Somnul face parte din rutina oricaruia dintre noi si este extrem de important mai ales in primii ani de viata. Tocmai de aceea, bebelusii au nevoie de un somn odihnitor care sa ii ajute sa crească și sa se dezvolte intr-un mod sanatos si benefic din toate punctele de vedere. Care sunt totusi cele mai populare patuturi de bebelusi, te intrebi, deoarece gasesti peste tot o multime de modele care mai de care mai interesante, dar nu stii care se potriveste cel mai bine cerintelor micutului tau.

Topul celor mai indragite patuturi pentru bebelusi

1.     Patut Bebe Cosleeper 

Patut Bebe Cosleeper lemn fag Mini Stelline cu Saltea si Set de Pat Inclus

Pe langa faptul ca acest model de patut Cosleeper are in componenta sa patru roti pentru a putea fi mutat cu usurinta in orice parte a camerei, el vine si cu un set complet ce contine o saltea, o perna cu husa, o pilota, dar si aparatori, totul pentru ca micutul tau sa fie in siguranta pe tot parcursul somnului.

De asemenea, acest patut pentru bebelusi este confectionat dintr-un lemn de fag, ceea ce il face sa fie foarte rezistent in timp.

2.     Patut bebe Pregio Clasic

Patut bebe Pregio Clasic Resigilat Lemn de Fag Azzurra

Fabricat in Italia dupa cele mai riguroase standarde si decorat cu o vopsea care nu este toxica pentru mica ta minune, acest patut model Pregio Clasic, este ideal pentru ca bebelusul tau sa aiba parte de un somn odihnitor si fara intreruperi.

De asemenea, un lucru foarte interesant pe care il are acest patut este faptul ca, lateralele sale se pot culisa pentru a se transforma intr-o micuta canapea.

3.     Patut Funky set 3 piese

Pachet mobila 3 piese Funky Patut + Saltea + Set Textil Protectie

Pentru ca atunci cand decorezi camera micutului tau ai nevoie de mai multa mobila, noi iti venim in ajutor nu doar cu patutul ideal pentru bebelusul tau, ci si cu un set de 3 piese pentru ca acesta sa fie complet echipat si gata de folosit.

Pachetul acesta Funky este compus din patut, o saltea si un set textil de protectie, pentru ca tu sa nu ai niciun fel de grija, iar prichindelul tau sa se bucure in voie de materialele moi si delicate care se afla in componenta acestui patut.

4.     Patut bebelusi Sophia

Patut bebelusi Sophia Lemn de fag si 2 nivele pentru saltea

Acest patut pentru bebelusi model Sophia, se va incadra perfect in decorul camerei sale, completand imaginea de ansamblu intr-un mod relaxant si modern. Dar frumusetea acestui patut nu este singura sa calitate, deoarece are si o utilitate speciala, acesta avand 2 nivele pentru saltea.

De asemenea, toate colturile sale sunt rotunjite in asa fel incat micutul tau sa nu se raneasca atunci cand va intra in contact cu ele.

5.     Patut Oval Olalla

patut oval

Pe langa faptul ca acest model de patut pentru bebelusi oval are un design cu totul aparte, el este si foarte eficient, deoarece vine la pachet cu 2 curele ce te vor ajuta sa il fixezi de patul conjugal, pentru ca tu sa il poti supraveghea pe toata durata somnului.

Desigur ca si acest patut vine cu un set ce contine o saltea ovala confectionata din spuma ce se incadreaza perfect in spatiile patutului, fiind creata special pentru acesta, o lenjerie din 3 piese, aparatori, o perna si kit-ul pentru co-sleeping pe care l-am mentionat mai devreme. Ce ti-ai putea dori mai mult de la un patut pentru bebelusi?

6.     Patut Bebelusi Transformabil 8 in 1 Glam

patut transformabil

Bebelusii cresc foarte repede, tocmai de aceea acest patut transformabil este poate unul dintre cele mai populare modele, apreciat si indragit de toate mamicile. Acesta se poate modifica, ajungand de la a gazdui un bebelus de la 0 – 6 luni, pana la 36 de luni +, pentru ca tu sa nu iti faci griji ca abia ce ai cumparat un patut pentru cel mic si trebuie sa te si uiti pentru un alt model mai mare atunci cand va mai creste.

7.     Patut bebelusi Mars Alb

Patut bebelusi Mars Alb cu somiera normala fabricat in Italia lemn de fag

Un alt model de patut pentru bebelusi ce este extrem de apreciat de mamicile de pretutindeni, este patutul Mars de culoare alba. De ce? Pentru ca are o functie foarte interesanta a lateralelor care se pot culisa, una dintre acestea fiind chiar detasabila pentru ca patutul sa se poata transforma intr-o sofa, iar sertarul destul de spatios incat sa fie depozitata acolo lenjeria de pat a bebelusului tau pentru a o avea mereu la indemana.

Populare si adorabile! Cele mai frumoase patuturi pentru bebelusi doar la noi!

8.     Patut Bebe Stella Erbesi Oblo

Patut Bebe Stella Erbesi Oblo Laterala decupata Inima & Ursuleti Italia

Daca iti doresti un patut extrem de adorabil pentru a intregi camera bebelusului tau, atunci acest model Stella Erbesi Oblo este perfect pentru tine. Laterala sa are decupata o inima, ceea ce face din acest model sa fie unul dintre cele mai dragalase si populare patuturi pentru bebelusi.

Aceasta nu este tot. Sertarul se poate culisa cu usurinta pe o parte, scotand la iveala 2 spatii pentru depozitarea lenjeriei de pat a micutului tau sau a altor lucruri de care acesta are nevoie.

De asemenea, cele patru roti ale acestui patut, confectionate din cauciuc si plastic, te vor ajuta sa il muti dintr-o parte in alta a camerei, ideal pentru atunci cand ai un spatiu foarte mic si ai nevoie sa il utilizezi intr-un mod eficient si inteligent.

9.     Patut bebelusi MOON WIFI Erbesi

Patut bebelusi MOON WIFI Erbesi Lemn Solid Fag Italia

Daca esti in cautarea unui patut de bebelusi cu totul special, atunci acest model MOON WIFI Erbesi este exact ceea ce cauti! Pe langa functiile importante pe care acest patut le are, rezistenta sa si recenziile pozitive, el vine si cu un panou din plexiglas care, cu ajutorul unei bande led, ii va oferi micutului tau un spectacol de lumini in 8 culori, cu totul special, care il ajuta sa doarma linistit.

10.  Patut bebe Lemn Fag Gemeni

Patut bebe Lemn Fag Gemeni Transformabil Gemeni Azzurra

Pentru ca se poate intampla sa ai parte de doua minuni in viata ta care sa vina pe lume in acelasi timp, pe langa bucuria si dragostea dubla pe care le-o oferi neconditionat, noi iti venim in ajutor cu acest model de patut pentru gemeni din lemn de fag.

In acest fel, bebelusii tai vor fi in siguranta unul langa celalalt, iar tu vei putea sa ai grija de ei si sa ii supraveghezi in permanenta.

Asadar, acum ca ai vazut care sunt cele mai populare modele de patuturi pentru bebelusi, intra acum pe site-ul nostru camerabebelusului.ro si alege varianta ideala pentru tine si pentru micutul tau, la un pret accesibil si cu o durabilitate foarte mare.