Te-ai intrebat vreodata cum vad bebelusii Craciunul?


Un Craciun intr-o formula noua de trei este ceva magic, mai ales daca esti parinte pentru prima data. Primul gangurit al bebelusului intr-o atmosfera care degaja iubire, liniste si caldura, iti da senzatia ca ai facut lucrurile asa cum trebuie. Si chiar daca nu-ti poate spune pe nume sau sa-ti multumeasca asa cum o face un om mare, gesturile lui, mimica fetei si miscarile din manute si picioruse sunt o forma de raspuns in stilul lui caracteristic. Sunt gesturi mici care ne fac fericiti si care ne ajuta sa ne bucuram impreuna de cea mai frumoasa perioada din an, o confirmare din partea celor mai sincere fiinte de pe Planeta ca suntem predestinati sa fim cea mai buna versiune a noastra pentru cele mai nepretuite minuni ale lumii.

Dar oare la ce viseaza bebelusul care doar resimte bucuria lui Mos Craciun? Daca si tu obisnuiai sa-i povestesti bebelusului de cum iti propuneai sa petreci sarbatorile anul acesta, cum vei orna casa, cum vei impodobi bradul, cum Mos Craciun va veni la el pentru prima data, cu siguranta si bebelusul tau si-a facut deja propria lui lista de dorinte. Putem doar intui ce viseaza bebelusul sa primeasca in dar de primul lui Craciun, dar suntem ferm convinsi ca orice cadou ai alege de la Camera Bebelusului, sigur cel mic va fi nespus de incantat de alegerea facuta.


Iti venim in ajutor cu cateva idei de cadouri simpatice si atent create pentru bebelusul tau, care se vor transforma in cei mai buni prieteni ai copilariei sale.


Cele mai spectaculoase cadouri pentru Craciunul bebelusului



Pentru ca acest Craciun il dedicam lor, stiu ca te vei darui trup si suflet sa gasesti cea mai buna idee de cadou, croite cu atentie, din materiale de calitate, astfel ca cel mic sa nu se bucure doar de un simplu dar de sarbatori. Noi iti oferim cadouri sigure, certificate de catre autoritatile europene de calitate in siguranta si sanatatea copilului, cadouri care se vor integra perfect intr-o armonie acompaniata de colinde si voie buna. Iata ce optiuni ai la dispozitie.



Hainute tematice de Craciun

 

Primele zile, primele luni, primul Craciun, toate sunt momente pe care orice parinte isi doreste sa le imortalizeze si sa le adauge la albumul de familie.
Cu sau fara o sedinta programata intr-un studio de fotografie, orice bebelus isi doreste sa fie cochet si sa fie transformat in cel mai frumos spiridus al Mosului, cu cele mai frumoase hainute.


Asadar, ii asteapta la Camera Bebelusului hainute fel si fel, din materiale pretioase, delicate la atingere si placute cu pielea bebelusului, care-i vor tine de cald si ii vor ofera un aer festiv, perfect pentru pozele de familie.

 

Lampi de veghe si veioze


Parintii sunt cea mai calduroasa lumina de veghe a bebelusilor. Dar pentru momentele in care ei simt nevoie de un prieten adiacent sau de o atmosfera placuta, care sa le ofere un plus de siguranta pe parcursul unui somn linistit, v-am pregatit cateva lampi simpatice, 2 in 1, lampi sub forma de ursuleti si veioze care vor lumina camera bebelusului fara a-i produce un disconfort si fara a-l agita cand somnul este mai profund ca niciodata.
Astfel, bebelusul va gasi in lampa/veioza lui cea simpatica un prieten de nadejde care-i vegheaza calatoria catre taramul viselor.



Jucarii pentru colici


Chiar si bebelusii adora jucariile, mai ales daca sunt pe masura nevoilor acestora. Bineinteles, un bebelus nu va percepe ideea unui trenulet, a unui LEGO etc. pentru ca varsta ii permite sa descopere taramul jucariilor cu pasi mici. Dar jucariile pentru colici vor fi o apropiere formidabila fata de corpul lor cel gingas aflat intr-un moment de suferinta, care nu doar ca vor atenua disconfortul copilului, dar in acelasi timp le va oferi si mai multa liniste parintilor.


Aceste jucarii sunt pe deplin sigure, cu un mecanism ce permit incalzirea lor la cuptorul cu microunde astfel incat, atunci cand bebelusul va lua o astfel de jucarie in brate, burtica lui va fi alinata de caldura pe care aceasta o emana. Si in acelasi timp va fi si un prieten pufos cu care va putea sa-si impartaseasca visele, emotiile, fericirea de a avea un bun prieten pana la adanci batraneti.

 

Carusele


Copii descopera in permanenta bucuria de a se juca si exploreaza lumea asa cum nu ti-ai fi imaginat niciodata. Caruselele ii ajuta sa faca cunostinta cu sunetele, cu miscarile lucrurilor din jur, stimuland in acest mod perceptia acestora.

 

Caruselele cu ursuleti sunt o adevarata placere pentru bebelusi, stimuland dezvoltarea lor cu pasi marunti, la nivelul perceptiei din primele clipe de viata. Sunt confectionate din ursuleti de plus cu materiale durabile si prietenoase, astfel incat sunt usor de mentinut pe termen lung.

Cu alte cuvinte, exista numeroase jucarii si accesorii pe care I le poti darui bebelusului tau, fara a-ti face griji privind compatibilitatea acestora cu varsta frageda si nevoile bebelusului.


La Anne Bebe si Camera Bebelusului epunem toate eforturile pentru a-ti aduce direct la usa casei tale toate ideile de cadou pe care bebelusul le-a adunat pe lista de dorinte.