Cum sunt si ce contin seturile de hainute pentru scoaterea bebelusului din spital?

 

Nasterea ne incearca mai mult ca niciodata! Ne facem tot felul de ganduri, ne este teama de cum va decurge venirea pe lume a celui mic si cum vor decurge primii lui pasi catre o educatie aleasa si o dezvoltare armonioasa.

Insa noi stim ca, in comunitatea care ne este in permanenta alaturi si in cea care ne descopera zi de zi de acum incolo, exista doar parinti puternici care nu se dau batuti niciodata si care reusesc sa treaca cu succes peste orice provocare.

 Set 10 piese bebelusi Bumbac Organic bej S17090

Iata, Camera Bebelusului este din nou alaturi de voi, alaturi de mamicile care vor da nastere in aceste zile unor noi minuni, dar si celor care se pregatesc pentru marea intalnire din viitorul apropiat.

De aceea, astazi va vom vorbi despre cat de utile consideram aceste seturi complete de bebelusi pentru scos din spital, pe care le puteti introduce in bagajul de maternitate sau pe care le puteti trimite din postura de rude, nasi, prieteni sau tatici, doamnelor care se afla deja in spital.

 

Despre seturile de bebelusi pentru scos din spital

 

Dorim sa incepem prin a va spune ca v-am pregatit si o surpriza. Pentru ca Black Friday este acea perioada din an in care ne putem debifa de pe lista de dorinte o serie de lucruri la care am visat dintotdeauna sau o ocazie prin intermediul careia ne putem acoperi intreg necesarul de care avem nevoie la preturi mult mai mici, Camera Bebelusului participa la editia din aceast an si va ofera o reducere de pana la -20% la seturile de bebelusi pentru scos din spital.

reduceri-black-friday-seturi-bebelusi-spital

 

 

Va asteptam cu drag sa descoperiti ofertele noaste speciale si speram ca acestea va vor fi de ajutor pentru a castiga linistea de care aveti nevoie in perioada de recuperare si bucuria primilor pasi in viata de proaspat-parinti.

 

Ce contin seturile de bebelusi pentru scos din spital?

Seturile sunt disponibile in doua variante principale, respectiv seturi de bebelusi pentru scos din spital pentru baieti, acei printi care vor aduce bunastarea in sanul familiei, dar si seturi de bebelusi pentru scos din spital pentru fetite, acele flori zambitoare care impart bucuria cu toti membrii pe care-I vor intalni de acum incolo.

Bineinteles, exista o varietate larga de seturi pentru scos din spital, de la seturi pentru un buget redus si/sau pentru nevoi minime cu o serie de 3-5 articole esentiale, cat si seturi complete de 10, 20 sau chiar 30 piese.

 Set 10 piese bebelusi Bumbac Organic S79296

Ce avantaje va ofera aceste seturi?

In zilele noastre, atunci cand vine vorba de nasterea unui copil, majoritatea parintilor se bucura deja de experienta de la o sarcina anterioara, de ajutorul rudelor sau chiar de sfaturile primite de la alte mamici prin intermediul retelelor de socializare, pe internet.

Cu toate acestea, fiecare mamica e unica, la fel cum si conduita privind bagajul de maternitate de la un spital la altul poate sa difere. Sa nu uitam ca regulile se schimba in permanenta, iar unele mamici fie nu au un buget ridicat pentru o serie de achizitii, altele nu detin un ajutor care sa le vina in intampinare la drumul catre si din maternitate, ori altele sunt nevoite sa respecte regulile stricte ale spitalelor.

Seturile pentru scos din spital au in primul rand avantajul ca pot fi folosite atat la iesirea din spital, cat si ulterior, acasa. Sunt o alegere grozava de cadou pentru o persoana care sarbatoreste venirea unui copil pe lume, dar si o idee perfecta de cadou pentru botez, atunci cand acesta are loc la scurt timp de la nastere.

Exista seturi alcatuite din paturica si pernuta, fie seturi complete cu hainute (body-uri, compleu intreg si din doua piese, maieu, boneta, caciulita etc.).

Practic, atunci cand sunteti in maternitate, cu ajutorul paturicii si a accesoriilor aferente puteti parcurge toti pasii pentru a schimba copilasul inainte de a pleca acasa. Restul hainutelor si ale accesoriilor sunt foarte practice pentru a-l echipa pe cel mic in functie de starea vremii.

Atat hainutele, cat si celelalte accesorii sunt realizate in mod exclusiv din bumbac organic care-si pastreaza forma dupa spalare, care se igienizeaza cu usurinta si care nu permit favorizarea unor iritatii sau alergii in corelatie cu pielea sensibila a bebelusilor. Hainele si accesoriilor vor fi confortabile, practice, oferindu-va mai multa usurinta pe parcursul de imbracare si/sau dezbracare a celui mic.

 Set 10 piese bebelusi Bumbac Organic S03270

Prin intermediul acestor hainute si accesorii orice mamica va beneficia de intreg necesarul de care are nevoie la iesirea din maternitate, chiar si cele aflate la prima lor sarcina care descopera in permanenta aceasta lume.

Seturile de bebelusi pentru scos din spital sunt o dovada de dragoste si de respect pentru toate mamicile, care vor contribui activ in primele momente din viata la sanatatea si confortul celui mic.