In curand se va naste bebelusul tau. Ce bucurie imensa! Si cum va fi probabil primul tau copil, iti doresti ce e mai bun pentru el, fara compromisuri. Vrei ca el sa aiba ceea ce poate tu nu ai avut si sa fie tratat ca un print sau ca o printesa inca din prima zi pe care o va petrece acasa.

 

TOP 3 patuturi bebelusi DELUXE. Design absolut spectaculos

Avem pentru tine 3 idei de patuturi extrem de elegante, care vor innobila si vor eleva aspectul oricarei camere.

 

  1. Patut bebelusi Luxury Tapitat Piele Ecologica Chester Trionfo Diamonds

 

Este un patut alb, cu design unisex, ceea ce inseamna ca e perfect atat pentru baieti, cat si pentru fetite. Ce e unic la acest model e faptul ca il vei putea folosi timp indelungat pentru camera copilului. El se poate transforma intr-un pat de juniori si apoi intr-o canapea extrem de luxoasa.

patut bebelusi delux

Este prevazut cu un sertar incapator in care poti aseza lenjeria sau alte obiecte pe care vrei sa le stii in buna organizare. Apoi, are o laterala culisabila si detasabila, ceea ce permite lipirea patutului de patul parintilor sau transformarea sa pe masura ce bebelusul creste.

Este fabricat din lemn de fag de cea mai buna calitate si vine tapitat cu piele ecologica. Include si somiera pentru saltea, reglabila pe doua nivele, in functie de varsta celui mic. Are roti din cauciuc moale pentru o deplasare lina si un sistem bun de franare pentru a impiedica alunecarile accidentale.

Optional, il puteti comanda cu un kit de iluminare, un sistem antireflux, seturi de lenjerii si protectii laterale, baldachin si balansoar.

 

  1. Patut bebelusi Luxury Tapitat Piele Eco Cristale Swarovski Chester Trionfo

 

Iata un alt patut bebelusi de lux pe care il recomandam pentru printul sau printesa ta. Este un produs de top fabricat in Italia, din cele mai bune materiale, din lemn de fag capitonat cu piele ecologica si finisat cu vopsea speciala anti-toxica. Se poate regla pe doua nivele - respectiv pentru 0 - 6 luni si 6 luni - 5 ani.

Patut bebelusi Luxury Tapitat Piele Eco Cristale Swarovski Chester Trionfo

Mai mult decat un patut de bebelusi simplu, aceasta piesa de mobilier va fi cea mai buna alegere pentru camera copilului pana cand acesta va implini 6- 7 ani. Asta pentru ca patutul se poate transforma intr-o canapea luxoasa, prin eliminarea unei laterale.

Are un sertar incapator pentru a depozita lenjeriile de pat, jucariile sau alte obiecte din camera copilului. La cerere, se poate livra cu lumini, sistem antireflux, baldachin, seturi de lenjerii si laterale protective.

 

  1. Patut bebelusi Rinascimento Chester tip Chesterfield Azzurra Italia

 

Fabricat in Italia, cu un stil absolut luxos, acest patut se va potrivi minunat in locuintele moderne amenajate cu mult bun gust. Incepeti cea mai frumoasa poveste de viata a micutului daruindu-i acest patut in care isi va petrece noptile din primii sai ani de viata.

Patut bebelusi Rinascimento Chester tip Chesterfield Azzurra Italia

O piesa de mobilier spectaculoasa, acest patut bebelusi este original prin faptul ca se poate transforma intr-o sofa, fiind astfel folosit timp de multi ani chiar si de catre copiii de 7 - 8 ani.

Este fabricat din lemn de fag, tapitat cu piele ecologica si finisat cu vopsea anti-toxica, sigura pentru copii. Are somiera pe doua nivele si o constructie incredibil de solida. Pentru manevrare usoara, designerii l-au gandit cu roti si un sistem simplu de franare. Pana si muchiile patutului sunt frumos rotunjite pentru cea mai buna siguranta a bebelusilor.

 

Pentru Patuturi cosleeping  - CLICK AICI

Pentru Patuturi medii - CLICK AICI

Pentru Patuturi elegante - CLICK AICI

 

Puteti comanda aceste patuturi din magazinul nostru online. Va rugam sa verificati oferta noastra actualizata in fiecare zi si sa descoperiti multe alte modele disponibile.

Zeci de variante - cu siguranta, aici este patutul perfect pentru bebelusul tau!