Organizarea hainutelor de bebelusi

 

Hainutele pentru bebelusi sunt adoprabile si nu poti sa nu te opresi sa le admiri cand le vezi atat de frumoase in magazinul nostru online sau in magazinele clasice. Chiar daca bebe are o multime de hainute, tot ti se pare ca i-ar sta bine cu ceva anume. Pentru ca bebelusul are o multime de articole de imbracaminte, este bine sa te gandesti in continuare cum le poti organiza cat mai bine ca sa le gasesti usor si sa le ai la indemana.

Aproape ca nu-ti vine sa crezi ca hainutele atat de mici pot ocupa atat de mult spatiu. Depozitarea hainutelor bebelusului poate parea o provocare daca nu stii cum sa te organizezi. Iata cateva idei si sfaturi in acest sens.

 organizare hainute copii

Sa recunoastem - toate mamicile sunt topite dupa hainutele de bebelusi. Unele haine vor avea dimensiunea perfecta pentru bebe, in timp ce altele vor fi mai mari (pe acestea vei dori sa le pastrezi pana cand bebe o sa mai creasca).

 

 

Separatoarele de dulapuri - sunt o idee buna pentru a sorta rochiile si tinutele in functie de marimi, tipuri, anotimpuri sau ocazii. Uneori, poti sa le sortezi si in functie de culoare.

Cosuri suspendate - sunt o optiune ingenioasa pentru depozitarea hainelor.

Cosuri din plastic pentru depozitarea jucariilor - Daca te lupti cu spatiul, aceste cosuri sau cutii din plastic pot fi de ajutor. Aceste cutii sunt accesibile si vin in diferite dimeniuni.

Ladite/ cutii pentru depozitare - Acestea sunt practice mai ales cand ai multe lucruri de depozitat. Pe langa pastrarea accesoriilor, sunt minunate si pentru organizarea hainutelor de bebelusi.

 

organizare hainute bebe

Organizarea hainutelor pentru bebelusi - Trucuri

Cand ai de aranjat multe hainute de bebelusi, trebuie sa incerci mai multe idei pentru a vedea ce functioneaza mai bine pentru tine. Pe langa faptul ca ar trebui sa ai ladite sau cosulete pentru organizarea hainutelor copilului, ar trebui sa stabilesti o ordine pentru a economisi spatiu.

 

 

Organizarea body-urilor

Majoritatea mamelor pliaza body-urile si le ingramadesc intr-un singur loc. In loc sa le stivuiesti, ar trebui sa incerci sa le rulezi si ai sa vezi ca economisesti mai mult spatiu.

 comoda haine bebe

Orzanizarea sosetelor

Ai un teanc de sosete minuscule? Incearca sa le asezi una peste cealalta, sa le rulezi si sa le asezi intr-un sertar. O sa le identifici mult mai usor si vei vedea ca astfel spatiul va fi maximizat.

 

 

Organizarea pantalonilor

Pantalonii sunt unele din cele mai folosite articole de imbracaminte pentru bebelusi si vei avea nevoie sa le ai la indemana de fiecare data. In loc sa asezi pantalonii in stiva, unii peste altii,  iti recomandam sa incerci sa-i asezi vertical intr-un sertar. Pliaza-i sau ruleaza-i si apoi aseaza-i in sertar, unul langa altul (nu unul peste altul). O comoda cu sertare poate fi foarte utila pentru acest lucru.

Camasile, tricourile si puloverele ar trebui asezate in acelasi mod.

 

hainute copii

 

Organizarea accesoriilor

Indiferent de cat de diferite si minuscule sunt hainutele pentru copiii mici, trebuie sa reusesti cumva sa le organizezi si sa le depozitezi. Exista multe alte articole mici care trebuie organizate - salopete, scutece, palarii, incaltaminte etc. Acestea se pot pune in sertare, tot vertical pentru a avea acces rapid la oricare din ele. Chiar daca nu aloci un sertar special pentru ele, poti folosi un cos, o cutie din plastic sau o cutie organizatoare de ratan.

Pana si paturica bebelusului poate fi rulata pentru a ocupa mai putin spatiu. De asemenea, o poti adauga pe o tija din dressing si asa o sa ai acces instant la ea.

 

Comoda Infasat Multifunctionala Masa Infasat Cadita

 

Alte sfaturi pentru organizarea hainutelor de bebelusi

- Pune deoparte hainutele de care nu ai nevoie sau pe care nu le folosesti in mod curent.

- Pune scutecele pe care bebelusul le foloseste in mod curent la indemana (pe rafturi, la inaltime)

- Hainutele mai putin utilizate pot fi asezate in sertarele inferioare.

- Hainutele din afara sezonului pot fi asezate in spatele dulapului, in timp ce cele din sezon pot fi asezate la vedere, in fata.

- Eticheteaza categoriile de imbracaminte pe grupe de varsta si culori (in cazul in care cutiile nu sunt transparente).

- Organizeaza sau pliaza hainele intr-o zi in care esti mai libera sau esti intr-o dispozitie buna.

- Doneaza sau da mai departe hainutele pe care bebelusul nu le mai poarta sau i-au ramas mici. Faci o fapta buna si economisesti spatiu.

 Dulap bebelusi Nido Basic Alb, Mobilier Camera Copii Erbesi

Hainutele pentru bebelusi sunt moi si mici si au nevoie de cea mai buna ingrijire. In timp ce incerci sa faci tot posibilul pentru a le pastra parfumul si prospetimea toata ziua, organizarea lor intr-un mod cat mai bun o sa te ajute sa le pastrezi in cea mai buna stare, pentru mult timp.

 

 

Te asteptam in magazinele noastre cu oferte speciale pentru hainute bebelusi, hainute copii mici, hainute de ocazie, hainute pentru botez, rochite fetite 0 - 12 ani, costume elegante baieti 0 - 12 ani. Vino sa descoperi cele mai bune preturi la hainute brand: camasi, tricouri polo, rochite, fustite, pantaloni, body-uri bebelusi, scutece bebe, compleuri casual, elegante sau sport.