosii Condor, Ciorapei Rosii, Fulare Rosii, Caciulite rosii

 

dresuri fetite

Accesoriile nu pot sa lipseasca din garderoba celor mici. De aceea, atunci cand faci comanda la noi, poti adauga in cos dresuri rosii Condor, ciorapei rosii ideali pentru Craciun, fulare rosii care vor tine de cald celor mici si caciulite rosii care se asorteaza perfect cu sarbatorile de iarna, cu bradul si decoratiunile de sezon.

 Pentru oferta de dresuri click AICI

Botosei rosii craciun, Pantofiori rosii

Botosei Rosii Mos

O tinuta de Craciun pentru copii nu este completa daca nu include botosei sau pantofiori rosii. Chiar daca bebelusul nu poate inca sa mearga, va fi curios si incantat sa descopere minunatiile de botosei care ii imbraca picioarele. Dar, poate ca vrei un cadou frumos pentru un bebelus care incepe sa mearga de-a busilea sau face primii pasi, atunci cand este tinut de manuta. Din nou, fie ca este fetita sau baiat, poti sa alegi o pereche de pantofiori rosii precum haina traditionala a lui Mos Craciun.

 

Pentru oferta de incaltaminte pentru Craciun click AICI

 

Pentru fetitele mari rochite elegante Abel & Lula, PembeKelebek

In colectia noastra de hainute pentru Craciun intra si rochitele elegante pentru fetitele mai mari, care fac deja piruete, adauga globuri colorate in brad, recita poezii sau canta colinde. Aceste rochite foarte elegante si potrivite pentru Craciun vor putea fi purtate in Ajun, in zilele de sarbatoare, atunci cand mergeti in vizita sau cand primiti musafiri. De asemenea, sunt potrivite si pentru fetitele care merg la gradinita. Un lucru este cert: vor arata ca niste papusi in noile lor tinute de Craciun.

 

Pentru rochite Craciun click AICI

 rochite elegante fetite

Acestea sunt cele mai frumoase hainute tematice de Craciun pentru copii. Comanda acum ca sa primesti coletul la timp si aseaza cadourile frumoase sub brad. Traieste un Craciun magnific alaturi de puiul tau care nu are nici macar 1 an, alaturi de copiii mai marisori care merg in picioare si privesc curiosi bradul de Craciun sau canta colinde, danseaza in timp ce mananca fursecuri cu portocale, rasfoiesc carti de Craciun si isi umplu deja tolba cu amintiri dragi de Craciun, de acasa. Chiar asa - pentru amintiri memorabile, ofera hainute de copii tematice si ajuta-i sa petreaca sarbatorile de iarna cat mai frumos.