Idei de cadouri pentru nou nascuti 

Atunci cand apare un omulet pe lume, prinde dimensiuni si lista de cumparaturi, fiindcă începe o nouă viață cu totul de la zero.

Necesitatile sunt atât de diversificate, de la o luna la alta, precum si ritmul rapid de dezvoltare al bebelusilor. In incercarea de a face fata tuturor provocarilor, parintii se vor bucura de orice cadou util din partea celor dragi.

 

  Ce sa daruiesti, astfel incat sa le fii de ajutor?

Accesorii pentru pat

Pentru a oferi siguranta si confort, patutul trebuie sa intruneasca cateva caracteristici de baza: protecție impotriva ranilor fizice, confort pentru spate și gat, spațiu suficient pentru respirație libera, materiale organice naturale, accesorii sigure deasupra patutului.

Toate aceste caracteristici se regasesc în urmayoarele accesorii, iar tu alegi care se va potrivi cel mai mult:

 

1. Seturi protectie

Seturile de protectie vor apara copilul de lovituri, in cazul unui patut confectionat din lemn. Protectiile sunt confectionate din materiale moi si se amplasează pe peretii patutului. Exista mai multe nuante, de obicei se alege in functie de sexul copilului.

 

 

2. Lenjerii de pat si huse

Lenjeriile de pat sunt indispensabile intr-o casa, mai cu seama alea de dimensiuni mici pentru un pitic, care vomita laptic peste tot si, mai tarziu, va incepe să descopere mancarea.

Va recomandam sa achizitionati lenjerii din materiale de calitate pentru pielea sensibila a benelusului.

 Husa pentru saltea cu elastic o sa ajute la pastrarea mai indelungata a patutului in stare ordonata, iar noi va punem la dispozitie modele impermeabile.

 

Pentru categoria Lenjerii de pat, click AICI

 

3. Baldachine

Baldachinele ofera o atmosfera relaxanta si protejeaza impotriva insectelor. Acestea se incadreaza in orice design, aducand note de rafinament.

 

Pentru categoria baldachine, click AICI

 

4. Jucarii și accesorii

Cum sa lipseasca jucariile din camera unui copil? Magazinul nostru are o gama de accesorii si jucarii senzoriale, care vor contribui la o dezvoltare armonioasa: diverse animale cu sunete, carusele interactive pentru patut, lampa de veghe etc.

 

Pentru categoria Jucarii si accesorii, click AICI

 

Cele necesare pentru maternitate

Pregatirile pentru nastere sunt emotionante si fiecare detaliu conteaza pentru ca la spital nu mai este timp si posibilitatea de a hoinari prin magazine, mai cu seama sa gasesti ceva potrivit cerintelor.

Cu ce poti surprinde mamica in momentul de pregatire a portbagajului sau la intoarcerea de la spital? Totul este simplu și este nevoie doar sa te pregatesti cu cel putin cateva zile inainte.

Poftim aici lista inspirationala cu cele necesare

 

1. Seturi nou - nascuti

Pe langa faptul ca de-a dreptul adorabil sa vezi un prichindel asortat din cap pana in picioare, seturile ofera toate hainutele și accesoriile necesare, indiferent de vremea de afară.

Chiar nu este confortabil si nici nu este recomandat sa-l impopotim in tinute exagerate/pompoase, criteriul principal fiind confortul si sanatatea pentru pielea bebelusului, adică un set din material 100% bumbac moale. Pe site-ul nostru regasiti seturi din 5-20 de piese ( body, bavete, pantaloni, fesuri, perechi de pantaloni cu picior, body-uri cu maneca lunga,bluzite,perechi de manusi, perechi de sosete, batistute, paturica moale, prosop de baie cu capison etc).

 

Pentru categoria Seturi nou nascuti, click AICI

 

2. Paturici si prosoape bebe

Paturicile si prosoapele sunt articole indispensabile, chiar mai mult decat hainele. Imediat dupa nastere, bebelusii nu sunt neaparat imbracati, acestia fiind infasati in paturici subtiri din bumbac, astfel bebe se bucura de caldura.

Dupa baie, se infasa in prosop si direct la lapticul cald, in bratele iubitoare ale mamei, exista oare somn mai dulce decat acesta?

Si avand in vedere ca baia se face pe fiecare seara, prosoape nu au cum sa fie prea multe.

Dimensiunea si grosimea paturicii le alegeti in functie de rolul acesteia: pentru patut, carut, aer liber sau acasa.

 

Pentru categoria prosoape bebelusi, click AICI

 

3. Hainute si accesorii

Pe fiecare luna, bebelusii cresc si se dezvolta, deci fiti pregatiti sa renuntati la o mare parte a dulapului, in doar cateva luni sau chiar doar una. Așadar, va recomandam sa le daruiti hainute de marimi mai mari, ca sa fie utile pe viitor. Daca in prezent, parintii inca nu au cumparat prea multe lucruri, atunci puteti opta si pentru marimea actuala.

Anne Bebe a dezvoltat o colectie larga de articole: seturi, salopete, pantaloni scurti si lungi, body-uri, rochite, bluze, camasi, tricouri, fuste etc.

Iar printre accesorii se gasesc rame, cufere, leagan ( salvator atunci cand mami are treaba, iar bebe vrea leganat), veioza ( pentru nopti supravegheate ) , masuta de infasat, loc de joaca (interactivitate si dezvoltare armonioasa pentru copil) , cosuri (depozitarea numeroaselor jucarii), organizatoare (te ajuta sa economisesti spatiu si sa fie ordine in casa), comode (spatiu pentru lucrurile prichindelului) etc.

   Speram ca lista de sugestii  va simplifica cautarile cadourilor si vor satisface nevoile proaspetilor parinti.

Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne vizitati in magazinele noastre offline si online.