• Restrictii pentru organizarea botezului
  • Proaspete mamici fortate la distantare sociala, intr-un moment de maxima vulnerabilitate
  • Interactiuni limitate intre bebelusi, familii, prieteni
  • Un sistem de sanatate concentrat +90% pe un virus pentru care nu exista antidot, de care simti ca trebuie sa te feresti ca sa eviti riscurile de infectare
  • O responsabilitate uriasa pentru bebelusul tau


Cum incepe viata dincolo de COVID-19?
Cu speranta si incredere
Pentru ca in ciuda haosului provocat de acest virus, viata isi continua sensul.

 

August: Oferte Speciale pentru Camera Bebelusului


Stim ca pentru tine si bebelusul tau este o perioada de mare incercare.
Te-ai trezit peste noapte cu un copil mic alaturi, intr-o lume incerta.
Esti nevoit(a) sa reduci drastic lista imensa a invitatilor la botez, sa-ti impui sa fii si mai atent cu igiena bebelusului, mai ales cand iesiti din casa.
Nu poti sa te intalnesti in voie si sa imparti experiente de proaspat parinte cu ceilalti parinti din parc.
Daca puiul tau a prins deja sa mearga si alearga spre ceilalti copii, tu trebuie sa-ti gasesti puterea sa-l opresti si sa-i limitezi interactiunile.

Ti se pare greu. Pe buna dreptate.

E adevarat, nu poti controla haosul instaurat acum in societate, dar poti controla mediul de acasa in care creste copilul tau.
Deci, fa sa fie un spatiu de poveste, sigur, senin, linistitor, departe de nebunia Corona de afara.
Ne dorim ca bebelusii nascuti in pandemie sa aiba parte de o camera de poveste, un spatiu de incredere, de conectare cu parintii lor, un spatiu frumos si favorabil cresterii lor armonioase in prima etapa din viata. De aceea, in luna august iti oferim reduceri noi pentru esentialele din camera bebelusului tau.

Descopera mai jos toate promotiile speciale din luna august si fa cele mai bune alegeri pentru bunastarea si confortul puiul tau.

Reduceri Seturi Pat Bebelusi

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci in amenajarea camerei bebelusului este sa alegi elemente de confort care il vor face pe cel mic sa zambeasca, sa se bucure, sa se simta protejat si in siguranta.

Stii deja: patutul este piesa de rezistenta in camera copilului si locul in care bebelusul tau va petrece foarte mult timp in primii sai ani. De aceea, in crearea spatiului perfect pentru cel mic, patutul are un rol aparte.

Acum iti oferim seturi pat bebelus cu reducere 20%, pentru a spori confortul, eleganta si siguranta copilului tau mic. Doar foloseste codul SETURIPAT20 in cosul de cumparaturi. Indiferent de tema de amenajare pe care ai ales-o deja sau la care te gandesti in aceasta perioada, la noi vei gasi idei creative care iti vor face alegerile mai usoare.

  [product title="SETURI PATUT BEBELUSI" limit="8" cols="3" cols_mb="12" autoplay="true" autoplaySpeed="6000" infinite="true" arrows="true" dots="false" 1024="3" 600="2" 480="2" layout="layout2" handle_collection="set-uri-patut-bebelusi" style="jas_default" vendors="false" countdown="false" countdown_style="dark" equal="true" size="nt_cover" ratio="ratio_nt" position="8" ]

Daca ai aflat deja ca vei avea o fetita, cel mai probabil vei dori sa rasfoiesti ofertele noastre de seturi in nuante roz sau alb imaculat. Daca te pregatesti sa aduci pe lume un mic print si ti se pare o idee buna sa mergi pe varianta clasica, te invitam sa vezi seturile de lenjerii cu aparatori de pat bleu de la Fiocco sau Nanan. Desigur, daca vrei sa spargi tiparele, poti opta pentru seturi pat bebelusi in nuante crem, impletite armonios cu alb. Toate seturile prezinta elemente decorative discrete, dulci, cu bun gust si 100% sigure.  

 

Lenjerii pat bebelusi la pret redus

Cum sa alegi lenjerii de pat potrivite pentru bebelusul tau?

Iti spunem noi. In primul rand, asigura-te ca lenjeria este fabricata dintr-un material compatibil cu pielea fina a copilului mic: respirabil, natural, placut la atingere, absorbant. Dincolo de proprietatile de confort si protectie, alege lenjerii pat placute din punct de vedere estetic. Cum tu si bebelusul tau veti petrece o mare parte a timpului in apropierea patutului imbracat in lenjerie curata, intregul decor va poate insufla amandurora o stare de bine. Cu siguranta, lenjeriile pentru patut sunt un detaliu important in amenajarea unui spatiu magnific, similar cu cel despre care ii vei citi puiul tau din prima sa carte de povesti cu zane, printi si printese.  

In august iti oferim preturi speciale pentru lenjerii pat bebelus. Descopera acum lenjerie patut copii Puccio Bleu, Nanan, seturi de lenjerii cu aparatori de patut, set lenjerie 3 piese cu elemente decorative cusute, cele mai frumoase colectii complete in culori moderne si pastelate. Foloseste codul de reducere LENJERII15 in cosul de cumparaturi.

 

Halate, Prosoape, Accesorii Baie Bebelusi - la Reducere Acum

Clipele pe care le vei petrece cu bebelusul tau la ora de baita vor fi memorabile. Daca la inceput vei trata aceasta activitate cu maxima minutiozitate si mai degraba cu atentie la detalii tehnice, foarte curand vei invata sa te conectezi cu cel mic intr-un mod unic. Grija naturala, zambetul si dragostea ta vor eclipsa usor teama de a nu gresi cu ceva si in final vei reusi sa transfomi ora de baita intr-un timp de calitate, de confort, conectare. Pentru ca totul sa decurga lin, asigura-te din timp ca ai la indemana cele necesare.

Pentru aceasta, in luna lui cuptor iti oferim reducere extra 20% la halate pentru bebelusi, prosoape cu gluga si accesorii de baie.   

 

Reduceri Hainute Bumbac Organic Bebelusi

Hei, stim niste lucruri grozave despre bumbacul organic pe care vrem sa le impartasim cu tine. Bumbacul organic este bland cu pielea sensibila a celui mic. Apropo, stii ca pielea bebelusului este de 5 ori mai subtire, mai absorbanta si mai sensibila decat pielea unui adult?

Pentru ca bumbacul organic este moale si fara substante chimice, scad considerabil riscurile ca cel mic sa dezvolte afectiuni ale pielii, cum ar fi eczeme, dermatite si alergii de piele. Apoi, pentru ca bumbacul isi pastreaza intotdeauna starea naturala, el este antimicrobian si nu mucegaieste. Cand pe cel mic il mananca pielea, el devine automat nelinistit. Optand pentru hainute bumbac organic vei maximiza confortul minunii tale.

Cu drag si grija pentru bebelusii nascuti in pandemie sau nevoiti sa-si petreaca primele luni din viata in conditii de distantare sociala, in august avem oferte speciale pentru hainute din bumbac organic.  Foloseste in cosul de cumparaturi codul ORGANIC15.

 

Oferte Speciale Triciclete Copii

Comanda sau preComanda in august triciclete pentru copii si beneficiezi de 10% reducere. Ofertele noastre includ triciclete in culori variate, cu protectie solara, maner ergonomic, cosulete frontale si spatii posterioare pentru depozitare, bara de protectie, sezut confortabil.

Tricicletele pe care ti le propunem sunt perfecte pentru a iesi in parc cu cel mic si pentru a-l ajuta sa descopere lumea putin cate putin. Ai observat cat de curiosi sunt ochii copiilor mici si cum sorb fiecare miscare? Sunt fascinati de fetele umane. Ajuta-i sa afle despre lumea exterioara putin cate putin, iar in acest demers o tricicleta multifunctionala iti va fi de un real ajutor.

 

Masinute electrice pentru Copii

Masinutele electrice ii incanta pe copii pentru ca sunt interactive, ii invita la joaca, le permite sa se deplaseze si sa se distreze, fiind ca tati si mami care conduc o masina adevarata.

Masinile electrice pe care ti le recomandam sunt cadoul ideal pentru copiii de peste 3 ani si sunt atat de solide incat vor putea fi utilizate mult timp, pana cand cel mic atinge pragul de 30 kg. Fa o bucurie copilului tau si comanda-i o masinuta electrica in luna august. Ai 15% discount in cosul de cumparaturi, daca folosesti codul MASINUTE15.  

 

Preturi reduse Rame foto si Rame mulaj

Pastreaza vii amintirile acestea unice din primii ani de viata ai bebelusului tau. Va fi atat de frumos sa i le arati peste cativa ani sau sa le atingi tu si sa ridici aievea capacul nostalgiei ca sa mai traiesti inca un pic din magia acestor momente atat de speciale.

Te invitam sa rasfoiesti ofertele din categoria Rame mulaj si fotografii pentru a descoperi ramele cu dubla amprenta, casuta pentru amintirile copilasului cu amprenta, kit amprenta bebelusi, rame foto deosebite cu amprenta. Nu uita: acum ai 20% extra reducere.

  [product title="PASTREAZA VII AMINTIRILE" limit="8" cols="3" cols_mb="12" autoplay="true" autoplaySpeed="6000" infinite="true" arrows="true" dots="false" 1024="3" 600="2" 480="2" layout="layout2" handle_collection="rame-mulaj-si-fotografii" style="jas_default" vendors="false" countdown="false" countdown_style="dark" equal="true" size="nt_cover" ratio="ratio_nt" position="8" ]

Oferte speciale accesorii mamici si accesorii carucior

Stii deja: atunci cand tu te simti bine si ai o stare pozitiva, transmiti toate aceste sentimente copilului tau. El te simte pur si simplu. Exista acolo o conexiune care nu se vede, dar pe care voi doi o traiti. Cand tu esti nelinistita, deseori copilul este agitat si plange. Cand tu radiezi de bucurie, copilul tau este oglinda ta si ceilalti iti spun: Ce copil cuminte ai!. De fapt, copilul este asa cum ii transmiti tu ca poate sa fie.

De aceea, pentru a te incuraja sa ai grija de tine, sa te simti confortabil, sa fii intotdeauna pregatita si sa gasesti la orice ora biberonul, suzeta, servetelele sau pampersul de schimb, iti oferim reducere 20% extra reducere la accesoriile pentru mamici. Comanda geanta maternitate eleganta si extrem de practica, perna multifunctionala pentru mamici, gentute pentru depozitare sau papuci termici pentru tine.

Saci de dormit - cele mai bune oferte

Bebelusul tau este greu de calmat pentru ora de somn, este foarte agitat si plange mult pentru ca nu se poate odihni corespunzator? Iti recomandam sa incerci un sac de dormit. Acesti saci eleganti, caldurosi, confortabili s-au dovedit o inventie salvatoare pentru multi parinti. Copilul isi gaseste linistea in acest culcus, se simte mai protejat si doarme mai bine.

Daca vrei un sac de dormit pentru puiul tau, comanda in luna august modelul preferat si ai 30% reducere.

Lampi de veghe si veioze - comanda cu pret redus

Lumina difuza il calmeaza pe bebelusul tau si il face sa se simta acasa. Stim ca vrei sa oferi ce e mai bun copilului tau si de aceea iti oferim 20% Extra Reducere pentru orice lampa de veghe din colectia noastra. Toate aceste veioze si lampi de veghe sunt special create pentru camera bebelusului: sunt vesele, decorate cu personaje de poveste, emit o lumina calda si placuta (nu obositoare ori prea stridenta pentru ochi micuti).

Extra-reducere papusi si jucarii termice

Spune-mi primul cuvant care-ti vine in minte cand te gandesti la copilarie. Cel mai probabil este jucarii sau joaca sau joc (daca este altceva, sigur are intr-un fel sau altul legatura cu jucariile si jocul). Asta pentru ca jucariile sunt de nelipsit dintr-o camera desavarsita a copilului. Si cum noi ne-am propus sa te ajutam sa creezi acel spatiu epic pentru copilul tau, te invitam sa-i alegi o papusa textila superba, o papusa - zodie sau chiar un bebelus vanilat?

Ce este un bebelus vanilat? Este o papusica fermecatoare, special conceputa pentru a stimula simturile si emotiile copiilor mici.

  [product title="PAPUSI BEBE SI COPII" limit="8" cols="3" cols_mb="12" autoplay="true" autoplaySpeed="6000" infinite="true" arrows="true" dots="false" 1024="3" 600="2" 480="2" layout="layout2" handle_collection="papusi-bebe-si-copii" style="jas_default" vendors="false" countdown="false" countdown_style="dark" equal="true" size="nt_cover" ratio="ratio_nt" position="8" ]

Cel mai probabil copilul tau va avea o sumedenie de jucarii de-a lungul timpului, dar realitatea arata ca un procent covarsitor din cei mici raman afectiv legati de o papusa speciala; uneori este chiar prima papusa.

Fie ca acum alegi prima papusa, fie ca adaugi o jucarie -spectacol in viata copilului tau, descopera cele mai frumoase modele si bucura-te de reducerea de 30% de care beneficiezi in luna august.

 

Cu drag, iubire si ganduri bune pentru copii si parinti,

AnneBebe