Concurs cu premii pentru bebelusi

 

Pici si parinti de pici, avem o veste mare pentru voi: lansam in premiera un concurs interactiv, distractiv si amuzant pentru toata lumea. Pentru ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte si pentru ca fotografiile cu al tau copil bebelus vor ramane cele mai pretioase din tot albumul familiei, iti propunem o campanie speciala si un concurs cu premii garantate.

 

Premiul cel mare

Ca orice concurs care se respecta, avem si un premiu pe masura: un voucher in valoare de 500 de lei pe care il poti folosi pentru a achizitiona ce doresti de pe site-ul www.camerabebelusului.ro.

In plus, ai premii garantate daca participi la campanie. Iti povestim mai jos despre ele.

 

Concurs bebelusi sesiune foto annebebe

Cum poti participa?

Inscrie-te impreuna cu al tau copil in campania noastra si participa cu el la o sedinta foto de vis.

Noi te programam la sedinta foto sau direct la noi in showroom. Aici, il imbracam pe micutul tau cu hainute alese, noi, perfecte pentru varsta lui.

Micutul tau va participa ca model principal la o sedinta foto Gratuita, iar la final iti vom oferi in dar fotografiile.

In plus, primesti automat un voucher de 10% pe care poti sa-l folosesti pentru cumparaturi in magazinele noastre sau direct online.

O parte din fotografiile realizate vor fi folosite in campaniile noastre, pentru a ilustra articolele vestimentare pe care le oferim clientilor nostri. Cu alte cuvinte, bebelusul tau va fi o mica vedeta. 

Desigur, intri direct si in cursa pentru marele premiu: un vocher in valoare de 500 lei.

 

Te asteptam cu entuziasm sa te inscrii in campanie!