Patutul in care bebelusul tau doarme este foarte important atat pentru ca el sa aiba parte de un somn linistit, cat si ca tu sa stai fara griji pe durata intregii nopti. Iar in 2023 grija pentru bebelusul tau trebuie sa vina la pachet si cu un pic de fashion, ceea ce inseamna ca trebuie sa fii atent si la partea asta cand vine vorba de alegerea unui patut perfect.


Patuturi co-sleeping   

patuturi cosleeping

Notiunea de co-sleeping inseamna a dormi aproape de bebelusul tau, lucru care este sustinut de o mare parte din parinti. Patuturile pentru bebelusi co-sleeping sunt atasabile patului tau, astfel incat, bebelusul sa fie cat mai aproape de tine pe timpul noptii, pentru a te asigura ca somnul lui este unul linistit, fara intreruperi. Dupa cum am mentionat, aceasta notiune de co-sleeping este foarte sustinuta in randul parintilor deoarece te poti asigura ca bebelusul tau este lipsit de griji in timpul somnului pentru a avea si tu, la randul tau, un somn lipsit de griji. 


Patuturi ovale 

patuturi ovale

Perfecte pentru bebelusii energici, atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii, patuturile ovale garanteaza siguranta copilului tau. Chiar si un bebelus mereu plin de energie si dornic continuu de miscare, va fi mereu sigur in patutul lui, fara sa existe riscul de a se lovi. Asta pentru ca marginile acestui patut, in loc sa fie unele dure, ascutite, in care bebelusul se poate rani usor, sunt rotunjite, pastrand astfel siguranta. Totodata, design-ul patutului este unul unic, diferit de cele standard ce ii ofera o originalitate ce va schimba radical camera in care este amplasat. 


Patuturi elegante 

patuturi elegante

Dupa cum spuneam, in anul 2023 siguranta si grija pentru bebelusul tau, trebuie imbinate cu putin gust. Iar pentru asta patuturile elegante sunt cea mai buna varianta diferentiindu-se prin miciile lor detalii care adauga putina stralucire. Camera bebelusului trebuie sa fie una dintre cele mai frumoase camere ale casei. Aceasta trebuie luminata si plina de detalii, pentru ca ele fac diferenta. Patutul bebelusului este si el un element important al camerei, ceea ce inseamna ca are nevoie de o stralucire proprie, pe care sa o redea in toata camera. 

Patuturi pliabile

patuturi pliabile

Un alt aspect important este cat de spatioasa este camera bebelusului. Iar pentru asta exista patuturile pliabile, care, imbina eleganta si siguranta cu utilitatea. In cazul in care, nu dispui de mult spatiu, patutul pliabil este alegerea perfecta pentru tine si bebelusul tau, il poti desface atunci cand e timpul ca bebelusul tau sa doarma si sa il pliezi atunci cand bebelusul este gata sa faca miscare, avand nevoie de spatiu. Totodata, asta il face si usor de transportat, in vacante sau acasa la bunici, bebelusul tau va putea avea mereu patutul sau cu el. 


Patuturi medii

patuturi medii

Bebelusul tau creste foarte rapid, iar marimea patutului este foarte importanta si uneori este greu sa te decizi pe care sa il alegi din acest punct de vedere. Patuturile medii ofera posibilitatea bebelusului de a-si pastra locul preferat de somn vreme indelungata acestea fiind pe 2 nivele sau lateralele lor fiind detasabile. 


Indiferent de patutul pe care il alegi, noi iti punem la dispozitie siguranta, eleganta si confort. Bebelusul tau va avea mereu un somn linistit, lipsit de griji in patuturile noastre, iar tu iti vei putea continua activitatile in liniste si fara intreruperi.