Cele mai frumoase si inspirate idei de cadou sunt oferite doar de Camera Bebelusului

 

Venirea pe lume a unui nou membru al familiei reprezinta un moment extrem de insemnat in viata fiecarei familii, mai ales daca vorbim despre primul copil al unei familii tinere. Si pentru ca acest eveniment este atat de important, veti dori parca sa opriti timpul in loc, bucurandu-va din plin de acest moment, de sentimentul de implinire pe care il simtiti dar mai ales de bebelusul pe care il tineti in brate. Si pentru ca toata lumea va avertizeaza ca acest moment va trece foarte repede si copilul va creste, este de inteles de ce cautati cele mai inedite modalitati de a imortaliza aceste momente, pentru a va bucura de ele si mai tarziu, si de ce nu, de a le impartasi cu cel mai nou membru al familiei, atunci cand acesta va mai creste. 

O fotografie inramata asezata la loc de cinste in camera bebelusului, in dormitorul parintilor sau chiar pe peretele din living reprezinta o modalitate clasica de a pastra aceste amintiri atat de dragi in cadrul familiei. Dar daca ne dorim ca aceste rame sa fie mai speciale, personalizate chiar cu amprenta celui mic, Camera Bebelusului va pune la dispozitie cele mai frumoase rame foto cu mulaj pentru a sarbatori si a marca venirea pe lume a celui mic. Indiferent ca alegeti kitul de amprenta bebe Baby Art, rama foto pastel cu mulaj sau rama foto Honey cu mulaj Double Print Frame, veti face cu siguranta cea mai buna alegere.

 

Rama foto pastel cu mulaj manuta sau piciorus 

Pentru a crea o amintire nemuritoare, rama foto pastel cu mulaj mana sau piciorus poate fi oferita cadou, dar poate sa va infrumuseteze si propria locuinta. Nu aveti nevoie de o ocazie speciala pentru a achizitiona o astfel de rama foto, pentru a crea o amintire nepretuita, capabila sa starneasca sentimente puternice peste ani si ani.

Ramele foto cu mulaj oferite de Camera Bebelusului sunt fabricate in Belgia, din cele mai bune materiale, in conformitate cu normele europene in vigoare. Rama poate fi folosita pentru bebelusi a caror varsta este cuprinsa intre 0 si 3 ani, si are dimensiunea de 17 cm x 17 cm, fiind de forma patrata. Nu e cazul sa va faceti griji cu privire la realizarea acestui mulaj sau in ceea ce priveste siguranta bebelusului dumneavoastra. Materialele folosite sunt 100% sigure, durabile si extrem de calitative. 

Atunci cand achizitionati aceasta rama foto pastel cu mulaj mana sau piciorus, veti primi un kit care este format dintr-o rama dubla in culori pastelate, prevazuta cu geam. Geamul va proteja fotografia si nu va permite timpului sa influenteze calitatile acesteia; faptul ca protectia este confectionata din geam va ajuta la obtinerea unei claritati deosebite a imaginii, care nu poate fi obtinuta in cazul ramelor foto ieftine, de slaba calitate care folosesc material plastic pentru a acoperi fotografia. Materialul de amprentare este extrem de moale si este insotit de un betisor de lemn, care poate fi folosit pentru pregatire in vederea amprentarii. Procesul de realizare al mulajului este extrem de facil si poate fi chiar amuzant!

 

Rama foto cu mulaj manuta si piciorus Honey

In cazul in care alegeti rama foto cu mulaj manuta si piciorus Honey, va veti bucura cu siguranta de un cadou deosebit. Aceasta rama foto reprezinta cea mai frumoasa modalitate de a pastra amintirea manutei si piciorusului propriului bebelus. Rama este potrivita atat pentru a fi oferita cadou la botez, atunci cand de obicei se doreste un cadou mai putin formal si ceva mai haios, dar si cu ocazia altor evenimente cum ar fi Craciun, zi onomastica sau zi de nastere. Rama foto Honey poate fi folosita pentru grupa de varsta cuprinsa intre 0 si 3 ani.

Kitul contine ramele pentru amprente, rama pentru poza, materialul de amprentare; rama foto Honey este fabricata in Belgia, fiind 100% sigura pentru bebelusul dumneavoastra.

Kitul pentru mulaj Baby Art Discovery Kit

 

Atunci cand va doriti sa creati o amintire pretioasa, pe care sa o pastrati la indemana puteti sa folositi kitul pentru mulaj Baby Art Discovery Kit. Acest kit va ofera posibilitatea de a crea un minunat suvenir, prin amprentarea manutei sau a piciorusului bebelusului. Puteti apoi sa decupati mulajul, iar dupa ce acesta s-a uscat complet, puteti sa il folositi pentru a realiza un magnet de bucatarie, kitul fiind prevazut si cu un magnet de fixare pe suprafete metalice. Kitul Baby Art Discovery este 100% sigur pentru copii si este in acelasi timp extrem de usor de folosit si cu rezultate impresionante, de fiecare data.

baby art handprint  baby art frame  baby art photography  baby art pictures  baby art family touch  baby art magic box gift set  baby art projects 

Casuta pentru amintirile copilasului

 Daca ne dorim ceva mai special, putem sa alegem Casuta pentru amintirile copilasului cu amprenta. Aceasta casuta reprezinta o idee minunata de cadou, indiferent de ocazie - poate fi oferita cu ocazia botezului, la baita bebelusului, cu ocazia zilei de nastere sau a celei de nume. Perfecta pentru copii de la nastere si pana la varsta de 8 ani, casuta pentru amintirile copilasului cu amprenta reprezinta o varianta perfecta care il poate ajuta pe cel mic sa renunte la obiectul preferat, atunci cand a crescut suficient. 

Casuta de amintiri oferita de Camera Bebelusului poate fi personalizata printr-o amprenta a manutei bebelusului. Atunci cand achizitionati aceasta casuta veti primi un set format din manual de instructiuni, o casuta de amintiri eleganta, cu dimensiunea de 22 x 11 x 23 de cm, dar si un mini-trafalet si un tub de vopsea. Veti putea astfel sa va personalizati casuta pentru amintiri exact asa cum va doriti, pentru a se potrivi perfect in camera bebelusului sau copilului dumneavoastra!