Noile Coduri de Reducere pentru mobilier bebelusi

Campanie Valabila in perioada 1 Octombrie - 31 Octombrie!

Comanda din timp mobilierul pentru bebelusul tau si poti economisi 5%, 7%, 9% sau 15%. Iata de ce mobilierul Erbesi este cea mai buna investitie pentru camera bebelusului si citeste la final cateva testimoniale primite de la proaspetii parinti.

reducere mobilier bebelusi octombrie

Planificarea este totul. Iar atunci cand urmeaza sa ai un copil, dintr-o data ti se activeaza instinctul de maxima responsabilitate pentru tot ce implica alegerile pentru bebelusul tau.

Este normal; vrei sa te asiguri ca-l astepti cum se cuvine pe cel mic: cu multa dragoste, cu entuziasm, cu un patut in care sa se simta confortabil cand doarme sau exerseaza datul din maini si din picioare. Vrei sa-l astepti cu o camera deosebita pe care o va descoperi putin cate putin, pe masura ce va creste. Tu si bebelusul tau va trebui sa va adaptati din mers si sa va obisnuiti cu noua viata. De aceea, detaliile sunt atat de importante in acest punct.

 

Cand este momentul potrivit sa cumperi mobilierul pentru camera bebelusului?

Din experienta, putem sa-ti spunem ca sunt parinti care incep amenajarea camerei bebelusului inca din primul trimestru de sarcina, dar exista si parinti care prefera sa astepte venirea pe lume a bebelusului si comanda mobilierul cat mai aproape de data nasterii.

Recomandarea noastra este sa faci ceea ce simti. De asemenea, suntem bucurosi sa te anuntam ca am creat un plan cu reduceri speciale in fiecare luna.

  • Vrei sa primesti mobilierul bebelusului in octombrie sau noiembrie? Iti oferim reducere 5%. Foloseste codul de reducere 05BABY in cosul de cumparaturi.
  • Bebe este pe drum si ti-ai calculat ca ar fi bine sa primesti mobilierul pentru camera sa in luna decembrie. Minunat. Iti oferim reducere 7%. Doar introdu codul 07BABY la plasarea comenzii pe site.
  • Burtica ta mai are ceva de asteptat, asa ca va fi timp suficient sa amenajezi cea mai frumoasa camera a copilului incepand din luna ianuarie? Perfect. Iti oferim discount 9% si pastreaza ce economisesti ca sa mai cumperi din cele necesare pentru bebe. Codul este 09BABY
  • Tu esti extrem de entuziasmata, dar bebelusul tau creste linistit la tine in burtica si mai e destul timp pana il vei tine in brate pentru prima data? Uite, iti oferim discount 15% daca plasezi acum o comanda pentru mobilierul bebelusului cu livrare in luna februarie (cod reducere 15BABY). Pana atunci, poti pune la punct alte lucruri importante de pe lista, cum ar fi sa golesti camera pe care ai gandit-o pentru el si sa o zugravesti in culorile alese, sa faci sport, sa mananci sanatos si sa ai grija de starea ta de spirit.

 promotii plan save octombrie 2020

Acest plan cu posibilitate de economisire te ajuta sa pregatesti mai usor camera bebelusului, sa faci economii si sa-ti asezi toate lucrurile importante in ordine, pana la venirea bebelusului tau. Din acel moment, toata atentia ta se va indrepta asupra sa.

Suntem la fel de emotionati ca si tine. Iti intelegem grija si entuziasmul.

 

 

Erbesi - Mobilier 100% sigur si ergonomic

Erbesi este un brand de talie internationala apreciat pentru calitatea exceptionala. In universul Erbesi nu exista loc de compromisuri, ci fiecare detaliu conteaza enorm. Finisajele sunt de cea mai buna calitate. Culorile pastelate, elementele de siguranta si protectie, detaliile de finete - toate functioneaza perfect impreuna pentru a crea un mobilier ultra-modern, croit dupa cele mai noi exigente.

Suntem foarte mandri sa avem in oferta noastra mobilierul producatorului italian Erbesi si sa-l recomandam mai departe parintilor si viitorilor parinti.

Am creat promotii speciale formate din mai multe piese, pentru ca stim cat de important este sa gasesti un produs pe masura nevoilor si bugetului tau. De aceea, te invitam sa rasfoiesti seturile de mobilier bebelus create din 3, 4, 6 sau chiar 9 piese. Daca ai intrebari, ne poti contacta oricand.

 

Seturi mobilier cu 3 piese 

O comanda si 3 probleme rezolvate instant

Cele mai mici pachete mobilier bebe includ 3 piese de baza, de nelipsit din camera bebelusului: patutul, salteaua si protectiile necesare. Cand comanzi aceste produse este extrem de important ca ele sa se imbine perfect, iar cu Erbesi ai rezolvat aceasta problema.

Imagineaza-ti cum ar fi sa cumperi separat patutul, salteaua si elementele de protectie. Risti ca ele sa nu se potriveasca din punct de vedere fizic si cromatic. Pierzi timp si stres cu mai multe comenzi, iar rezultatul final s-ar putea sa fie o camera dezechilibrata din punct de vedere al culorilor, formelor si ideilor de amenajare.

De cele mai multe ori, s-ar putea sa amenajezi o data in viata camera  bebelusului (considerand ca si pentru al doilea sau al treilea copil vei mai pastra totul sau o parte din mobilierul de la primul bebelus). Oricum, amenajarea camerei bebelusului nu este un lucru pe care il faci in fiecare an. Copilul tau isi va petrece primele lunite in acest patut. De aceea, merita sa-ti iei timpul necesar si sa alegi bine pentru el... de prima data.  

Vezi si seturile cu 4 piese - click AICI 

Si seturile cu 5 piese - click AICI 

 

De ce sa alegi set complet mobilier pentru camera bebelusului, cu 6 sau 9 piese

Sa configurezi armonios camera unui bebelus nu-i lucru usor, dar pachetele complete inlesnesc foarte mult aceasta misiune. Practic, nu mai trebuie sa-ti mai bati tu capul daca patutul se potriveste cu dulapul, comoda cu masa de infasat etc. Contrar aparentelor, camera bebelusului nu trebuie sa fie o sorcova. Nuantele trebuie sa fie placute si delicate, exact cum sunt cele propuse de Erbesi.

 

Producatorul italian nu se opreste insa la culori deschise si calde, la elemente de siguranta, ci adauga noi detalii copilaroase si dulci - cum ar fi insertia unor stelute, a unor ursuleti sau inimioare. E imposibil sa nu te indragostesti de acest mobilier parca desprins dintr-o carte cu povesti.

Iar daca vei comanda un pachet complet, toate piesele vor fi omogene: patutul si salteluta, comoda, masa de infasat, cabinetul si dulapiorul pentru haine. Va fi mult mai usor sa definitivezi aspectul camerei bebesului, dupa ce introduci toate aceste elemente principale, frumos realizate.

Ai o multime de motive sa optezi de la inceput pentru pachetul complet de mobilier bebe: scapi de stres si alergatura, tai dintr-o data mai multe puncte importante de pe lista ta de "To buy", primesti toate piesele in acelasi timp, exista o armonie absoluta intre toate piesele incluse, economisesti timp si bani.

 

  • Daca esti pe ultima suta de metri, comanda acum mobilierul pentru camera bebelusului. Ti-l vom livra la timp.
  • Crezi ca inca este prea devreme sa comanzi mobilier pentru camera bebelusului? Gandeste-te de doua ori! Chiar daca vei naste in 2021 sau in ultima luna din 2020, fa-ti temele inca de pe acum si ai doar de castigat. Comanda mobilierul cu livrare in decembrie si primesti cel mai mare discount: 15%.

Indiferent de momentul in care vei naste, ramanem alaturi de tine cu sfaturi, idei si cele mai bune preturi pentru necesarul bebelusului tau.

 

Testimoniale parinti despre mobilierul Erbesi

 

Am comandat mobilierul Erbesi pentru bebelusul nostru in al doilea trimestru de sarcina, cand am avut inca energia sa ajut la pregatirea lucrurilor, iar burtica nu era atat de mare. Pana la sfarsitul sarcinii, burta mea a crescut foarte mult si eram epuizata, incat ar fi fost prea stresant sa ma ocup de comanda si decorarea camerei pentru bebe. - Irina Stanescu

 masa de infasat camerabebelusului

Va sugerez sa comandati mobilierul imediat ce aflat sexul bebelusului. Noi am facut comanda pe ultima suta de metri. Am primit patutul si comanda in circa 7 zile si am finalizat de amenajat camera inainte cu 4 zile ca bebe sa se nasca. Mobilierul Erbesi este extrem de frumos si cu un finisaj deosebit. Ne bucuram ca l-am gasit la timp. - Ioan Dascalu

 

Am comandat mobilierul cand eram insarcinata in 6 luni. Motivul principal a fost ca sa fim siguri ca totul este in regula cu bebelusul. Patutul, comoda si dulapiorul Erbesi sunt absolut superbe. Arata mai bine decat in fotografiile de pe site. - Angela

 

Am fost atat de bucurosi ca vom avea un copil, incat am inceput cautarile pentru mobilierul bebelusului a doua zi. Prea devreme, ar spune unii. Dar, pentru noi a fost perfect asa. Ne-a luat cam o luna sa ne decidem, am comandat in avans si am putut beneficia de un discount considerabil. Mobilierul primit ne place foarte tare si se potriveste cu stilul nostru si cu ce vrem sa transmitem copilului nostru. A fost usor sa-l asamblam (si nu am facut-o pe fuga), este foarte practic, piesele se imbina foarte bine. Ne place ca desi mobilierul este solid si bine facut, aspectul sau este tare dragalas. Recomandam, clar! - Cristiana si Petre, parinti de bebe Matei