Ce tipuri de trusouri exista si ce trusou sa alegi pentru finutul tau sau finuta ta?

 trusouri pentru bebe botez fetita

Trusoul de botez este unul dintre elementele cheie ce fac parte din viata unui proaspat crestin. Chiar daca in aparenta lucrurile care se regasesc in acesta sunt lucruri frecvent intalnite si utilizate in viata unui crestin, acest trusou este mai important decat ne-am fi imaginat, atat din punct de vedere material, dar cu precadere din punct de vedere spiritual.

Taina si traditia botezului nu ar putea avea loc asa cum le cunoastem inca din strabuni in lipsa acestui trusou.

Iar pentru parintii si nasii care cu greu se incred in lucrurile nevazute, dar si pentru cei dornici sa afle rolul lucrurilor din viata lor este cu adevarat important sa cunoasca semnificatia continutului dintr-un trusou, dar si tipurile de trusouri existente pe piata. Cunoasterea diferentelor fac alegerea mult mai usoara, astfel incat pregatirile pentru botez se transforma intr-o adevarata placere pentru parinti si parintii spirituali.

 

Tipuri de trusouri pentru botez

 

Atentia la detalii este un aspect extrem de important atunci cand vine vorba de trusourile de botez. Fiecare copil este special, asemeni botezului celui mic. Completat cu o serie de traditii specifice zonei din care bebelusul face parte, botezul se transforma intr-un pas maret pentru dezvoltarea bebelusului la nivel spiritual.

La Anne Bebe si Camera Bebelusului vei gasi in permanenta trusouri create minutios, special pentru bebelusii vostri, care va vor acapara intreaga atentie si pe care le puteti alege cu cea mai mare usurinta in functie de dorinte si nevoi.

 

Trusouri pentru baieti si fetite

 

Bebelusii sunt plini de personalitate chiar daca nu si-o pot exprima pe deplin precum adultii. Nasii pot opta atat pentru trusouri de botez pentru baietei, dar si pentru trusouri botez de fetite.

In acest sens, seturile sunt cat se poate de distincte si adecvate fiecarui sex in parte. Astfel, petru fetite se folosesc culori si imprimeuri vesele pe care fetitele le adora inca din cele mai vechi timpuri, in timp ce pentru baietei se vor alege imprimeuri ce denota calitatea lor de adevarati gentlemani si printi.

 

Dar selectia se realizeaza si din punct de vedere cromatic unde se folosesc culori romantice si jucause pentru fete precum roz, rosu, nuantele curcubeului sau combinatii de nuante pastelate etc. si nuante asociate cu baietii precum albastru, verde, maro etc. Nuantele neutre precum albul omniprezent la trusourile de botez echilibreaza atent si armonios intregul set de botez, punand in evidenta pana la cel mai mic detaliu in parte, oferind in acelasi timp si putin din spiritul inocentei cu care este asociata aceasta non-culoare si puritatea bebelusului.

 

Trusouri ieftine si trusouri de lux

 

Nicicum trusourile de botez ieftine de la Camera Bebelusului nu sunt lucrate din materiale de o calitate inferioara sau cu o atentie redusa in ceea ce priveste armonia rezultatului final. Toate trusourile de botez beneficiaza de aceeasi atentie sporita si sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, astfel incat ele pot fi considerate si o forma de respect, o multumire, pentru micut si pentru cei ce vegheaza asupra acestuia la botez, cat si pe viitor.

Diferenta este data de eforturile necesare pentru a transforma aceste trusouri in accesorii de top care se vor transforma in cea mai importanta amintire din viata bebelusului. De exemplu, trusourile de lux necesita un timp mai mare de creatie si eforturi suplimentare pentru un numar sporit de detalii.

Trusourile de lux se vor face remarcate cu usurinta prin finetea acestora, dar va putem asigura ca indiferent de modelul ales, eforturile va vor fi pe deplin apreciate. 

Nu trebuie sa va faceti griji nici in ceea ce priveste continutul acestor trusouri. Atat trusourile cu pret redus, cat si cele de lux contin toate elementele necesare, respectiv prosopul pentru bebelusi si cel pentru preot, sticluta pentru mirungere, sapunelul pentru preot, panza si fasa de mir. Toate acestea sunt oferite in dar alaturi de o cutie speciala si rafinata special creata pentru trusoul de botez.

 

Trusouri basic si trusouri personalizate

 

Doriti sa-i oferiti copilului spiritual un botez aparte, asa cum se aminteste doar in povesti? Trusourile personalizate sunt in acest caz cea mai buna optiune pentru dumneavoastra si pentru viitorul crestin.

trusouri pentru bebe botez fetita si baiat annebebe

In functie de preferintele si dorintele nasilor, trusourile pot fi personalizate dupa bunul plac, atat din punct de vedere cromatic, dar si in ceea ce priveste o serie aparte de detalii. De exemplu, puteti opta sa imprimati pe prosoape, pe panza si pe fasa de mir numele celui mic si/sau data botezul, numele parintilor spirituali etc. De altfel, pot fi adaugate o serie de simboluri si motive la cerere sau puteti solicita un design special asa cum v-ati imaginat dintotdeauna. Tot acest proces minutios de personalizare a accesoriilor prezente in trusoul micutului va fi fara nicio indoiala apreciat. Ba chiar am putea spune ca un astfel de trusou se va transforma intr-o adevarata piesa de arta, cu si despre cea mai importanta zi din viata micului crestin.

De altfel, puteti opta si pentru trusourile basic, optand pentru variantele de trusouri disponibile pe site cu titlu de prezentare, la Camera Bebelusului. Aceste trusouri vin in format standard, ceea ce inseamna ca trusoul va cuprinde intru tocmai piesele pe care le puteti admira in fotografii, cu detaliile si constructia aferenta.

Asadar, puteti alege trusourile de botez pentru fetite cu unicorni, fluturi, fundite etc. sau pentru trusouri cu fundite pentru baieti, trusouri cu ursuleti sau dantela etc.

Oricare va va fi alegerea, noi va suntem alaturi cu toate cele necesare pentru un botez de poveste, de fiecare data, construind emotii si amintiri de neuitat.