Suntem incantati sa-ti oferim vesti bune, iar de aceasta data este vorba despre noua noastra campanie de reduceri Final Sale, cu preturi uimitoare la sute de produse. A inceput deja si se incheie pe 15 februarie. Ti-am pregatit o multime de oferte speciale la mobilierul din camera bebelusului, hainute, jucarii, papusi, babynest-uri si cosulete pentru cei mici, trusouri si accesorii de botez.

 

Final sale cu reduceri atractive pentru parinti, bunici si nasi

 

Cand ai un copil in viata ta, parca inima iti este mai plina. Nu mai ai timp de tine ca inainte, dar de fiecare data cand te uiti in ochii celui mic, iti dai seama ca asta nu conteaza. Acum te bucuri de clipe inocente, de joc si joaca, ai planuri noi, te dedici celui mic si incerci sa fii un parinte cat mai bun. Esti mai atent cu tot ceea ce cumperi pentru copilul tau pentru ca realizezi ca aceasta este parte din responsabilitatile tale. Alegerile pe care le faci tu acum pentru el au importanta in cresterea si dezvoltarea sa, pentru siguranta si confortul sau.

De aceea, ti-am pregatit o multime de oferte cu preturi atractive la zeci de produse pentru bebelusi si copii mici.

 

- Pana la 65% discount mobilier bebelusi

 mobilier bebelusi

Abia ai aflat ca esti insarcinata, tocmai ai venit de la eco de semestrul II, bebe se poate naste dintr-un moment in altul sau s-a grabit sa vina pe lume si camera lui nu e gata? Poti cumpara de la noi mobilierul pentru bebelusul tau. Piesele pe care ti le propunem sunt de calitate, din materiale 100% sigure pentru bebelusi, ergonomice, functionale, frumoase si inovatoare. Avem patuturi standard pentru bebelusi, patut cosleeping, comode si masute de infasat, dulapuri si cabinete pentru hainute in miniatura.

 Pentru reduceri CLICK AICI

 

- Pana la -20% mobilier si accesorii Nanan

 mobilier si accesorii nanan

Brandul Nanan se remarca prin calitate si estetica. Am ales sa includem mobilierul si accesoriile acestui brand in oferta noastra tocmai pentru ca am cunoscut calitatea produselor oferite. Finisajele sunt de exceptie, modelele inovatoare si se incadreaza perfect in casele moderne si in camerele de poveste ale copiilor de azi. Sunt realizate cu atentie, pentru siguranta si confortul celor mici, dar si pentru linistea parintilor.

 

Pentru accesorii NANAN click AICI

 

- Pana la 20% discount cosulete pentru bebelusi

 reduceri cosulete bebelusi

Noi suntem super incantati de aceste cosulete pentru primele zile si lunite de viata ale puiului tau. Arata minunat (cu un aer vintage), sunt confortabile si te ajuta sa pregatesti rapid un loc cald si confortabil pentru bebelusul tau. Cosuletele sunt impletite, au torti si salteluta confortabila.

 reduceri cosulete bebelusi 2

- Pana la -15% babynest

 babynest

Iti recomandam un astfel de cosulet pentru bebelusul tau, ca sa il stii in siguranta atunci cand sta pe pat sau cand mergeti in excursie si vrei sa-i gasesti usor un loc de dormit. Babynest-urile sunt realizate in atelierele Annebebe, au intaritura pe margine, pentru o buna protectie si salteluta confortabila. Avem o multime de modele frumoase, pentru baieti si fete, dar si unisex.

Pentru reduceri babynest CLICK AICI

 babynest

- Pana la -35% discout papusi fetite

 papusi fetite

Cele mai dragi jucarii ale fetitelor sunt cu siguranta papusile. Vino sa vezi ce papusi minunate am inclus in oferta noastra. Pentru ca reducerile ajung pana la -35%, acum ai un motiv in plus sa comanzi o papusica deosebita pentru fetita ta, pentru finuta ta sau pentru fetita prietenilor sau rudelor tale.

 

Pentru reduceri papusi CLICK AICI

 

- Pana la -20% cadouri botez

 cadouri botez

Daca esti in cautare de cadouri de botez, te surprindem pana pe 15 februarie, cu reduceri de pana la -20%. Avem cutiute argintate, rame pentru fotografii, tocuri pentru certificatele de nastere si multe alte idei minunate de cadouri care pot fi oferite cu drag in cadrul evenimentului de crestinare a unui copil.

 

Pentru articole botez click AICI.

Pentru cadouri copii click AICI.

- Pana la -20% jucarii bebelusi

 jucarii bebelusi reduceri

Ofera-i jucarii de calitate inca din primele zile de viata. Copiii invata prin joc si joaca, iar aceste jucarii pe care ti le propunem sunt special gandite pentru a stimula creativitatea si inteligenta bebelusilor, pentru a-i determina sa apuce, sa manevreze, sa asculte, sa invete sa-si coordoneze miscarile.

 

- Pana la -30% incaltaminte copii

 incaltaminte

Poti comanda de la noi si incaltaminte pentru copii - papuci, pantofi, ghetute, botosei. Multe modele sunt elegante si deosebite, pentru sedinte foto, evenimente frumoase si alte ocazii.

Pentru reduceri incaltaminte CLICK AICI

 

- Pana la -50% haine si accesorii botez

 reduceri articole bebelusi

Deja exista o traditie in atelierul nostru de creatie, pentru realizarea hainutelor de botez pentru fetite si baieti. Sunt zeci de modele din care poti sa alegi. Noile hainute pentru botez se incadreaza in anumite tematici, sunt create din materiale de calitate si confortabile, cusute cu atentie, fara accesorii care ar putea reprezenta pericole pentru cei mici. Avem multe articole din aceasta categorie cu pana la 50% discount.

 

Iata cate lucruri frumoase si preturi avantajoase te astepta in magazinul online camerabebelusului. Profita de aceste reduceri finale pana pe 15 februarie si adu ceva nou si frumos in viata copilului tau, finului sau finutei tale sau a unui alt copil care face primii pasi in viata.