Comanda de la noi cele mai frumoase lumanari de botez

 

Botezul unui bebelus este cu adevarat un moment special pe care parintii il traiesc la intensitate maxima si pe care il pregatesc adesea atent inca din momentul in care acesta este in pantec. Bucuria creste de la o zi la alta si in sufletul nasilor, dar si al invitatilor, care asteapta entuziasmati sa faca cunostinta cu cel mai nou membru al familiei. Adesea se poate surprinde pe chipul unui bebelus o liniste divina cu care micutul este înconjurat. 

 lumanare botez unicorn fetite annebebe

Toate detaliile au o importanta si o semnificatie aparte pentru acest ritual, iar totul trebuie sa decurga impecabil. Datina crestina spune ca lumanarile de botez aduc cu sine lumina divinitatii absolute care patrunde in casa si in viata micutului proaspat increstinat. De aceea, odata cu botezul, copilul nu primeste un nume sfant, ci si proprii sai ingeri care-l vor veghea zi si noapte.

 

De aceea, lumanarea de botez este mai presus de un simplu accesoriu in desfasurarea celor doua etape (botezul efectiv si mirungerea de a doua zi) si mai mult decat un cadou sau o îndatorirea fizica din partea nasilor. Prin intermediul lumanarilor de botez nasii isi iau in grija un fiu spiritual promitand sa aiba grija de acesta, despre care se mai spune de altfel ca va fi si copilul acestora chiar si in lumea de apoi.

Asadar, atentia minuțioasă la detalii si la tipul de lumanari alese nu e nicicum un moft sau un gest mult prea măreț pentru un botez.

 

Tipuri de lumanari pentru botez

 

Lumanarile pentru botez pot fi impartite in numeroase tipuri, motiv pentru care nasi vad adesea in alegerea lor o adevarata provocare.

Dar la Camera Bebelusului si Anne Bebe punem la dispozitie o serie de lumanari speciale, concepute manual cu tot dragul si entuziasmul unei echipe minunate care depun toate eforturile pentru a va pune la dispozitie cele mai deosebite lumanari si accesorii de botez. Astfel, in magazinele noastre veti gasi atat lumanari individuale, cat si pachete pentru botez la preturi avantajoase.

Iata cate tipuri de lumanari veti gasi in portofoliul nostru si caracteristicile lor specifice.

 

 

Lumanari ieftine si lumanari de lux

 

Lumanarile nu trebuie nicicum sa fie o investie scumpa, insa pentru un mic adaos puteti opta pentru o lumanare de lux, lumanare cu totul si cu totul deosebita. Lumanarile de lux sunt bogate in detalii si elemente, cat si in ceea ce priveste ponderea acestora. De exemplu, poti opta pentru o lumanare de botez cu tull generos, bebelusi si/sau ursuleti.

Bineinteles, asta nu inseamna ca modelele clasice si usor mai accesibile nu se vor ridica la nivelul asteptarilor. Veti descoperi o sumedenie de lumanari simpatice croite handmade, cu o atentie speciala pe crearea fiecarui model in parte, lumanari cu numeroase straturi de tull, dantela, fundite, flori etc.

 

 

Lumanari personalizate

 

lumanare botez lebada

Noi avem convingerea ca accesoriile personalizate sunt cele mai frumoase accesorii prezente la un eveniment de o astfel de importanta precum botezul. Acele mici detalii personale ofera o nota speciala despre evenimentul in sine, cat si despre persoana aflata in centrul atentiei, demonstrand totodata si implicarea organizatorica si eforturile depuse de catre nasi.

Astfel, lumanarile pot fi personalizate cu numele micutului sau al micutei, cu data botezului, pot fi decorate atent dupa preferintele nasilor si in raport cu materialele si culorile celorlalte accesorii din trusoul de botez.

Aceste lumanari sunt cu atat mai speciale in raport cu intreg contrastul de ansamblu al detaliilor, oferind un aer elegant si rafinat intregului eveniment.

 

Lumanari pentru baieti si fete

 

Cele mai inspirate lumanari se aleg si in functie de sexul copilului unde putem recomanda alegerea unor lumanari in nuante de verde, bleo, negru etc. dar si nuante de rosu, roz, multicol etc. cu ursuleti pentru baieti sau unicorni si papusi, pentru fete.

Lumanarile pentru botez pot fi cu usurinta adaptate dupa sexul copilului si cerintele nasilor.

 

 

Lumanari scurte si lungi

 

Cu siguranta stiti deja ca se regasesc cu usurinta lumanari de diferite dimensiuni, motiv pentru care achizitia unei lumanari poate fi si mai provocatoare. Dar care din ele sunt mai potrivite pentru botez?

Ambele vor fi bineinteles, utile si potrivite pentru botez, insa cele de dimensiuni reduse prezinta mai multe avantaje. Noi recomandam lumanarile scurte cu diametrul de 7 cm, circumferinta de 22.5 cm si inaltime de 34 cm, aceste lumanari avand forma si dimensiunea ideala pentru a fi tinute in mana cu usurinta si pentru a putea fi transportate si depozitate ergonomic, fara sa ocupe prea mult spatiu, prevenind totodata posibilele incidente nedorite.

Proportiile si ponderea detaliilor pe aceste lumanari este perfect stabilita astfel incat lumanarile se transforma propriu-zis intr-un element artistic.

Totodata, aceste lumanari pot fi cu usurinta manevrate si amplasate intr-un suport de lumanari astfel incat lumanarea sa beneficieze de stabilitate, dar sunt insotite si de o cutie care o protejeaza pe termen lung.

 

Lumanari traditionale si cu design modern

 lumanare botez traditionala annebebe

In ultimii ani tematica traditionala pentru organizarea evenimentelor este din ce in ce mai impunatoare. Astfel, tot mai multi parinti opteaza pentru un botez traditional romanesc, de unde nu lipsesc nici lumanarile de botez decorate in acest mod.

Nu lipsesc din portofoliul nostru nici aceste lumanari decorate cu sfoara, flori uscate si/sau naturale, material textil impletit etc.

Dar bineinteles, la capatul opus exista si lumanari sofisticate cu design modern, ce transpun finetea si eleganta moderna data de tinuta bebelusului (lumanari cu detalii din catifea, bumbac, stofa, tull etc.).

 

Indiferent de tipul dorit de lumanare noi va suntem pretutindeni la dispozitie pentru a da viata impreuna la cele mai frumoase clipe din viata dumneavoastra.

Va asteptam sa ne descoperiti lumanarile de botez si/sau sa le personalizati dupa bunul plac, in atelierele Anne Bebe sau pe www.camerabebelusului.ro. Impreuna construim emotii si momente de neuitat!