Sunteti in camerabebelusului.ro si aici veti gasi o gama incredibila de patuturi pentru bebelusi.

Avem patut bebe din lemn, patuturi din materiale textile, patuturi iluminate, pentru co-sleeping, foarte elegante, cu dimensiuni medii, patuturi pentru fetite si baietei.

Azi ne oprim la cele mai ieftine patuturi pentru copii. Va rugam sa verificati intotdeauna oferta noastra actualizata pentru ne innoim stocul permanent cu mobilier pentru bebelusi.

 

TOP 3 Cele mai ieftine patuturi bebelusi, pana in 500 lei

 

 1.Patut Pliabil Cu 2 Nivele Si Accesorii Bebe Royal, Albastru, 201/01

patut de voiaj

Este un patut bebelusi pliabil albastru, cu structura pe doua nivele si se livreaza cu o serie de accesorii: arcada cu 3 jucarii, masuta de infasat, compartiment lateral pentru diferite elemente, geanta de voiaj. Este prevazut cu fereastra laterala pentru tarc.

Se monteaza foarte usor si are un nivel intermediar. Il recomandam pentru primele luni de viata ale unui nou nascut. Are roti pentru manevrare usoara si frana pentru a impiedica alunecarile accidentale. Este ideal ca si patut bebelusi pentru calatorie.

 

 

2.Patut Pliabil Cu 2 Nivele Si Accesorii Bebe Royal, Rosu, 613/01

Patut Pliabil Cu 2 Nivele Si Accesorii Bebe Royal, Rosu

Acest patut este special gandit pentru fetite. Cu elemente decorative foarte frumoase si mai multe accesorii incluse, acesta este un patut minunat de calatorie sau pentru a fi usor manevrat dintr-o camera in alta. Include carusel cu jucarioare, geanta de voiaj. Este prevazut cu roti si se poate plia pentru a ocupa cat mai putin spatiu.

Are de asemenea o laterala transparenta care permite parintilor sa verifice cu usurinta ce face bebelusul in interior. Patul se poate monta pe doua nivele, in functie de varsta celui mic. Este ideal pentru apartamente, spatii inguste, ca prim patut pentru nou nascuti, patut de voiaj, pentru casele de vacanta, pentru atunci cand bebelusul ramane la bunici etc.

 

3.Patut Bebe Co-Sleeper Mini Cu Sistem De Leganare, Verde, Bebe Royal AP802

Patut Bebe Co-Sleeper Mini Cu Sistem De Leganare, Verde, Bebe Royal AP802

Un alt patut bebelus ieftin si foarte versatil este acest model verde, care se potriveste atat fetitelor, cat si baietilor. Are picioare stationare (cu roti dedesubt si frana), cu o foarte buna sustinere si un sistem ingenios de leganare. Astfel, va fi mai usor sa-ti linistesti bebelusul atunci cand se afla in patutul sau. Este ideal pentru parintii care vor sa experimenteze co-sleepingul, sa doarme cu bebelusul in camera.

Patut Bebe Co-Sleeper Mini Cu Sistem De Leganare, Verde, Bebe Royal AP802 2

Faptul ca se poate inclina este un avantaj pentru ca ajuta la prevenirea refluxului si regurgitarii in timpul somnului. Prezinta o laterala transparenta care permite supravegherea bebelusului in orice moment. Se poate atasa cu usurinta la patutul parintilor si este sigur de folosit pana cand bebe va implini 3 ani.

Te invitam in magazin sa descoperi si alte oferte speciale pentru patuturi bebelusi.

 

  • Pentru Patuturi cosleeping  - CLICK AICI
  • Pentru Patuturi medii - CLICK AICI
  • Pentru Patuturi elegante - CLICK AICI