In apropiere de Alicante, in Spania, se gaseste cea mai minunata fabrica de jucarii cunoscuta sub numele de Muneca Guca. In limba spaniola, Muneca inseamna papusa. Papusile realizate aici nu se compara cu nicio alta papusa existenta pe piata. Extrem de realiste, pana in cele mai mici detalii, realizate manual, bebelusii Guca sunt oferiti de una dintre cele mai mari companii producatoare de papusi din Spania. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, Guca reprezinta in primul rand o afacere de familie. Misiunea acestei companii este aceea de a crea cu deosebita dragoste, atentie la detalii si pasiune papusi in forma de bebelusi, pentru a-i incanta pe cei mici si pe cei mari deopotriva. Compania foloseste materiale de cea mai buna calitate, conform celor mai stricte standarde din domeniu. Oferta companiei cuprinde o gama variata de bebelusi, accesorii, dar si haine pentru acestia.

 

Papusile Guca, papusi unice, realizate manual

Compania realizeaza astfel papusi unice, intrucat procesul de fabricatie este unul manual, caracterizat prin grija deosebita la detalii. Aceste papusi originale sunt realizate in intregime in Spania si sunt pictate manual. Ele au o dimensiune de 46 de cm, aproximativ 2 kg greutate si sunt insotite de un certificat de autenticitate. Specialistii din Camera Bebelusului recomanda folosirea acestor papusi Reborn pentru copii mai mari de 3 ani. Toate jucariile Reborn sunt insotite de un certificat de calitate emise de Toy Technology Center. Papusile Reborn au trasaturi extrem de realiste, manufacturate pana in cele mai mici detalii si sunt realizate prin tehnici patentate de catre producator. Pentru a obtine aspectul atat de realist al papusilor Guca Reborn, producatorii au folosit un proces special de lipire. In plus, papusile Reborn de la Guca au un par natural,  obtinut printr-un proces de realizare patentat, ceea ce inseamna ca aceasta tehnica poate fi folosita doar de producator.

Brandul Guca ofera cu fiecare dintre produsele sale papusi de cea mai inalta calitate, realizate din materiale extrem de prietenoase cu cei mici. Atentia la detalii se remarca atat in ceea ce priveste trasaturile bebelusilor Reborn, dar si in ceea ce priveste vestimentatia si accesorizarea acestora, individualizate pana in cele mai mici detalii. Papusile Guca pot fi accesorizate cu tinute jucause, realizate din materiale moi si atent alese, in culori diafane si pastelate. Atunci cand vorbim despre papusile din brandul Guca, este bine sa stim ca acestea au un corp care este realizat din vinil. Acest material imita nu numai aspectul, dar si senzatia tactila oferita de atingerea pielii unui bebelus. Dotate cu un farmec deosebit, papusile Reborn devin cei mai buni prieteni ai celor mici, inca din primii ani de viata, dar pot fi si un excelent companion pentru somnul de dupa amiaza. Bebelusii Reborn adora sa fie in centrul atentiei. Ca orice bebelus adevarat, papusile Guca sunt realizate astfel incat sa imite diverse ipostaze din viata unui bebelus real. Vom regasi astfel bebelusi adormiti sau complet treji, fie jucausi fie seriosi, baietei sau fetite.

 

Papusile Guca, cele mai frumoase amintiri din primii ani de viata

Papusile Reborn Guca pot sa ofere cele mai frumoase amintiri ale primilor ani de viata ai bebelusului dumneavoastra. Realizata si pictata manual, papusa Reborn ofera copiilor, dar si parintilor impresia unui bebelus real. Dimensiunile acestora imita pe cele ale unui bebelus real si sunt realizate de asa maniera incat atunci cand sunt luate in brate, creaza impresia ca este un bebelus adevarat. Producatorii au recreat pana in cele mai mici detalii aspectul unui bebelus - de la frumusetea ochilor, a genelor dese, la nasucul carn, obrajorii pufosi, detaliile manutelor, cutelor, expresiilor faciale sau chiar a pozitiilor. Papusile Reborn de la Guca sunt deosebit de delicate, exact ca bebelusii adevarati. Cum am putea sa rezistam tentatiei de a cumpara copilului o astfel de jucarie perfecta, de care se bucure in aceasta perioada magica a dezvoltarii sale?

 

Cele mai frumoase modele de papusi Reborn

In Camera Bebelusului veti gasi cele mai frumoase papusi Reborn. Indiferent ca alegeti un baietel sau o fetita, fiecare dintre aceste papusi il va incanta cu siguranta pe micutul dumneavoastra, pentru ca reuseste sa copieze trasaturile unui bebelus real. Papusica pentru copii Reborn Unai este un baietel simpatic si vesel, cu ochi albastri si gene lungi si dese, extrem de delicat. Unai este confectionat din material textil si vinil, cu deosebita atentie acordata fiecarui detaliu fizionomic de catre artizanii specializati din Spania. Aceasta papusica este una articulata, ceea ce inseamna ca este prevazuta cu un mecanism care ii permite sa se miste la fel de natural precum un nou-nascut. Ideale atat pentru baieti, cat si pentru fetite, papusile Reborn de la Guca beneficiaza in plus de accesorii cu un design deosebit si sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate. Unai este imbracat intr-o camasuta bleu si pantalonasi crem, asortati cu o caciulita cu un mot pufos si simpatic.

 

Papusa Candela de la Reborn infatiseaza un bebelus adormit, imbracat intr-un body pufos cu buline, pierdut in lumea viselor. Candela este o papusica articulata si vine la pachet cu o paturica umpluta cu vatelina termoprotectoare. Genele extrem de lungi si dese, parul roscat si expresia fetei sunt doar cateva detalii care ne vor atrage catre acest model de papusa Reborn.

 

Daca va doriti in schimb un bebelus cu o tinuta trendy, puteti sa alegeti bebelusul Aitana. Aitana este o papusa deosebita, cu ochi albastri si gene lungi si negre, cu un corp moale, usor de mobilizat. Aitana este imbracata in hainele lejere, realizate din materiale organice, sub forma unui costumas roz cu dantela alba si sosete roz. Aitana se prezinta asezata pe o pernuta de culoare roz deschis, pozitie din care ne va privi cu ochisorii sai albastri patrunzatori si ne va indemna sa o luam acasa.