Cele mai frumoase jucarii bebelusi pentru Craciun

Iata-ne, dragi parinti, bunici si nasi, la doar cateva zile ce ne dispart de Mos Craciun, perioada preferata a copiilor si a parintilor dintr-un an calendaristic.

Daca anul acesta a fost darnic cu voi si v-a inzestrat cu un nou suflet dupa asemanarea si chipul vostru, sarbatorile din acest an cu siguranta vor fi mai frumoase, mai bogate si mai pline de veselie ca niciodata.

Chiar daca bebelusii nu au deprinderile unui copil mare sau a unui adolescent, cu atat mai putin ale unui adult, noi suntem de parere ca bebelusii sunt foarte inteligenti si ca au o serie de puteri senzoriale la care nici nu ne-am fi gandit. Un bun exemplu este usurinta cu care acesta regaseste sanul mamei, starea de spirit pe care acesta o are atunci cand mamica lui nu e in cea mai buna forma a conditiei sale sau cand lucrurile din jur iau o intorsatura neplacuta pentru parinti. Asa ca si bebelusii se vor bucura sa primeasca primele lor cadouri, din primul lor Craciun petrecut alaturi de cei care le-au dat viata.

Si desigur, poate fi o adevarata provocare sa gasesti pentru bebelusul tau un cadou potrivit varstei sale, dar nu si daca vei urmari pe larg acest material, pas cu pas, in care ti-am pregatit numeroase sugestii de cadouri speciale. Pot apela la ele si parintii vostri, prietenii, bunicii, nasii de botez etc.

 

Ce jucarii bebelusi aduce Mos Craciun?

 

Mos Craciun ne-a dezvaluit ca anul acesta isi va umple tolba cu bunatati diverse de la Camera Bebelusului, unde stie ca gaseste jucarii pentru bebelusi cuminti, jucarii sigure si deosebite care le va atrage pe deplin atentia celor mici si care vor contribui la dezvoltarea optima a acestora. Iata ce jucarii bebelusi va sugeram impreuna.

 bebelusi papusi

Papusi din silicon

Atat pentru baieti, cat si pentru fetite, puteti opta pentru o papusa de silicon de sex masculin si feminin, papusi confectionate din silicon si alte materiale moi si placute la atingere, sigure pentru utilizarea de zi cu zi, papusi care se vor transforma in cei mai buni prieteni ai bebelusilor.

papusi silicon

 

Papusile din silicon contin detalii pictate manual cu vopsea sigura pentru sanatatea copiilor, avand un design unicat, realistic si un parfum frumos de durata, care le va dezvolta simturile.

 

Papusi reborn

Din ce in ce mai multi parinti si copilasi aspira la papusile reborn, acele papusi care imita perfect chipul unui bebelus real. Aceste papusi pot deveni de asemenea cel mai bun prietn al copiilor vostri, in special a fetitelor, fiind un cadou perfect de Craciun, de care se va bucura si in viitor, peste ani si ani.

Si aceste papusi detin certificare europeana, fiind pe deplin sigure. Puteti alege o papusa reborn cu numeroase accesorii incluse, de la hainute, ustensile de hranit etc.

 

Jucarii pentru colici

Viata de bebelus poate reprezenta una dintre cele mai dificile perioade ale vietii, mai atunci cand se instaleaza colicii in prima decada de viata.

De aceea va punem la dispozitie si o colectie vasta de jucarii termice, jucarii reprezentate de o serie de anumalute, care contin o umplutura speciala ce permite incalzirea acestora la cuptorul cu microunde si pe care bebelusul le poate tine aproape de corpul sau pentru a remedia disconfortul dat de colici, fie pentru a resimti alaturi trupul mamei, beneficiind totodata de un somn linistit.

Jucarii interactive

In primele luni de viata bebelusii au dorinta de a descoperi toate lucrurile din jurul lor. Asa ca tentatia este la cote maxime, ceea ce inseamna ca e o perioada perfecta sa introduceti in viata copilului o serie de jucarii interactive prin intermediul carora isi pot gasi cel mai bun companion sau cu ajutorul carora isi pot dezvolta abilitatile cognitive, simturile etc.

 

Va punem la dispozitie jucarii in forma de ursuleti, jucarii muzicale, jucarii prevazute atat cu sunete cat si cu luminite care-i distrag cu usurinta atentia de la plans si de la timpul petrecut in permanenta 24/7 alaturi de parinti si/sau jucarii interactive prin intermediul carora cei mici pot descoperi bucura de a construi, de a face primii pasi etc.

 

Masinute

O masinuta poate parea la prima vedere un cadou mult prea avansat pentru un bebelus. Insa, de la o anumita varsta frageda precum cea de 18 luni, aceste masinute echipate cu premergator il pot ajuta pe cel mic sa-si dezvolte abilitatile de deplasare, de unul singur.

Poate fi utilizata de bebelusi si copii cu ajutorul parintilor, care sa-i ofere sustinerea de care copiii au nevoie pentru a descoperi cele mai mici, dar cele mai frumoase, bucurii ale vietii. Aceste masinute sunt prevazute cu un design ergonomic ce nu prezinta niciun risc pentru sanatatea celui mic, dar si cu o serie de sunete care vor starni atentia celor mici.

 

In concluzie, la Camera Bebelusului vei gasi cele mai bune idei de cadouri pentru tolba fermecata de cadouri a lui Mos Craciun.

Noi vi le pregatim cu drag si caldura si vi le expediem la termen, catre orice adresa de pe teritoriul Romaniei, astfel incat in noaptea de Ajun toti cei mici sa se bucure de cele mai benefice si frumoase cadouri.