Vezi cele mai bune Reduceri Cadouri Craciun pentru bebelusi

 

Cine spune ca bebelusii nu se vor bucura in acest an de magia pe care o insoteste fiecare cadou de Craciun?

Inca din pantecele mamei, bebelusul are o conexiune extrem de puternica cu aceasta, resimtindu-i pe deplin frustrarile, dar si momentele de bucurie. Fericirea emana hormonii bucuriei care, odata secretati de corpul mamei, ajung inclusiv si in organismul bebelusului.

 cadouri-bebelusi-reduceri-black-friday camerabebe

Unii cercetatori afirma si faptul ca bebelusii au capacitatea de a auzi o serie de sunete cu o frecventa scazuta, motiv pentru care foarte multi parinti nu ezita sa vorbeasca, sa le cante, sa le ofere o pauza muzicala prin utilizarea unor casti amplasate pe burtica, comunicand cu cei mici inca din timpurile in care burtica isi face aparitia. In acest mod se contureaza tot mai tare ideea de familie. Iar atunci cand cei mici vor sosi pe lume, vor fi extaziati de zambetul mamei lor, de formele inedite pe care ei le intalnesc pe parcursul cunoasterii si al dezvoltarii, motiv pentru care si ei vor raspunde in consecinta.

 

Si, chiar daca par mult prea micuti, prea fragili, ca sa se bucure de atentiile pe care ei le primesc din partea parintilor si a rudelor, fara nicio indoiala cadoul pentru primul Craciun va fi memorabil chiar si pentru acestia.

Pentru nasi, parinti, bunici, pentru toate persoanele care si-au mutat atentia in mediul online si vor sa contribuie cu o atentie cu si despre cel mic sau adresata acestuia, v-am pregatit o serie de idei minunate, perfecte de luat in considerare.

 

Idei cadouri copii pentru Craciun sau aniversari

Fie ca doriti sa-l intampinati pe cel mic cu o serie de cadouri, in special daca nasterea acestuia se preconizeaza fix in apropierea sarbatorilor de iarna, fie ca acesta a venit deja pe lume de curand si intentionati sa va bucurati mai frumos ca niciodata de cea mai mare bucurie a vietii din acest an, echipa AnneBebe si Camera Bebelusului a pregatit o serie de cadouri bebelusi perfecte.

 

Cadouri botez

Din sectiunea noastra speciala cu reduceri puteti alege unul dintre cadourile minunate dedicate special pentru primul si cel mai important eveniment din viata bebelusului. Astfel, puteti opta pentru cutiutele agintate, pentru prima carte de oaspeti (ce va ramane pretutindeni in amintirea celui mic, fiind pretutindeni recunoscatori pentru toti cei care au intretinut atmosfera si care s-au bucurat de venirea oficiala a acestuia pe lume), pentru propriul lui set de tacamuri pentru masa sau propria trusa de ingrijire a parului.

Aceste cadouri vor fi mai mult decat utile atat pentru parinti, dar in special pentru bebelusi, si puteti opta pentru acestia chiar si la aniversarea de un an, taierea motului etc.

 

Argintarie si rame

argintarie-reduceri-black-friday-camerabebelusului

Cele mai deosebite cadouri atat pentru fete, cat si pentru baieti, le reprezinta articolele din argint, acestea pastrandu-se impecabil peste ani si ani, viitor o amintire cu mult mai pretioasa la nivel spiritual. Iar in postura de persoane apropiate si cu posibilitati, bebelusul merita tot cei mai bun!

 

Puteti opta pentru monede de argint ce pot fi folosite la botez drept marurie, la baita de a doua zi sau taierea motului, pentru rame argintate in care se poate imortaliza chipul fraged al micutului in primele clipe de viata, pentru casetute si cutiute din arhint utilizate pentru pastrarea motului, a dintisorilor, a bijuteriilor etc.

De asemenea, va punem la dispozitie si rame clasice, rame cu amprenta pe care puteti imortaliza manuta sau amprenta picioruselor, rame foto cu jucarii ideale pentru decorarea camerei bebelusului etc.

Va oferim cadouri din argint la preturi accesibile, ideale pentru orice membru al familiei si nu numai.

 

Albume foto

Cand toti acesti ani frumosi ai copilariei se vor stinge, amintirile vor fi singurele care se vor pastra in toate aceste cadouri pe care alegem astazi sa le achizitionam si sa le daruim.

Stim cu totii entuziasmul si nostalgia care ne cuprinde atunci cand ne uitam la fotografii si cand vedem cat de repede a trecut timpul. Iar copiii sunt si ei la fel de entuziasmati cand aud pas cu pas, fiecare fir narativ al tuturor povestilor in care ei sunt personajul principal.

Cutie bebelusi Baby Swower camera bebelusului

Timpul inca mai este propice sa ne programam la sedinte foto si sa surprindem in cadru toate momentele acestea fantastice care ne incarca cu extaz si bucurie, acum si pentru totodeauna.

De aceea, albumele foto sunt un cadou deosebit la care puteti apela cu totii, mai ales ca la Camera Bebelusului nu veti gasi orice tip de albume, ci albume personalizate cu si despre ziua botezului, despre primii pasi etc.

 

Asadar, iata! AnneBebe si camera bebelusului va pun la dispozitie idei de cadouri variate pentru fete si baieti, pentru zilele speciale, zile de aniversare, Craciun si pentru toate acele situatii in care se regasesc toti cei mici, cu gingasia lor cu tot.

Va intampinam cu oferte speciale si reduceri de proportii care va vor ajut sa fiti cumpatati cu bugetul vostru, fara a-i omite pe toti cei dragi.