Descopera cat de practice sunt hainutele din bumbac organic 

Cu totii asteptam cu nerabdare clipa magica in care ne vom putea strange copilasii in brate, cand le vom putea admira ochii, sa le simtim respiratia si sa auzim cum reproduc primele sunete. Dupa 9 luni in care doar ne-am fi putut imagina cum arata chipul lor gingas, si pe care l-am putut contura imaginar cu fiecare ecografie in cabinetul ginecologic iata ca, in cele din urma, ne vom bucura de toate emotiile si trairile cu care vine primul contact.

seturi de hainute pentru scos din spital

Chiar daca vremurile actuale nu sunt nicidecum asa cum am visat, si chiar daca venirea unui nou-nascut pe lume este mai deosebita ca niciodata, primele zile din viata unui copil sunt cele mai pretioase clipe din viata unui parinte.

Multi parinti sunt de parere ca greul vine pe parcurs, lucru cu care suntem si noi de acord. Odata cu inaintarea copilului in varsta cresc si nevoile lor, iar fiecare copil este diferit in felul sau. Stim ca le veti oferi intreaga voastra atentie si tot ce e mai bun, astfel incat sa aiba parte de o dezvoltare armonioasa si mai ales, sanatoasa.

 

Iar hainutele joaca fara nicio indoiala un rol extrem de important, cu precadere acum, in primele zile de viata, cand cei mici sunt mai sensibili ca niciodata. Astazi vom vorbi de alegerea celor mai bune hainute pentru bebelusi si cum influenteaza acestea sanatatea si dezvoltarea acestuia.

 

Bumbacul clasic vs. bumbacul organic

 

Cele mai iubite articole vestimentare au fost din toate timpurile cele din bumbac, atat cand vine vorba de copii, dar si de adulti.

In zilele noastre, tot mai multi parinti informati aleg sa inlocuiasca articolele din bumbac clasic cu cele din bumbac organic. Cu siguranta va intrebati si voi de ce si cum se diferentiaza aceste hainute din bumbac organic, de acel material pe care-l stim cu totii.

Bumbacul organic este un material obtinut atent din culturi crescute atent in medii nepoluate si netratate, care nu este supus unor ample procese industriale asa cum este bumbacul obisnuit. Stiati ca in multe procese tehnologice de obtinere a articolelor vestimentare de pe piata sunt utilizate pesticide, insecticide, petrol si metale grele? Iar toti acest poluanti se pastreaza intr-o cota infirma in tesaturi, dar care poate avea efecte nocive asupra pielii sensibile si reactive.

Terenul pe care se cultiva bumbacul organic este depoluat, dupa care se lasa intr-o stare de repaos pentru cel putin 3-5 ani, timp in care producatorii se asigura ca respectivul teren indeplineste toate standardele necesare certificarii si a cresterii culturilor aferente, pentru obtinerea materiei prime de o calitate superioara.

Astfel, din confectionarea hainutelor din bumbac organic se obtin hainute mai moi, mai prietenoase cu pielea si cu mediul inconjurator, lipsite de acele concentratii minime de substante toxice ce iau contact cu pielea si organismul nostru. Iar acest lucru este extrem de important, caci bumbacul organic elimina rata de producere/dezvoltare a unor alergii si iritatii la cei mici, care sunt de pana la 30 ori mai sensibili fata de adulti.

bumbac organic hainute bebelusi camerabebelusului

Materialul fiind mult mai comod si perfect pentru pielea fina a bebelusilor, va fi in consecinta mai sanatos, mult mai rezistent fata de o tesatura obisnuita de bumbac, chiar si mult mai placute si mai vaporoase pentru zilele si mediile extrem de calduroase.

Iar daca si voi va doriti astfel de materiale premium in viata bebelusului dumneavoastra, permiteti-ne sa va prezentam disponibilitatile din portofoliul nostru.

 hainute bumbac organic bebelusi

Noutati la Camera Bebelusului - seturi de nou-nascuti, din bumbac organic

 

Seturile de nou-nascuti din bumbac organic sunt alegerea ideala pentru a le oferi cadou parintilor aflati in asteptarea bebelusului sau pentru a trimite la maternitate un cadou neasteptat si extrem de util, perfect pentru cel mic, de la rude sau prieteni.

Aceste seturi sunt o alegere premium la un pret accesibil, dar totodata si o forma de respect fata de parintii care-si doresc tot ce e mai bun pentru copilasii lor, cat si fata de pielea bebelusilor. 

 

Iar acum, prin intermediul www.camerabebelusului.ro puteti beneficia si voi de astfel de seturi vestimentare complete din bumbac organic la reducere, pe care sa le folositi si sa le refolositi cu drag, atat la externarea din maternitate, cat si zi de zi, in primele luni de viata ale bebelusului.

Seturile de nou nascuti din bumbac organic au masuri cuprinse intre 56-62 cm, potrivite de la o luna pana la 3 luni (in functie de setul ales), iar modelele disponibile acopera atat nevoile mamicilor de fete, cat si nevoile mamelor de baieti.

 hainute bumbac organic bebelusi culoare verde

Astfel, puteti alege un set din bumbac organic pentru baieti cu 5 sau chiar 10 piese, dar si seturi pentru fete, din 3 sau 10 piese.

Seturile generoase pentru baieti si fete sunt alcatuite din bluzita, pantalon, caciulita, chiar si saculeti pe care-i puteti folosi de exemplu, la depozitarea suzetei. Cele de 10 piese contin totodata si body, prosopel si alte accesorii in permanenta utile.

Sa nu uitam ca pielea bebelusilor in aceasta perioada este mai sensibila ca niciodata, predispusa bolilor copilariei si nu numai. Iar aceste seturi le vin in ajutor atat parintilor, cat si copiilor, pentru a avea garantia unei dezvoltari armonioase si sanatoase.

 hainute bebe bumbac organic camerabebelusului

Bineinteles, la AnneBebe si Camera Bebelusului veti gasi in permanenta toate articolele de care aveti nevoie in viata de zi cu zi, dar si pentru ocazii speciale. Suntem atenti la cele mai mici detalii astfel incat sa va puteti bucura de articole vestimentare de cea mai buna calitate, cu tesaturi sanatoase si finisaje perfecte. Va asteptam sa descoperiti noutatile si ofertele pe care vi le-am pregatit.