Statisticile arata ca in Romania, anual, circa 20 000 de fetite sunt botezate cu numele Maria, fie ca este vorba de primul sau al doilea prenume. Cu toate ca in ultimii ani, a existat o abundenta de nume de fete foarte originale si noi, Maria nu si-a pierdut primul loc in clasamentul celor mai alese nume pentru bebelusi.

Cum 15 August, sarbatoarea Sfintei Maria se apropie cu pasi repezi, daca ai un bebelus care isi sarbatoreste ziua de nume, avem cateva idei perfecte de cadouri, toate la reducere pana pe 15 august. Profita de ocazie si alege ceva nou, deosebit pentru Maria, Mariuta, Mariuca, Maruca, Marina, Mara, Marian si toate celelalte prenume derivate din Maria.

 

10 Idei frumoase de cadouri pentru copii si bebelusi de Sfanta Maria

 

1. Set Protectie pat 4 piese pentru patut bebelusi Colectia Jolie

Cel mai bun cadou pentru bebe Maria este cu siguranta un detaliu de confort, ca acest set protectie pat care contine 4 articole: pilota de pat, husa pilota, husa perna si aparatoare pentru patut, decorate cu fundita si ursulet. Toate fac parte din aceeasi poveste frumoasa spusa de Jolie. Aparatoarele cresc gradul de siguranta pentru copilul mic si ii insufla un sentiment de protectie. Bebelusul se poate misca in voie, poate incepe sa faca primele rasuciri, intoarceri si rostogoliri in micul sau Univers sigur.

Comanda-l AICI 

 

2. Prosop Bebelusi Andy & Helen, 100 x 100 cm Ursulet Roz V1

Scumpa mea, azi e ziua ta de nume si am o surpriza pentru tine: o baita cu poezie, urmata de un masaj de relaxare si impachetare premium intr-un prosop nou cu ursulet roz - poate crezi ca pentru bebelusa ta de cateva lunite un astfel de discurs nu conteaza. Dar, nu este asa! Conectarea incepe dinainte ca cel mic sa inceapa sa vorbeasca. Tu comunici cu al tau copil dinainte ca el sa rosteasca primul cuvant. De aceea, de Sfanta Maria, pe 15 august, nu trece cu vederea ziua de nume a bebelusului tau, ci fa sa fie un moment special.

 Comanda-l AICI 

 

3. Rochita tip Body Bumbac Organic alba S63103

Visai de ceva vreme ca o sa ai o papusa si o sa o imbraci cu rochite, in culori pastelate, hainute confortabile, accesorizate cu bentite, desene copilaresti, fundite si detalii dantelate. Acum ai o papusa vie, iar timpul trece repede. Bucura-te cat poti de mult de aceasta perioada pentru ca va fi una din cele mai frumoase din viata ta. Alege hainute frumoase si fabricate din bumbac organic, delicat cu pielea copilului mic. El se va simti confortabil, iar tu ai liber la poze si video-uri ce vor imbogati cutia experientelor din aceasta perioada.

 Comanda AICI 

 

4. Baby Art Messages Rama foto mulaj

Iata un cadou extrem de creativ si emotionant pe care poti sa-l faci copilului tau, nepoatei sau finutei tale care poate isi sarbatoreste prima zi de nume din viata. Kitul cuprinde tot ce ai nevoie poate a crea a rama foto unica si personalizata. Poti alege ca mulajul sa fie pentru manuta sau piciorusul Mariei.

Comanda AICI

 

5. Casuta pentru Amintirile Copilasului cu Amprenta

Amintirile din aceasta perioada sunt memorabile si merita sa fie pastrate la loc de cinste - intr-o casuta vesela, marcata cu amprenta bebelusului. Casuta este cadoul ideal pentru botez, zi de nastere sau zi de nume. Kitul contine o casuta de amintiri cu dimensiunea de 22 x 11 x 23 cm, un mini trafalet, un tub de vopsea si instructiuni complete. Pentru un efect epic, personalizeaza casuta cu amprenta manutei bebelusului.

Comanda AICI 

 

6. Bebelus vanilat Patty 21 cm Nines

 

Jucariile sunt prima idee de cadou care iti trece prin minte cand vrei sa cumperi ceva deosebit pentru un copil mic. Intr-adevar, jucariile merg fix la sufletul celor mici. Alege sa oferi cadou acest Bebelus vanilat Patty 21 cm Nines, care va face parte din numeroase experiente ale copilului mic, inclusiv jocuri de rol. Papusa - bebe este originara din Spania si ce o face deosebita este faptul ca are miros. Ea stimuleaza astfel simturile si emotiile celor mici. Este fabricata din materiale non-toxice, sigure pentru copii

Comanda AICI 

 

7. Lampa Cu Sunete Si Proiectii Summer Infant

 

Adauga un strop de lumina difuza in camera bebelusului si acesta va fi mai fericit. Lampa cu sunete si proiectii nu este o veioza obisnuita si plictisitoare. Am putea spune chiar ca este un mic gadget pentru copii si bebelusi. Proiecteaza stele pe tavan si creeaza o atmosfera calda, placuta si serena. Emite 3 cantece de leagan, sunetul batailor inimii si doua tipuri de sunete naturale - acestea il vor linisti pe cel mic si il vor invita la somn lin.

 Comanda AICI 

 

8. Tricicleta Multifunctionala Beberoyal Mov, 2-5 ani, 500TC/02

 

Pentru un copil cu varsta intre 2 si 5 ani, am pregatit un cadou special de Sfanta Maria: o tricicleta multifunctionala. Are scaun reversibil, astfel ca cel mic te poate vedea pe tine sau poate vedea in fata. Dispune de copertina de soare si ploaie, maner ergonomic si sistem pliabil. Poate fi usor transportat cu masina, ceea ce iti inlesneste rutina de iesit in parc. Tricicleta este transformabila si se modifica pe masura ce copilul creste. Daca la  inceput el pune picioarele pe un suport fix, mai apoi va putea aseza picioarele pe pedale, pentru ca in final sa invete sa pedaleze singur.

Comanda AICI 

 

9. Masinuta electrica Audi S5 cabrio Rosie

 

Poate ca bebelusul tau are deja camera complet amenajata, dulapul plin cu hainute si sacul plin cu jucarii (chiar daca nici nu sta bine in fundulet). Pentru acesti parinti hyper-organizati, carora nu le scapa nimic si carora nu le plac compromisurile, avem un cadou special: o masina electrica. Nu e de jucarie, asa cum sunt cele de pe etajera. Are dimensiunile potrivite pentru un copil mic, care se va bucura sa ia primele ore de sofat. Masina are o multime de functii, sunete, distractive, moduri de control. Pe scurt: un cadou reusit pentru un copil mic.

Comanda AICI 

 

10. Set Lenjerie 3 piese Colectia Pongo

Spatiul relativ mic al copilului tau merita infrumusetat. Da deoparte lenjeriile monotone si alege sa transformi zilele de rutina in zile de veselie. Pentru ca de multe ori detaliile fac diferenta, te invitam sa oferi cadou unui copil mic cu prenumele Maria un set nou de lenjerie, decorat cu animalute: catel, ursulet si iepuras. Ora de somn va deveni mai placuta pentru cel mic, vei avea subiect de discutie si poate chiar sclipirea de inspiratie pentru povestea de seara.

 

Comanda AICI 

Concluzie

Pana pe 15 august ai reduceri extra la toate produsele listate mai sus in topul nostru. Fie ca te pregatesti de o mini petrecere in 2 sau 3 pentru a sarbatori Sfanta Maria pe 15 august, ziua bebelusului sau a copilului tau mic, fie ca vrei sa faci din aceasta zi una speciala pentru Maria ta mica, te asteptam cu idei frumoase de cadouri si reduceri la zeci de produse.

 

Click pe Banner pentru toate ofertele la reducere in luna august: lampa de veghe, patut bebelus, lenjerie bebe, hainute din bumbac organic, papusi, jucarii, decoratiuni pentru camera bebelusului.