Cum sa amenajati camera bebelusului cu stil, de Black Friday?

 

In timp ce zilele trec pe repede inainte si sunteti cu un pas mai aproape de venirea bebelusului pe lume, se apropie si acea perioada din an in care reducerile sunt mai tentante ca niciodata.

Stim, ca mai mult ca niciodata, fiecare parinte este cumpatat cu economiile pe care le detine.

De aceea, anul acesta Camera Bebelusului participa la marea “topire” a preturilor si va venim in ajutor cu solutii complete pentru bebelusi, pentru cresterea si dezvoltarea optima a acestora, oferindu-va produse de aceeasi calitate de top asa cum v-am obisnuit, dar la un pret mult mai mic. Iar daca acest lucru nu mai este un secret pentru voi, nu ramane decat sa ne vizitati in perioada 13 noiembrie 2021 - 7 Decembrie 2021 pentru a va bucura de reducerile preferate.

Si venim in ajutor si cu o idee de solutii si idei practice prin intermediul carora sa amenajati camera bebelusului cu stil, exact asa cum ati visat.

 

Cum amenajati camera bebelusului profitand de reducerile de Black Friday

 

Stim ca parintii reusesc cu succes sa se descurce in orice situatie! Iar atunci cand fac pregatiri pentru amenajarea camerei copilului, tot mai multi parinti gandesc amenajarea pe termen lung. Majoritatea parintilor sunt tentati sa construiasca o camera pentru copil, si nu pe cea a bebelusului, diferentele fiind vizibile cu ochiul liber.

Desi bebelusii sunt foarte conectati de parintii lor in primul an de viata si viceversa (in special cand vine vorba de parintii aflati la primul copil), amenajarea unei camere proprii lor le va oferi numeroase avantaje pe termen lung. De exemplu, camera poate fi construita in apropierea camerelor de adulti pentru a va putea deplasa cu usurinta la acestia, pentru hrana, supraveghere etc.

Toata acea independenta pe care bebelusii o vor obtine avand propria lor camera va contribui la linistea si intimitatea parintilor pe termen lung. De altfel, va fi mult mai usor sa organizati lucrurile bebelusului si sa le separati de lucrurile pentru adulti, iar mediul va fi mai sigur pentru el chiar si atunci cand isi dezvolta reflexele si va incepe sa-si descopere propria camera, locuinta etc.

Copiii capata un obicei de a depinde 24/7 de parinti, existand riscul sa dezvolte o frustrare psihologica atat la parinti, cat si la copii, de teama de a fi separati sau pur si simplu din cauza obisnuintei. Faptul ca optati pentru o camera dedicata nu inseamna ca nu va ingrijiti corespunzator de copil, ci dimpotriva.

Specialistii va indeamna totusi, sa nu amenajati camera bebelusului oricum, ci adecvat varstei lor, asa cum prevede si stilul Montessori prin care, amenajarea camerei bebelusilor si a copiilor, in general, contribuie la dezvoltarea intelectuala, la dezvoltarea reflexelor naturale, la cresterea perceptiei, a armoniei etc.

 

Idei de amenajare a camerei bebelusilor

 

Patuturi medii si extensibile

patuturi din lemn reduceri black friday

O prima alegere extrem de importanta o reprezinta alegerea patutului. Si dispunem de mai multe tipuri de patuturi, pentru fiecare copilas in parte.

Patuturile medii si extensibile beneficiaza in prezent de o reducere de 30%, iar de Black Friday veti beneficia de o reducere suplimentara de 5%, ceea ce inseamna ca veti economisi cu pana la 35% mai mult.

 

Aceste patuturi sunt realizate din materiale durabile precum lemn masiv, vopsite cu vopsea pe baza de apa care nu detine grad de toxicitate pentru bebelus si care sunt prevazute cu un cadru inalt mobil sau fix, de o persoana sau pentru gemeni, cu accesorii incluse. Culorile neutre va permit sa introduceti patul in camera bebelusului fara a afecta contrastul de culoare ambiental, la care puteti opta pentru culori deschise si/sau pastelate care ofera senzatia de calm. Designul simplu sau modelele cu animalute ale paturilor vor da senzatia unui taram de vis, dedicat bebelusului, care va induce starea de liniste si siguranta.

 

Patuturi cooslepere

patuturi cosleeping

Patuturile co-sleeping sunt patuturi prevazute cu picioare si cadru inalt, care asigura mai mult ca niciodata grija bebelusului, prevenind caderea, alunecarea sau chiar parasirea patutului atunci cand cel mic e nevoit sa stea supravegheat timp de cateva secunde. Acestea au o dimensiune adecvata care permite inclusiv parintilor sa-si ia puiul in brate mai usor, fara a curba spatele la un unghi crescut, ce poate duce la aparitia unor deformari/probleme de sanatate. Totodata sunt prevazut si cu roti pentru o manevrare mai usoara in locuinta.

Aceste patuturi sunt extrem de fiabile si versatile datorita designului pliabil si transformabil, putand fi amplasate chiar si in camera parintilor, “lipind” patutul direct de portiunea de pat a mamicii pentru un contact direct.

Patuturile co-sleeping beneficiaza in prezent de o reducere de 30%, care e va gtransforma intr-o reducere de 35%, de Black Friday.

 

Seturi de mobila

seturi de mobila

Puteti opta si pentru seturi de mobilier, de la seturi de pat cu 3 piese si pana la seturi cu 6 pise, ce includ nu doar o serie de accesorii pentru pat, cat si piese extra de mobilier.

Acestea dispun in prezent de o reducere de 40%, urmand ca in perioada reducerilor urmatoare sa se suplimenteze cu alte cinci procente.

De ce sa apelati la aceste seturi? Pentru ca veti scapa de grija de a alege o salteluta necorespunzatoare pentru patutul cu pricina sau de alegerea unor piese de mobilier ce pot afecta incaperea din punct de vedere vizual, ori din prisma sigurantei copilului sau a calitatii produselor.

 

Accesorii Nanan

accesorii nanan black friday

Stim ca nu vor lipsi nici accesoriile din camera celui mic, acele accesorii care-l vor ajuta pe bebelus sa descopere placerea jocurilor, sa faca primii pasi catre necunoscut, catre descoperirea de lucruri noi si care totodata il pot ajuta sa se odihneasca mai usor.

 

Multe dintre accesoriile Nanan beneficiaza deja de o reducere de 20% peste care se va adauga si reducerea de 15% cu ocazia Black Friday. In aceasta categorie veti gasi jucarii si carusele muzicale, ideale pentru a decora patutul si dulapioarele, veioze si zornaitoare simpatice care vor cuceri intreaga atentie a bebelusului, dar si multe altele.

 

Va asteptam cu mare drag sa descoperiti toate produsele noastre pe AnneBebe si www.camerabebelusului.ro si speram ca va veti bucura de rezultatul minunat, exact asa cum vi l-ati visat.