Povestea Camera Bebelusului este o poveste despre parinti si copii, despre iubire si afectiune, despre grija si devotament. Este o poveste care se scrie in continuare cu fiecare piesa de mobilier cumparata pentru a decora camera bebelusului, dar si cu fiecare accesoriu menit sa infrumuseteze viata celor mici dar si a parintilor lor. Odata cu fiecare set de mobilier vandut, trimitem viitorilor sau proaspetilor parinti un strop din pasiunea care ne leaga, impartasindu-le emotia si ajutandu-i deopotriva sa creeze acea atmosfera de basm pentru bebelusi, pentru a crea conditiile optime pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a acestora, dar si pentru a le oferi parintilor si familiilor in general piese de mobilier sau accesorii de cea mai buna calitate, realizate conform standardelor internationale, care sa le usureze munca si sa le permita sa se bucure de cat mai multe clipe fericite in compania celui mic.

 Reduceri camera bebe patut bebe comoda cu cadita infasat bebelusi mobilier lemn de fag Erbesi

Reduceri oferite la pachetele de mobilier si accesorii Nanan

 

Pentru a putea profita din plin de reduceri, dar si pentru a planifica din timp livrarea produselor comandate, va punem la dispozitie 4 optiuni de Plan & Save. Astfel, puteti beneficia de reduceri de 5, 10, 15 sau 20% pe site-ul www.camerabebelusului.ro la produsele de mobilier pentru bebelusi Erbesi si accesoriile Nanan. Tot ceea ce aveti de facut este sa alegeti produsele sau pachetele mult-visate de pe site-ul Camera Bebelusului si sa folositi codul preferat in cosul de cumparaturi, inainte de a finaliza comanda, pentru a profita de reduceri. Trebuie insa sa tineti cont ca aceasta campanie nu este valabila in cazul produselor resigilate.

 Puteti obtine oferta de reducere de 5% folosind codul 06BABY si veti beneficia de livrare in luna august. Pentru oferta de reducere de 10% este necesar sa folositi codul 08BABY, pentru cea de 15% codul 11BABY si 12BABY pentru oferta de reducere de 20%. Produsele vor fi livrate in lunile septembrie-octombrie (10% reducere), noiembrie-decembrie (15% reducere) si ianuarie 2020 (20% reducere). Profitati acum de reducerile oferite, comandand din timp produsele si pachetele de mobilier Erbesi!

  

Erbesi, lumea magica a copilariei

 

Erbesi reprezinta un brand italian de traditie, cu o istorie de peste 50 de ani in domeniul fabricarii mobilierului pentru bebelusi si copii, care beneficiaza de un design de exceptie si caracteristici unice. Compania a fost infiintata in anul 1966, accentul fiind pus inca de la inceput pe respectarea normelor de calitate dar si a celor mai inalte standarde in ceea ce priveste siguranta. De-a lungul timpului, piesele de mobilier si colectiile create s-au remarcat prin abilitatea de a crea o atmosfera de relaxare si calm, extrem de speciala pentru cei mici, incadrandu-se ca stil de amenajare in cel elegant, chic sau modern. Colectiile de mobilier au fost realizate dupa cum mentioneaza si motto-ul companiei “pentru copiii de azi, VIPurile zilei de maine”. Perioada copilariei a capatat astfel un farmec aparte pentru copiii ale caror camere au fost decorate sau accesorizate cu piese de mobilier Erbesi sau accesorii Nanan.

 

Generatii intregi s-au putut bucura de calitatea exceptionala a produselor, de un design deosebit dar si de o larga diversitate de colectii, menite sa satisfaca gusturile celor mai exigenti parinti. Brandul a capatat expunere internationala, fiind apreciat in egala masura atat in Italia cat si la noi in tara. Seturile de mobilier au fost atent decorate cu personaje inspirate din magica lume a copiilor, capabile sa ii insoteasca pe acestia in calatoria lor in taramul copilariei. Colectiile realizate de Erbesi au suferit de-a lungul timpului modificari in ceea ce priveste stilul, pentru a se adapta tendintelor din domeniu, insa ceea ce a ramas mereu constant au fost atribute precum calitatea, siguranta dar si increderea in asistenta post-vanzare, care au fost si sunt asigurate la cele mai inalte standarde.

 

Promotiile Erbesi, inceputul unei calatorii fantastice

 

Si pentru ca acest brand sa ajunga in casele si vietile cat mai multor parinti si copii, va punem la dispozitie promotii speciale pentru amenajarea camerei bebelusului. Indiferent ca alegeti seturile de mobilier alcatuite din 3, 4 sau 9 piese, acestea cu siguranta va vor incanta si vor face ca aceasta calatorie pe care o incepeti alaturi de noul membru al familiei dumneavoastra sa fie cu atat mai placuta.

 Promotii mobilier bebelusi iulie august septembrie Annebebe

Pachetele din 3 piese sunt formate din patut pentru bebelusi cu saltea dar si un set de protectie pentru patut. Cele din 4 piese sunt formate din patut, saltea, set de protectie pat dar si o comoda bebe. Daca spatiul va permite, puteti opta pentru colectiile compuse din mai multe piese de mobilier si accesorii, esentiale pentru amenajarea camerei bebelusului dar si pentru o organizare cat mai eficienta. Seturile din 6 piese sunt compuse din patut cu salteluta, set de protectie a patului, comoda pentru bebelusi, cabinet bebelusi si un dulap asortat. Setul de 8 contine in plus o banca pentru bebelusi, in timp ce pachetul de 9 piese este prevazut in plus cu un cuier si o biblioteca etajera, avand o cromatica asortata.

 Mobilier Bebelusi Reduceri iulie promotii mobila bebe august

Colectii variate, calitate si design deosebit

 

Indiferent de colectia din care face parte, patutul pentru bebelusi este realizat din lemn masiv de fag si este prevazut cu un suport pentru saltea extrem de rezistent, capabil sa asigure o sustinere corecta a coloanei vertebrale a bebelusului in cea mai importanta perioada a dezvoltarii sale. Acesta este decorat folosind vopsele si lacuri ecologice, pe baza de apa, conform normelor si reglementarilor europene in vigoare. Materialul din care este confectionat patutul impiedica dezvoltarea microorganismelor responsabile de producerea alergiilor la copii. Fie ca vorbim de un patut fix sau de un patut cu laterala detasabila, patuturile realizate de Erbesi pot fi folosite din primele luni de viata ale bebelusului, oferind in plus posibilitatea reglarii, pentru a se adapta etapelor de crestere a bebelusului. In ceea ce priveste designul, Erbesi a realizat si colectii de mobilier pentru bebelusi extrem de elegante si sofisticate, decorate cu cristale Swarovski sau realizate din piele ecologica.

 Mobila bebe set promotie transport reducere septembrie

Salteluta este confectionata din spuma poliuretanica, anti-transpiratie, anti-alergica, antisufocare, antiacarieni, in timp ce husa saltelei este tratata cu aloe vera. Setul de protectie pentru pat este compus din pilota pat, realizata din bumbac 100%, cu umplutura usoara, moale si termoizolanta, dar si din husa pentru pilota, husa de perna si aparatoare de pat cu prindere cu fundite.

 

Comoda pentru infasat, siguranta optima si organizare ideala

 

Masa de infasat cu sertare este o piesa de mobilier esentiala inca din primele luni de viata ale bebelusului. Este prevazuta cu o cadita ergonomica pentru a asigura realizarea in conditii de maxima siguranta a igienei bebelusului, fiind prevazuta in plus si cu o masuta moale din PVC pentru infasat, care se poate detasa la nevoie. Masa de infasat este prevazuta cu sertare spatioase, pentru a depozita hainute sau accesorii, astfel incat sa aveti mereu totul la indemana. Pentru a asigura un grad crescut de mobilitate, comodele sunt prevazute cu patru roti, doua dintre acestea fiind prevazute cu frane. Modelele din colectia Soft Decor Cristale Swarovski sunt decorate cu piele ecologica capitonata si cristale Swarovski. In plus, sunt finisate cu lacuri naturale pe baza de apa, non-toxice, fara solventi sau coloranti.

 

Cabinetul face parte din categoria pieselor de mobilier clasice. Prevazut cu 3 sertare incapatoare, accesorizat special pentru a realiza un decor minunat, este realizat din pal si MDF, decorat cu vopsea si lac pe baza de apa, produse non-toxice certificate de Uniunea Europeana. Dulapul pentru bebelusi este confectionat din materiale de cea mai buna calitate, in nuante placute, capabile sa ofere un plus de eleganta camerei bebelusului. Prevazut cu doua usi practice dar si doua sertare deosebit de incapatoare, o bara pentru umerase, dar si cu polite reglabile pe inaltime, dulapul realizat de Erbesi a fost creat special pentru camera bebelusului, beneficiind de un design modern, materiale de calitate exceptionala dar si preturi accesibile, gratie reducerilor oferite in aceasta perioada.

 

Colectiile de mobilier pentru bebelusi Erbesi, cu un design italian de exceptie, sunt compuse din 3 pana la 9 piese de mobilier si accesorii si reprezinta alegerea ideala pentru mamici sofisticate, interesate atat de aspectele functionale cat si de cele estetice, dar mai ales de a crea o atmosfera linistitoare si un mediu ideal pentru nou-nascut dar si pentru membrii familiei, totul la un pret accesibil.

 Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul Camera Bebelusului, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!