Ce e atat de special la hainutele de botez Annebebe?

 

Piata ne pune la dispozitie numeroase modele de haine pentru copii, insa, totusi, multe dintre ele te lasa indiferent/a, de parca nu ar avea acel "ceva", de parca nu s-ar evidentia in vreun fel, de celelalte. Misiunea pare a deveni imposibilă, cand te gandesti ca trebuie sa va asortati in vreun fel sau altul, astfel incat sa nu se creeze un haos stilistic, cromatic. (Cand spunem "asortati", nu ne referim la faptul ca toti oamenii prezenti trebuie sa fie imbracati in haine de aceeasi culoare.)

  Ei bine, la AnneBebe gasesti peste 100 de modele de rochite pentru fetite si peste 80 de modele de costumase pentru baietei, care au fost concepute pentru a satisface pana si cele mai pretentioase gusturi.

   Nuantele pastelate, accentul floral, stilul regal, armonia cromatica, design-ul modern si actual, asortimentul, care se incadreaza in orice tematica si eleganta fiecarui articol sunt doar o parte din beneficiile  shopping-ului la noi.

 

 

Calitate Premium si varietate frumoasa

 

 Cealalta parte este ceea ce ne defineste cu adevarat - CALITATEA si VARIETATEA.

Absolut toate hainutele au bumbac pe interior, astfel incat pielea fina a bebelusului sa nu aiba de suferit vreo afectiune. Exteriorul fiind atat de aristocratic datorita dantelutei si atentiei la detaliile tesaturilor, astfel incat fetita sa se simta ca o printesa, iar baietelul asemenea unui print.

 AnneBebe este un brand romanesc cu o experienta de 20 de ani, care lucreaza doar cu fibre naturale, testate, atent selectionate si care iti pune la dispozitie accesorii asortate cu compleul pentru care vei opta.

Astfel, într-un singur set, poti beneficia de toate cele necesare: rochita/costum, trusou, lumanare. Acestea fiind asortate, personalizate, cu marimi disponibile incepand de la 0 și pana la 12 luni.

Prosoapele din trusou la fel sunt create din bumbac , iar lumanarile din ceara.

  Brandul nostru are grija de clientii sai și simte nevoia sa-i surprinda placut, ori de cate ori se iveste ocazia. Astfel, va recomandam sa urmariti site-ul nostru, pentru a nu intarzia la promotiile actualizate, codurile de reduceri, plus oferta "Plan&Save" .

  

La Annebebe gasesti cele mai frumoase hainute de botez, indiferent de sezon

 

  Noi tinem cont si de anotimpul,  in care urmeaza sa organizezi botezul micutului tau. Intru-cat dupa soare, mai vin si norii, am pregatit seturi mai calduroase, iar separat avem si paltoane, bolerouri, gecute.

  Atunci cand esti in cautarea look-ului exceptional, stim ca ti-ai dori sa gasesti, printre categorii, intreaga lista de lucruri, pe care planifici sa le achizitionezi, fara ca sa platești zeci de livrari, sa pierzi timp hoinarind prin tot orasul… Asa deci, te invitam sa descoperi și alte detalii, in afara de tinuta de bebelusului: marturiile, monedele din argint, cadourile (în caz ca esti invitatul si nu parintele), cuferele.

Datorita evolutiei noastre, incepand din 2001 cu o simpla masina de cusut, am reusit sa adunam numeroase recomandari din partea nasilor de botez, recenzii pozitive, clienti fideli, recunostinta.

Magazinul nostru il puteti gasi atat fizic (in mai multe locatii din Bucuresti) , cat si online, in ambele cazuri fiind posibilitatea de a beneficia de o consultanta, atunci cand aveti vreo nedumerire.