In CameraBebelusului vei gasi o multime de tinute deosebite atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Pentru fetite avem rochite, fustite, camasi, bluze, pantofiori, acceosorii de par, multe articole sport, casual sau foarte elegante. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa-ti imbraci fetita cu stil inca din primele lunite de viata.

 

1.Confortul nu inseamna pijamale

Incearca sa alegi tinute distractive pentru bebelusa ta si o sa fii incantata de rezultat. Cu toate astea, sunt multe zile in care nu are rost sa o imbraci pe cea mica prea elegant. Nici nu e foarte practic acest lucru, mai ales pana la o anumita varsta. Cu toate acestea, exista o multime de alternative interesante pentru pijamale. De exemplu, poti opta pentru o pereche de colanti si o rochie simpla, casual, confortabila. O astfel de rochita este lejera si nu o strange.

 

rochite pentru fetite

2.Fii inventiva

Nu te bloca sa vezi un articol de imbracaminte doar asa cum este. De exemplu, pentru o fetita de 2 -5 ani ai putea folosi o camasa mai lunga pe post de rochita. Cu o croiala lejera, aceasta camasa va deveni o tinuta preferata pentru cea mica, pentru ca e practica si usor de purtat.

 

  • Pentru hainute bebelusi 0 - 24 luni click AICI

4.Tine cont de forma corpului

La fel cum se intampla in cazul adultilor, este bine sa tii cont de forma corpului fetitei tale. De exemplu, daca fetita ta are piciorusele foarte subtiri, alege sa o imbraci cu niste colanti in loc de pantaloni. Se potrivesc mult mai bine si sunt confortabili.

Nu alege rochite prea lungi daca fetita ta are o statura joasa (nu vrei sa se impiedice in ea sau sa o incomodeze la joaca sau la gradinita).

 

rochite fetite

5.Joaca-te cu modelele

Sa amesteci modelele si culorile este un lucru distractiv pentru copii si chiar pentru bebelusi. Sugestia noastra este sa ramai intr-o zona de simplitate si sa te joci cu modele din aceeasi familie de culori. Este un mod distractiv si neasteptat de a adauga ceva jucaus garderobei bebelusului sau fetitei.

 

Pentru haine copii 2 - 12 ani click AICI

6.Alege si masuri mari

Cand vine vorba despre blugi si bluzite pentru fetite, este bine intotdeauna sa alegi croieli subtiri si lejere. De exemplu, o pereche de blugi poate fi folosita acum ca pantaloni lungi, dar peste 1 an ca pantaloni trei sferturi. Tricourile pot deveni camasute lejere de purtat in casa, iar mai tarziu pot fi folosite ca si tricouri. De asemenea, daca legi un tricou in talie, ai obtinut o rochita casual inedita.

 

rochite fetite bebe

7.Accesorizeaza

Cine spune ca accesoriile sunt potrivite doar pentru adulti. Evident, este important sa acorzi atentie modului in care accesorizezi tinutele fetitei tale (trebuie sa fie minuscule, in primul rand), dar accesoriile potrivite pot schimba instantaneu intregul aspect al unei tinute. Toata lumea iubeste mini- accesoriile. Te poti gandi la bentite, curele, palarii si esartfe.

 

8.Trage cu ochiul in zona hainutelor pentru baieti

De multe ori, sectiunea de hainute pentru fetite in magazine este plina de volanase roz si sclipici. De ce sa nu te aventurezi si in zona hainutelor pentru baietei? S-ar putea sa gasesti niste articole foarte interesante pentru fetita ta. Cardiganele, tricourile in dungi si culorile simple abunda in sectiunea dedicata baietilor. Unele din acestea pot fi purtate si de catre fetite.

 

hainute bebe fetita

9.Incalca propriile tale reguli

Chiar daca de obicei iti imbraci bebelusul in hainute mini, incearca de fiecare data sa injectezi un pic de distractie si rasfat in regulile de asociere. Poate ca tu nu porti salopeta niciodata, dar salopetele pentru bebelusi sunt atat de frumoase.

 

10.Hainute elegante pentru ocazii speciale

Cand apar evenimente speciale, cauta hainute speciale - hainute pentru botez, pentru aniversare zi de nastere, rochite elegante, rochite lungi pentru fetite, rochite cu tull, cu volanase, rochite cu broderii, culori vesele, desene tematice (fluturasi, flori, pete jucause de culoare).

 

fetite cu stil

Ai vazut cele mai frumoase hainute pentru fetite? Te invitam sa rasfoiesti oferta noastra si vei gasi o multime de idei deosebite pentru a-ti imbraca fetita fie ca are 0 -3 ani, fie ca este o mica domnisoara de 10- 12 ani.