Minunate articole de la Condor+ pentru copii si bebelusi

 

Cei mai buni parinti nu doar ca tin cont ca tinutele copilasilor sa fie frumoase si din materiale de calitate. Ei isi orienteaza grija fata de copii in permanenta, si catre accesorii la fel de fine din toate punctele de vedere.

Iar Condor+ doreste sa nu lase mai prejos inclusiv acest aspect cand vine vorba de lumea simpatica a copiilor.

De aceea le pune la dispozitie copiilor si parintilor din intreaga lume, o serie vasta de accesorii elegante in care cei mici pot straluci cu fiecare ocazie speciala din viata lor.

 

Accesorii in pas cu moda de la Condor+

O tinuta eleganta se va completa perfect cu accesorii pe masura. Ele vor pune in valoare orice tinuta moderna prin materialele de calitate atunci cand sunt prevazute cu cusaturi fine si modele simpatice in culori variate, ce vor imbraca corpul atent si pe care-l vor proteja de frig.

In acest mod, copilasii se vor simti pe deplin confortabil, mai ales cei de varste foarte mici care nu sunt usor de multumit si care marcheaza venirea lor pe lume prin evenimente extrem de importante preccum botezul sau aniversarea zilei de nastere, implinirea a 6 luni de viata in bratele parintilor etc.

Bineinteles, si copiii aflati intr-o continua dezvoltare si care-si dezvolta treptat propriul lor stil si propria personalitate se vor putea bucura de aceste accesorii minunate care-i vor evidentia in cercul lor de prieteni, printr-o tinuta impunatoare asemeni parintilor.

 

Istoria Condor+

Condo+ este un brand cu traditie in lumea accesoriilor de copii, avand o experienta pe piata de peste 100 ani.

Istoria Condor+ a inceput a se scrie in anul 1898 drept o afacere mica in inima Barcelonei, de familie, care in timp si-a extins cunoasterea si profilul de activitate, transformandu-se intr-un competitor de prestigiu la nivel european.

Astazi, Condor+ este intr-o continua dezvoltare si isi propune sa aduca in viata parintilor si a copiilor accesoriile perfecte, resprezentate de sosete si ciorapei la un cost redus.

Toate accesoriile sunt atent concepute in liniile de productie proprii, Condor+ dispunand de certificare standard OEKO-TEX plus ce atesta utilizarea unor materiale prietenoase cu pielea copiilor si care nu sunt tratate cu niciun fel de substante toxice care ar putea compromite confortul copiilor.

 

Accesorii Condor+ pentru bebelusi si copii la Camera Bebelusului

Copiii vor adora accesoriile Condor+ care, nu doar ca sunt din materiale moi la atingere, dar care detin inclusiv un design modern si elegant.

Pentru ca la Camera Bebelusului dorim sa punem la dispozitia ta numai articole pentru copii de cea mai buna calitate, vei regasi in portofoliul nostru si accesoriile Condor+ care sunt ideale pentru nou-nascuti sau pentru copii cu varstele cuprinse intre 6-12 luni, inclusiv pana la 8 ani. Astfel vei regasi in portofoliul nostru sosete si dress-uri din bumbac pentru bebelusi, dress-uri si sosete din dantela sau prevazute cu elemente simpatice precum fundite colorate, pentru fetite, accesorii care se vor potrivi ideal pentru iesirile copilului tau la exterior sau care vor completa perfect rochita si pantofii eleganti ai fetitei tale.

Prin intermediul brand-ului autentic Condor+, orice copil se va transforma in cea mai buna versiunea a acestuia.

 

Te asteptam la Camera Bebelusului sa descoperi si tu accesoriile tale preferate, la un pret accesibil, si sa rescrii povestea de dragoste alaturi de copilul tau!