La AnneBebe avem convingerea ca imaginatia si bucuria sunt doua componente esentiale ale mobilierului si articolelor de grija pentru copii si bebelusi.

 

Visele se indeplinesc

  • De ce un pat trebuie doar sa arate ca un pat si un fotoliu doar ca un fotoliu?
  • De ce nu ar putea sa arate ca un palat cu zane,  o sala de bal, un colt de jungla sau chiar ca o nava de pirati?
  • De ce mobilierul pentru copii s-ar limita la niste standarde rigide si nu ar permite copilului sa intre pe taramurile imaginatiei, acolo unde visele se implinesc?

 

Noi va putem confirma ca visele se implinesc si insasi povestea noastra demonstreaza acest lucru. In 2001, cu o masina de cusut fara pretentii, noi am inceput sa visam. Pe parcusul a 19 ani visul AnneBebe a devenit din ce in ce mai puternic si a cuprins in el mii de zambete de copil si oameni incantati de alegerea pe care au facut-o. Azi, AnneBebe este un vis implinit si un furnizor de vise pentru copii, bebelusi si proaspeti parinti.

Va invitam sa va alaturati noua pentru o aventura captivanta in lumea crearii si incantarii celor mici.

 mobilier camerabebelusului feedback clienti

Misiunea AnneBebe

Sa oferim piese de mobilier, hainute, tinute de botez si accesorii copii si bebelusi intr-o forma unica, gata sa permita indeplinirea celor mai curajoase vise.

La Annebebe suntem extrem de atenti la incarcatura emotionala pe care o creeaza si o transmite fiecare piesa de mobilier, fiecare jucarie si fiecare accesoriu de joaca. Cand concepem hainute pentru botez alegem materiale pretioase, modele vesele si idei de gala.

La noi nimic nu este la intamplare.

 

 mobilier camerabebelusului feedback clienti 2

Ce facem noi?

De peste 19 ani suntem alaturi de viitoarele mamici, de proaspetii parinti, de nasii emotionati si ii ajutam pe toti sa faca cele mai bune alegeri cand vine vorba de camera bebelusului, de accesoriile pe care le aseaza frumos in universul lor mic care va deveni din ce in ce mai mare. Interactionam in fiecare zi cu parinti, bunici, nasi, prieteni de familie a unui nou nascut si primim cu bucurie toate trairile speciale care ii incearca pe fiecare. E un sentiment unic care ne anima. E motorul care ne sustine si ne impinge sa devenim din ce in ce mai buni.

 

Amenajarea camerei bebelusului

Noi stim bine ce se intampla cu oamenii mari care afla ca in mai putin de 9 luni vor primi cel mai de seama musafir din viata lor. Se transforma in vrajitori buni.

Dintr-o camera de oaspeti, un birou sau alt spatiu gol incep sa creeze un coltisor magic: camera bebelusului. Pentru camera bebelusului oferim patuturi de inalta calitate, practice, functionale si transformabile. Toate patuturile, comodele, mesele de infasat si alte piese de mobilier din camera bebelusului sunt garantate pentru a va depasi asteptarile. Cand mobilierul va ajunge la dumneavoastra si veti aseza fiecare piesa la locul sau veti sti ca visele se implinesc.

Nascut din dorinta de a indeplini toate visele fetitelor si baieteilor, mobilierul pe care vi-l propunem impresioneaza in fiecare detaliu: finisare, practicitate, siguranta, eleganta, bun gust. Asa cum basmele sunt atemporale, aceste piese de mobilier pentru camera bebelusului, concepute din suflet si cu pasiune, sunt facute sa reziste. Descoperiti unicitatea mobilierului Erbesi si sensibilitatea jucariilor si accesoriilor Nanan, care il au in centru pe cel mai indragit personaj pentru copii: ursuletul de plus.

 mobilier camerabebelusului feedback clienti 3

 

Cine sunt clientii AnneBebe?

  • viitoarele mamici si viitorii tatici extrem de emotionati si entuziasmati de bebelusul pe care il vor primi cu bratele deschise peste putin timp
  • nasii care au luat o decizie minunata de a boteza un copil, fetita sau baiat
  • bunicii care vor sa faca o surpriza memorabila copilului care le va fi nepot sau nepoata
  • matusa, unchi, prieteni de familie care cauta cadouri botez si cadouri bebelusi, pentru a participa la bucuria nasterii unui copil
  • parintii si rudele copiilor mai marisori care aleg inspirat hainute, jucarii, accesorii pentru camera, rame foto etc.

 hainute annebebe 9

Ce lucruri minunate gasesti la AnneBebe?

1. Mobilier pentru bebelusi

Daca amenajezi camera bebelusului, conteaza pe noi. Te putem ajuta sa o decorezi de la A la Z cu bun gust, intr-un stil unitar, modern, elegant si mai ales sigur. La noi gasesti cele mai frumoase patuturi pentru bebelusi (inclusiv patuturi pentru co-sleeping si patuturi care cresc in acelasi timp cu cel mic, pentru ca raspund nevoilor sale de dezvoltare de la 0 la 5 ani). Iti oferim de asemenea masute de infasat, comode, dulapuri, cabinete si o multime de seturi complete, pentru ca tu sa economisesti timp si bani.

 

2. Accesorii pat

Daca ai schitat camera bebelusului este timpul pentru accesoriile pentru patut. Descopera colectiile noastre impresionante in materie de lenjerii de pat, huse masuta de infasat, babynest, baldachin, perne, organizatoare si paturici frumoase.

 mobilier camerabebelusului feedback clienti 5

3. Articole pentru botez

Te pregatesti pentru un botez? Vezi toate piesele minunate pe care le-am creat special pentru primul eveniment important din viata unui copil. Avem cele mai frumoase hainute pentru botez, pe care le-am conceput si creat chiar noi. Vezi rochite colorate, albe sau crem pentru micile zane si costumase baieti pentru micutii printi. Toate sunt delicate, cu detalii impecabile si remarcabile. De asemenea, nasii vor putea comanda de la noi lumanari pentru botez, trusouri, cufere, marturii, monede argintate sau cadouri pentru botez.

 

4. Hainute 0 - 12 ani

Insotim pasii micutului tau si dupa ce acesta creste. Alege de la noi cele mai frumoase hainute, create cu migala si dragoste pentru copilarie si inocenta. Pentru hainute copiilor preferam materiale naturale, vesele si fine.

 hainute annebebe 4

5. Ingrijirea si igiena bebelusului

Stim cat de important este sa ai intotdeauna la indemana tot ce iti trebuie pentru igiena bebelusului. De aceea, te invitam sa descoperi colectia de esentiale pentru bebe: truse pentru ingrijirea unghiutelor, accesorii pentru baita si halate de baie, prosoape, saci de dormit, accesorii pentru masa etc.

 mobilier camerabebelusului feedback clienti 4

6. Cadouri copii si bebelusi

Pentru botez, pentru prima onomastica, primul an de viata, pentru Craciun si alte ocazii importante alege cele mai frumoase si inspirate cadouri: rame foto, hainute, rame mulaj si jucarii educative, termice, lampi de veghe, masinute, triciclete etc.  

 mobilier camerabebelusului feedback clienti 6

7. Accesorii mamici

Asa cum iubim copiii, avem un respect imens pentru mamici, aceste eroine care isi dedica viata micutilor cu atata dragoste si rabdare. In categoria accesoriilor pentru mamici gasiti genti pentru maternitate, perne si accesorii termice.

 

Plan & Save si Oferte promotionale

Pentru ca stim cat de important este sa-ti imparti chibzuit bugetul pentru venirea pe lume a bebelusului, un moment care va atrage dupa sine cateva investitii importante, am creat oferta Plan & Save, care te ajuta sa economisesti bani. Calculeaza luna in care il asteptati pe bebe si comanda de la noi mobilierul pentru camera bebelusului astfel incat sa-l primesti peste o luna, doua sau trei. In functie de optiunea de livrare, discountul este altul, astfel ca pentru o perioada mai lunga de livrare, reducerea este mai mare.

 feedback annebebe

In afara de oferta Plan & Save, recompensam constant fidelitatea clientilor nostri. Oferim reduceri pana la 33%, discounturi pe diferite nivele de comenzi si multe alte surprize lunare.

 

 

De unde provin produsele Annebebe?

Annebebe este importator direct, iar acest lucru este o confirmare a faptului ca la noi vei gasi cele mai bune preturi. Produsele vin din Vest, din Italia, Spania, Franta, Germania si SUA. Nu mai putin de 50 de branduri de talie internationala sunt prezente la noi pe site, in exclusivitate, iar acest lucru ne bucura enorm.

 hainute annebebe

Ce ne diferentiaza de ceilalti?

 

  • Experienta de peste 19 ani in online, dar si in cele mai de seama magazine fizice si centre comerciale din Bucuresti.
  • Preturile de importator si produsele unice pe care le aducem permanent
  • Stoc permanent. Peste 80% din produsele noastre sunt pe stoc, disponibile cu livrare imediata
  • Plan & Save. Restul de 20% sunt disponibile in precomanda, cu preturi mai mici
  • Atelier propriu. Avem multe articole de bebelusi pe care le realizam in-house: hainute de bebelusi casual si hainute de botez, babynest etc.
  • Optiunea de personalizare. Puteti comanda trusouri, hainute, jucarii, rame foto cu numele bebelusului, nasilor sau data evenimentului de botez.
  • Iubirea. Desi am lasat-o la final, iubirea pentru copii, emotia care ne incearca de fiecare data cand ne gandim ca realizam si oferim primele lucrusoare din viata unui copil ne sensibilizeaza teribil, dar ne si responsabilizeaza. 

 hainute annebebe 5

Clientii ne recomanda

Urmatoarele fotografii sunt o mica parte din cele primite de la clientii Annebebe pe retelele de socializare sau pe email. 

Multumim tuturor celor care ne-au ales, ne recomanda mai departe si/ sau se reintorc la noi. Acestea sunt cele mai bune indicii care ne demonstreaza ca ceea ce facem aduce plus de valoare in viata copiilor si parintilor.  

 

botez bebelus client annebebe

 

botez bebelus client annebebe 2

botez bebelus client annebebe 3

 

botez bebelus client annebebe 4

botez bebelus client annebebe 5

botez bebelus client annebebe 6

botez bebelus client annebebe 7

botez bebelus client annebebe 8

botez bebelus client annebebe 9

hainute annebebe 2

hainute annebebe 4

hainute annebebe 8