In Stoc

Jucarie Termica Bebelusi Elefant Gri

450309

Nou

Warmies


Jucariile TERMICE sunt animalute simpatice umplute cu mei si lavanda frantuzeasca, gata pentru a fi incalzite in cuptorul cu microunde si a se pastra calde pana la 2h

O jucarie atractiva, o sursa suplimentara de incalzire asemeni caldurii umane emanate de corpul mamei, tatalui sau fratiorului mai mare


Mai multe detalii

Lei 95

B B

Descriere

Specificatii

Mai multe informatii

Jucariile TERMICE sunt animalute simpatice umplute cu mei si lavanda frantuzeasca, gata pentru a fi incalzite in cuptorul cu microunde si a se pastra calde pana la 2h.

O jucarie atractiva, o sursa suplimentara de incalzire asemeni caldurii umane emanate de corpul mamei, tatalui sau fratiorului mai mare!

Caracteristici:


- Sunt foarte bune pentru relaxarea tensiunii musculare sau a crampelor musculare, durerilor articulare sau abdominale, colicilor la nou nascuti, efect de aerosol asupra nasucului infundat sau doar bun pentru a-l imbratisa simtindu-i caldura relaxanta.
- Este un ajutor ideal pentru un somn profund, avand impregnate in cerealele din interior esente de levantica, menta, etc.
- Un inlocuitor ideal pentru sticla de apa fierbinte traditionala, facand astfel posibila aplicarea caldurii pe locul afectat mult mai usor, mai rapid si mai sigur.
- Dupa fiecare incalzire in cuptorul cu microunde produsul este intotdeauna liber de germeni si ciuperci.

Specificatii:


- Produsele sunt perfect sigure, calitatea materialelor precum si intregul proces de fabricare sunt in conformitate cu legislatia Uniunii Europene !

- Aceste produse ofera o sursa de caldura adecvata chiar si copiilor sub 36 de luni.
- In cazul folosirii cuptorului cu microunde produsele trebuie incalzite 90 de secunde la 800 de watti. Dupa aceasta va mentine caldura aproape doua ore, indeplinind astfel functia de incalzire.

- Produsele contin mei purificat. Meiul este desprafuit, curatat si filtrat dupa recoltare apoi semintele sunt supuse unui tratament termic pentru a reduce cat mai mult continutul de umiditate.
- Parfumul datorat ingredientelor din plante (lavanda, menta) va fi la fel de intens timp de cateva luni, dupa care dispare treptat.

- Parfumul poate fi reimprospatat punand cateva picaturi de ulei aromat (lavanda, menta) pe jucarie, acesta fiind absorbit de boabele de cereale.

Jucariile termocalorice indeplinesc toate cerintele stricte ale UE inclusiv Directiva privind siguranta jucariilor (2009/48/CE) din 20 iulie 2011.

Nu contin poluanti alergenici.

Specificatii

MaterialPlush
CuloareGri
BrandWarmies
PentruCopil
Tip JucarieElefant

Recenzie

Client (Vaslui, România) In data de  25 Nov 2018 (Jucarie Termica Bebelusi Elefant Gri) :
(5/5

calitate

Au blanita de calitate si pot fi folosite si ca jucarii pt bebe

 Raporteaza un abuz
Client (Constanta, România) In data de  25 Nov 2018 (Jucarie Termica Bebelusi Elefant Gri) :
(5/5

Dragute si practice

Iarna mai ales il pun pe elefantel in pat cu bebe

 Raporteaza un abuz
Client In data de  25 Nov 2018 (Jucarie Termica Bebelusi Elefant Gri) :
(5/5

util

Cu jucariile termice am ameliorat durerile de burtica ale bebelusului

 Raporteaza un abuz

Accesorii

Voturi si recenziile clientilor

(5/5)
3 vot(uri) - 3 recenzii
Vezi voturile

Accesorii

Produse similare