De ce sa comanzi trusouri de botez Anne Bebe?

 

Dincolo de cadrul evenimentului, de biserica in care va avea loc botezul bebelusului, alegerea preotului sau a localului/locului in care se va desfasura petrecerea de dupa botez, elementele specifice au o semnificatie aparte. Stabilirea unei tematici de botez poate fi o alegere ideala pentru a facilita pregatirile si pentru a obtine un cadru pe deplin de poveste. De altfel, nici alegerea meniului, a hainutelor si a trusoului pentru botez nu sunt mai prejos.

De fapt, trusoul de botez reprezinta una dintre cele mai importante alegeri, fiind un semn al dragostei si al atentiei pe care nasii o ofera micutului in cel mai important moment din viata acestuia. Alegerea unui trusou de botez deosebit poate completa cu usurinta tematica evenimentului, dar si sa impresioneze pe deplin prin detaliile sale.

 trusouri personalizate annebebe

De aceea recomandam nasilor sa aleaga cu atentie trusoul de botez, astfel incat sa impresioneze parintii si participantii la eveniment, dar mai presus de toate, sa-i ofere micutului un cadou special si care sa-l reprezinte pe deplin. Peste ani si ani, atunci cand copilul va privi pozele imortalizate la acest eveniment sau cand va primi in dar articolele de la acesta, le va admira cu drag si va fi invaluit de dragostea si atentia pe care I-au acordat-o parintii spirituali pe tot parcursul vietii.

 

Si bineinteles, daca si dumneavoastra urmeaza sa fiti nasi si daca sunteti in cautarea unui trusou de botez special, cu siguranta va intrebati cu ce se deosebesc trusourile de botez de la Anne Bebe si Camera Bebelusului, fata de cele care apartin unor altor branduri de pe piata. In cele ce urmeaza va vom dezvalui toate aceste detalii prin care puteti deosebi cu usurinta cele doua tipuri de trusouri, astfel incat sa puteti face cea mai buna alegere.

 

Trusouri de Botez Anne Bebe vs Trusouri de Botez alte branduri din piata

 

Calitatea materialelor

In timp ce unii producatori de trusouri aleg materia prima la intamplare sau din stocurile cele mai accesibile, trusourile de botez Anne Bebe sunt orientate mai presus de toate, pe calitate. Acest lucru le pozitioneaza pe primele locuri ale popularitatii, zeci de nasi si parinti certificand acest aspect inca de la primul contact cu produsele noastre. Stim ca fiecare este copil este special si ca pielea lor este delicata. Asa ca noi consideram ca merita o selectie aparte de materiale placute si prietenoase cu pielea, in special intr-un astfel de moment special daresat intru totul copilului.

 

Atentia la detalii

La realizarea trusourilor de botez disponibile in variantele standard pe site-ul nostru, atat pentru fete, cat si pentru fetite, dar si la cele personalizate, executate in functie de specificatiile clientului si/sau de tematica botezului, se acorda o atentie speciala. Fiecare trusou este tratat cu aceeasi atentie care I se cuvine, astfel ca detaliile vor fi fine, cusaturile impecabile, iar rezultatul final este ambalat de asemenea intr-un mod delicat astfel incat sa cucereasca inca de la primul contact.

 

Disponibilitatea si executia trusourilor la comanda

Persoanele care doresc unul dintre trusourile disponibile la noi le pot personaliza intru totul, in functie de culoarea si modelul dorit/adecvat tematicii de botez. Astfel, trusourile de botez pot fi personalizate intru totul cum si-au imaginat nasii, cu numele micutului sau alte detalii preferate ce vor transforma trusoul intr-o alegere unicata.

Personalizarea trusourilor are un cost simbolic, iar expedierea produselor comandate online se face in maxim 3 zile, in functie de perioada si de complexitatea modelului. Bineinteles, toate informatiile vor fi discutate in prealabil si veti primi consiliere gratuita si toate raspunsurile transparente la intrebarile dumneavoastra.

 

Profesionalismul si recunoasterea nationala

Dat fiind implicatiile si atentia oferita fiecarui trusou in parte, dispunem de un numar crescut de clienti care ne-au oferit satisfactia de a fi printre cei mai renumite ateliere de creatie. Satisfactia pe care o emana fiecare client in parte este cea mai importanta dovada de profesionalism.

 

Numarul pieselor dintr-un trusou

Daca in alte parti veti gasi doar piese individuale sau trusouri aflate in seturi cu produse simple/intr-un numar redus, Anne Bebe va ajuta sa economisiti timp si finante prin alegerea unui set tot unitar care cuprinde toate piesele ce descriu un trusou complet de bebelusi, cu posibilitatea de a personaliza numeroase elemente precum panza de mir, sticluta, prosopul bebelusului si al preotului.

 

Asadar, in atelierele de creatie Anne Bebe si la Camera Bebelusului punem suflet in fiecare creatie, traind emotia pe care o ofera aceste trusouri de botez pas cu pas si transformand-o in cel mai de pret dar pentru viitorii crestini.

Va multumim pentru intreaga incredere pe care ne-ati acordat-o pana in prezent, iar daca sunteti viitori clienti, asteptam sa va cunoastem si sa va transformam dorintele in realitate.